Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@emakiki
myslím, že to je len taká fáma, že nestihnú dozrieť spermie
ono stejne sa "k tebe" dostanú iba tie ktoré sú zrelé
takže toho by som sa nebála, že nestihnú dozrieť
ja to chápem tak, že každú hodinu môže dozrieť pár tisícok, ono zo zrejme nie je tak, že dozrievajú "iba o ôsmej večer každé dva dni"
ved oni zrejú niekoľko mesiacov ... tuším tri či koľko ... a nikto netvrdí, že sa máte snažiť iba raz za tri mesiace
proste v každej chvíli sa nájdu nejaké ktoré sú práve zrelé, takže to má opodstatnenie snažiť sa často
aspon ja to tak chápem
ty máš aké info?
@lauritka
Ja som mala pozitivny ovu. test na 17DC, sex bol v ten den, nasledujuci den nic, pretoze priatel nebol doma a dalsi den znova tutu mutu. Tak uvidime, ci sa zadarilo alebo zasa nie. Drzim palce vsetkym snazilkam aj sebe 😵
@kniha24 ja som tak otehotnela 😉 drzim palce
Ja uz som v koncoch, dnes 32 DC a 16-17 DPO ... MS nikde, test stale negativny, vecer som zase vracala a teraz mi tiez nie je najlepsie...
@emakiki vies na isto na 100% ze ovulacia bola pred 16dnami???????????????
@sara34valentina mala som ovu test pozitivny na 16 DC, ze by som sa pomylila? Idem si to este prepocitat
@sara34valentina vsetko sedi... Dnes ma zase boleli prsia aj kyselu stale mavam, to som mala aj pri malej stale...
@emakiki na 16dc ovulaciu a dnes je 32dc, ok no na 16dpo by ti test uz ukazat mal, ibaze ti trvalo uhniezovanie 14-16dni, mne test potvrdil na 9dpo 😉 drzim palce, :_)))) tak skoro kyselinu? uau, ja ju mam az teraz 🙂
@sara34valentina no 2. Augusta som mala MS, mne sa tiez nejako nezda... Co som dilino a neviem pocitat? Ja som citala ze max 10 dni moze trvat uhniezdovanie a kyselinu mam uz par dni... Ale priznaky nemozem mat skor ako sa mi uhniezdilo, a ja som teda mala priznaky... Tak ja neviem, asi som divna...
@emakiki skus zajtra este raz z ranneho mocu testnut, drzim palce 😉
@siska122 no mam 33 rokov, jedno dvojrocne dieta, takze nic si nenamyslam, ked pisem ze mam priznaky tak ich mam a teraz by som bila uz aj rada keby MS dostanem, bolo by to lepsie ako toto... Ale nevadi, asi si este nepocula o slabo stupajucom hcg, kludne sa to stat moze... Nevadi, tu to nevyriesim, zajtra poobede pojdem k dr a dufam, ze uz budem vediet na com som...
@sara34valentina dakujem, uz si nejdem kupovat test, pojdem zajtra poobede k dr...
@emakiki drzkam palce, daj potom vediet, ♥nech je to tak ako si zelas ♥
@sara34valentina tak zelam si byt tehotna, jasne, ale tieto testy ma matu... Uz chcem vediet na com som... 3-4 dni meskania a ziadne //...
@zabka1987 no viem, len my sme mali sex na 16 DC a potom az 19 alebo 20 a to pochybujem, ze by prave vtedy sa zadarilo, no ale mas pravdu, mohlo to byt aj vtedy, musim len cakat...
@sara34valentina kiez budem moct napisat to iste 🙂
Ahojte..mam taku otazku, na fotke je robeny ovu test dnes o druhej na 17dc..ocividne este nie je pozitivny (neviem)..chcela by som vystihnut presne ten okamih ked budu ciarky rovnako silne...cize otazka: staci ked urobim test zajtra tiez o druhej..alebo skor? nepotesilo by ma ak by som nahodou test urobila a ciarka by nebola tmavsia..resp. da sa uz na zaklade tohto predpokladat ze ovulacia bude? (pozn. som cisty amater :D)

@emakiki mne tvrdil moj gyndos a este dalsi lekar, ze ked su plodne aj dvakrat denne treba 😀