icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
1. sep 2015

@emakiki mne tvrdil moj gyndos a este dalsi lekar, ze ked su plodne aj dvakrat denne treba 😀

emakiki
1. sep 2015

@lauritka a to je na co dobre? Keby ze este kazdy den, tak ok, ale aj to je moc... Zbytocne nestihnu dozriet spermie...

petra212
1. sep 2015

@emakiki
myslím, že to je len taká fáma, že nestihnú dozrieť spermie
ono stejne sa "k tebe" dostanú iba tie ktoré sú zrelé
takže toho by som sa nebála, že nestihnú dozrieť
ja to chápem tak, že každú hodinu môže dozrieť pár tisícok, ono zo zrejme nie je tak, že dozrievajú "iba o ôsmej večer každé dva dni"
ved oni zrejú niekoľko mesiacov ... tuším tri či koľko ... a nikto netvrdí, že sa máte snažiť iba raz za tri mesiace
proste v každej chvíli sa nájdu nejaké ktoré sú práve zrelé, takže to má opodstatnenie snažiť sa často
aspon ja to tak chápem

ty máš aké info?
@lauritka

petra212
1. sep 2015

@emakiki
@lauritka

to, že snažiť sa raz za dva, tri dni má oporu zrejme iba v tom, že za pár dní sa "nazbiera" väčšie množstvo "materiálu", ktorý potom "dostrekne" dalej takže majú smermoníci uľahčenú cestu na miesto určenia
ale pochybujem, že to má lepší vplyv na kvalitu

kama86
1. sep 2015

@lauritka nedalo mi to a pred malou chvilou som si urobila dalsi (ten predtym som robila naobed) a uz je ciarka silnejsia, tak si mala pravdu, ovulka je tu 😉

lauritka
1. sep 2015

@emakiki spermia dozrieva skoro tri mesiace. vola sa to spermatogeneza.. cize kazdy den pribudaju nove...

lauritka
1. sep 2015

@petra212 ano ako pises.. .. lepsi vystrek 😀 vacsie mnozstvo

emakiki
1. sep 2015

@lauritka
@petra212 lepsi vystrek, vacsie mnozstvo, vyssia moznost, nie?

lauritka
1. sep 2015

@emakiki asi tak 🙂 podla mna staci aj ob den.. ked to ma klapnut, klapne to

kniha24
1. sep 2015

Ja som mala pozitivny ovu. test na 17DC, sex bol v ten den, nasledujuci den nic, pretoze priatel nebol doma a dalsi den znova tutu mutu. Tak uvidime, ci sa zadarilo alebo zasa nie. Drzim palce vsetkym snazilkam aj sebe 😵

sara34valentina
2. sep 2015

@kniha24 ja som tak otehotnela 😉 drzim palce

zabka1987
2. sep 2015

@kniha24 aj ja som takto otehu s druhym 😊

emakiki
2. sep 2015

Ja uz som v koncoch, dnes 32 DC a 16-17 DPO ... MS nikde, test stale negativny, vecer som zase vracala a teraz mi tiez nie je najlepsie...

siska122
2. sep 2015

@emakiki ja si myslim ze na 16 dpo by uz msl byt aspon malinky dusik na teste ... urob si ovulacny test, sk si tehotna, tak v tomto case by mal byt pozitivny 😉

sara34valentina
2. sep 2015

@emakiki vies na isto na 100% ze ovulacia bola pred 16dnami???????????????

emakiki
2. sep 2015

@sara34valentina mala som ovu test pozitivny na 16 DC, ze by som sa pomylila? Idem si to este prepocitat

emakiki
2. sep 2015

@sara34valentina vsetko sedi... Dnes ma zase boleli prsia aj kyselu stale mavam, to som mala aj pri malej stale...

sara34valentina
2. sep 2015

@emakiki na 16dc ovulaciu a dnes je 32dc, ok no na 16dpo by ti test uz ukazat mal, ibaze ti trvalo uhniezovanie 14-16dni, mne test potvrdil na 9dpo 😉 drzim palce, :_)))) tak skoro kyselinu? uau, ja ju mam az teraz 🙂

emakiki
2. sep 2015

@sara34valentina no 2. Augusta som mala MS, mne sa tiez nejako nezda... Co som dilino a neviem pocitat? Ja som citala ze max 10 dni moze trvat uhniezdovanie a kyselinu mam uz par dni... Ale priznaky nemozem mat skor ako sa mi uhniezdilo, a ja som teda mala priznaky... Tak ja neviem, asi som divna...

siska122
2. sep 2015

@emakiki vies, vrla robi aj psychyka ... mozes mat priznaky tehotenstva uz len preto, ze to veeeelmi chces a pritom nemusis byt tehu ... Ale ak tak drzim palce, ze ak to nevynde teraz, tsk aby si sa tesila buduci mesiac 😉

sara34valentina
2. sep 2015

@emakiki skus zajtra este raz z ranneho mocu testnut, drzim palce 😉

emakiki
2. sep 2015

@siska122 no mam 33 rokov, jedno dvojrocne dieta, takze nic si nenamyslam, ked pisem ze mam priznaky tak ich mam a teraz by som bila uz aj rada keby MS dostanem, bolo by to lepsie ako toto... Ale nevadi, asi si este nepocula o slabo stupajucom hcg, kludne sa to stat moze... Nevadi, tu to nevyriesim, zajtra poobede pojdem k dr a dufam, ze uz budem vediet na com som...
@sara34valentina dakujem, uz si nejdem kupovat test, pojdem zajtra poobede k dr...

sara34valentina
2. sep 2015

@emakiki drzkam palce, daj potom vediet, ♥nech je to tak ako si zelas ♥

zabka1987
2. sep 2015

@emakiki ovúka mphla prebehnut aj 2 dni pd pozit testu . Ja by som nestresovala a cakla. Mas 2 moznosti

emakiki
2. sep 2015

@sara34valentina tak zelam si byt tehotna, jasne, ale tieto testy ma matu... Uz chcem vediet na com som... 3-4 dni meskania a ziadne //...
@zabka1987 no viem, len my sme mali sex na 16 DC a potom az 19 alebo 20 a to pochybujem, ze by prave vtedy sa zadarilo, no ale mas pravdu, mohlo to byt aj vtedy, musim len cakat...

kniha24
2. sep 2015

@sara34valentina kiez budem moct napisat to iste 🙂

lina129
2. sep 2015

baby, kolko po pozitivnom ovulacnom teste sa ma zvysit bazalna teplota? Ste tu aj take, co testujete aj merate? ja som mala pozitivny ovulacny test v nedelu, ale totalne pozivny 🙂 ale bazalnu teplotu mam stale podla mna nizku okolo 36,5. Je to ok? Nevies @lauritka ?

mayra666
2. sep 2015

Ahojte..mam taku otazku, na fotke je robeny ovu test dnes o druhej na 17dc..ocividne este nie je pozitivny (neviem)..chcela by som vystihnut presne ten okamih ked budu ciarky rovnako silne...cize otazka: staci ked urobim test zajtra tiez o druhej..alebo skor? nepotesilo by ma ak by som nahodou test urobila a ciarka by nebola tmavsia..resp. da sa uz na zaklade tohto predpokladat ze ovulacia bude? (pozn. som cisty amater :D)

lauritka
2. sep 2015

@lina129 cca, dva dni po,pozri si moje grafy v blogu

lauritka
2. sep 2015

@mayra666 No urob ešte jeden večer pre istotu,už je skoro pozitiv