icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
27. aug 2015

@kniha24 zajtra uz mozno bude pozitiv

wanilla147
27. aug 2015

@kniha24 test este nie je podla mna pozitivny...ale vsak nic nestratite, ak sa dnes pomilujete ;)

kniha24
27. aug 2015

@lauritka dakujem 🙂 hadam ano

sara34valentina
27. aug 2015

@kniha24 este vyckaj a urob zajtra aj ked si myslim ze poz bude az na 18dc a ovulacia na 20dc

emakiki
27. aug 2015

@lauritka
@sara34valentina baby zajtra 27 DC a 11 DPO, sobota nedela by mala/nemala prist MS... Krcok stale nizko, tvrdy a zatvoreny, hlien husty, mazlavy a biely... Rano si chcem urobit test... Co myslite?

lauritka
27. aug 2015

@emakiki no skus 😉

emakiki
27. aug 2015

@lauritka tak ja neviem, ci ja potrebujem eate ten test aby som vedela na com som.. Kyselina, divne prsia, chut na sladke/hlavne sladke ranajky/, vracanie, bolesti, unava, nervozita, atd... Rano asi len potvrdim tusenie 😃

lauritka
27. aug 2015

@emakiki o super, vsetky mozne priznaky 😉

emakiki
28. aug 2015

@lauritka vsetky priznaky, dokonca aj nafuknute brucho, krcok, hlien atd a na teste ani duch...je to mozne vobec?

emakiki
28. aug 2015

@lauritka nieco tam je, ale to az ozaj ked ho hladam a s nim hybem, tak sa zjavuje, ozaj ako duch 😂 ale z blizka ho nevidiet moc... 😊

lauritka
28. aug 2015

Nevieš odfotografovať? No niekedy príznaky vedia aj oklamať,ale možno zajtra už niečo normálne viditeľné vyskočí

emakiki
28. aug 2015

@lauritka no viem ale fakt tam neni nic vidiet, iba ozaj ked sa zadivam a natocim poriadne poobzeram.. Ale skor tam nic nwni ako je... 😢 tak mne uz asi ozaj sibe, este vcera vecer som vracala... A dnes rano som si hmatala krcok a bol makky a potom po velkej znova a uz bol taky ako vecer, tvrdy a vysunuty... To je normalne?

sara34valentina
28. aug 2015

@emakiki ahoj, kolky den po ovulacii si si dnes robila ten test, daj foto pozriem ti to, aj ja som mala ducha uz na 9-10dpo ♥ tiez ho nikto nevidel iba ja 🙂 a na druhy den silna palicka uz viditelna 🙂

lauritka
28. aug 2015

@emakiki no vravim podla toho krcku sa velmi neriad, ten sa chova rozne pocas dna.. uvidis, este zajtra skus, kym tu nie je mrcha je nadej ;.-)

martinaaaaa
28. aug 2015

@lauritka ahoj lauritka mozem toto povazovat za pozitivne,vopred dakujem.

lauritka
28. aug 2015

Myslím,že áno, ale urob ešte jeden večer pre istotu

emakiki
28. aug 2015

@lauritka
@sara34valentina baby, stale si myslim, ze nie je co fotit, ale ked inak nedate 😀
ja to ledva vidim, aj to musim natacat, az si pripadam ako sisi 😅

sara34valentina
28. aug 2015

@emakiki no nic tam nevidim ,,,,,, skus zajtra z ranneho mocu

emakiki
28. aug 2015

@sara34valentina aj toto bolo z ranneho, dnesneho... Uz mam len jeden test...

martinaaaaa
28. aug 2015

@lauritka dakujem urobim 🙂

emakiki
28. aug 2015

@sara34valentina dnes som 27 DC a 11 DPO... Som ti zabudla odpovedat

kniha24
28. aug 2015

Pockat este? Zosilnie? 🙂

barborka0
28. aug 2015
steinarka
28. aug 2015

@barborka0 je tam duch.. 🙂 ja som mala presne tak isto a teraz som v 21tt

barborka0
28. aug 2015

@steinarka dnes som ale bola pri doktorke na preventivnej kontrole a povedala ze je sliznica vysoko...to nechapem potom

emakiki
28. aug 2015

@barborka0 a ty tam vidis ducha? Lebo ja nie, ja tiez dnes ani duch a to mam zajtra dostat MS... Aj mam vela priznakov ale atale si myslim ze ai to namyslam...
@steinarka ja tam nic nevidim, vyzera presne ako moj 😃

nynyky
28. aug 2015

@barborka0 tiez tam vidim ducha.

kniha24
28. aug 2015

Testovane teraz o 16 hod. Je podla vas pozitivny ovul.test? Uz len cakat na mojho chlapa kym pride z roboty 😅

barborka0
28. aug 2015

@emakiki mne sa tam nieco zda ale tak neviem no

steinarka
28. aug 2015

@barborka0 sliznica pri tehotenstve praveze musi byt vysoko 🙂 to je dobre znamenie.. uz len cakat, aby ciarka silnela..
@emakiki niekto vidi, niekto nie 🙂 zalezi od monitora, pripadne displeja