icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

steinarka
28. aug 2015

@kniha24 jasnee, sup na vec 🙂

barborka0
28. aug 2015

@steinarka ahaaa no tak teda uvidime

steinarka
28. aug 2015

@barborka0 drzim palce

emakiki
28. aug 2015

@steinarka ved jasne ja sa nehadam... 😃 len pozeram ze kde ten duch je a nevidim ho... Preto sa pytam 😃

martinaaaaa
28. aug 2015

@lauritka tak trochu to z rana zoslablo robene 17:35

sara34valentina
28. aug 2015

@emakiki ok mozno ti este hcg nizke je preto neukaze,,,, skus este zajtra uz musi ukazat ducha 🙂 drzim palce

sara34valentina
28. aug 2015

@barborka0 ano sliznicia je vysoko 🙂 gratulujem zajtra rano bude silnejsi, ale dusika tam na oko vidim :P drzim palce nech silnie 🙂

sara34valentina
28. aug 2015

@kniha24 milujte sa dnes a pozajtra🙂

emakiki
28. aug 2015

@sara34valentina dakujem, myslis ze zajtra si mam urobit? Nie radsej az v nedelu? Moze byt silnejsi zo dna na den?

sara34valentina
28. aug 2015

@emakiki kazda zena je ina mne silneli pomerne rychlo 🙂 skus v nedelu , mas pravdu,🙂

emakiki
28. aug 2015

@sara34valentina
No lebo uz mam len jeden, urobim si v nedelu a ak nedoatanem MS pojdem si este kupit

barborka0
29. aug 2015
lauritka
29. aug 2015

@barborka0 No aký máš hlien? Nezdá sa mi to,či to nebude skôr ovulka,alebo máš zvýšenú hladinu LH pred ms. ..

steinarka
29. aug 2015

@barborka0 no porovnavam teraz tie ovulacne testy a ocividne zoslabol.. nemoze byt, ze ti estelen prebieha ovulka?? 😕 lebo mne pocas tehotenstva ovulacny neslabol a tehotensky silnel..

barborka0
29. aug 2015

@lauritka no spinenie prestalo,vcera som bola na preventivnej,doktorka povedala ze sliznica je vysoko...a ovu testy su stale rovnake...

lauritka
29. aug 2015

@barborka0 mmm.. s nie su to velom citlivé ovu testiky?

barborka0
29. aug 2015

@lauritka no neviem...ine nemam

barborka0
29. aug 2015

@lauritka ved ak by to bola ovulka, tak ak by som to ratala od piatku,toho najsilnejsieho testu, bola by som 8 DPO...skusim testnu o 2 dni a uvidim

lauritka
29. aug 2015

@barborka0 jak tak to je potom ešte skoro na testovanie tehu

girlinka
29. aug 2015

zienky..heelp...druhy cyklus od vysadenie antiky si robim ovulacne testy...vsetky su negativne..:( to je normalne toto?...ani neviem ako dlho trva kym sa spamataju vajecniky...

lauritka
29. aug 2015

@girlinka koľko dňový si.mal ten prvý

girlinka
29. aug 2015

@lauritka co presne mas na mysli?

lauritka
29. aug 2015

@girlinka ten prvy cyklus si mala kolkodnovy ?? po vysadeni, pises ze skusas teraz druhy cyklus.

girlinka
29. aug 2015

@lauritka no ako som vysadila antiku..nebrala..dostala som na 33 den..menzeska bola 6-dnova...takmer vzdy mam na 29-ty den len som brala antibiotika a aj to ze som vysadila antiku...teraz som v strede cyklu

aanetkaa1
29. aug 2015

baby pls nevysmejte sa mi,ale nechapem ako je mozne , že som mala 100% poz.test na 16DC a vcera na 19 DC bol taktiež 100% pozitívny..može sa stať, že mi praskne 1 folik na 16DC a potom druhy na 19 DC a preto takto test ukazal?? ak som trepla nezmysel pls neukamenujte ma 🙂

lauritka
29. aug 2015

@girlinka no kludne sa ti moze ovulacia posunut, testuj dalej.. a sleduje si aj hlien, pred ovulaciou by mal byt vodovy, priezracy, pripadne natahovaci.. pred ovulou zvyknu byt aj bolesti a niekedy vtedy ca tie dva dni pred ovu, by mal vyjst pozitivny ovulačny tes

lauritka
29. aug 2015

@aanetkaa1 a boli uplne silno pozitivne ? testovacia silenjsia ako kontrolna, alebo rovnaaka s nou ?

girlinka
29. aug 2015

@lauritka a ked zatial mam hlien len cisto biely?

lauritka
29. aug 2015

@girlinka no biely je neplodny. musi byt ciri, vodovy alebo natahovaci ako vajecy bielok..

aanetkaa1
29. aug 2015

@lauritka podla mna urcite boli