Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@barborka0 kup si iny tehotensky test, lebo zosalies 😲 uz testujes ako dlho a nic.... mozno ti zblbli len hormony, alebo ti hcg nestupa ...kup si digitalny ten ti ukazat musi ak si tehotna 😉
@barborka0 podla mna si tehotna len ti velmi pomalicky stupa hcg, ja som uz z toho jelen 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mne sa zda ze zajdi na gyn na odber krvi tam ti povedia
@barborka0 ja tam vidim ducha ... netrap sa, podla mna si tehu 😉 Mne tiez pomsly stupsl HCG hormon ... Kolko dni ti meska MS? Mne pekne ciarku ukazalo az niekolko dni po meskani ms ... Dnes si urcite nerob test sk si si robila vcera, urob si az o 2 dni a rob si tento isty test, nech vidis akopekne to silnie 😉 Kazda zena je ina , mne to tiez pomaly stupalo a som v 10 tt.. A to ze mas vydoko sliznicu je dobre znamenie 😉
@barborka0 vies moja, mozno sa ti uhniezduje az teraz , u niekoho to trva 7dni (priklad ja) a u niekoho az 11-14dni!! mozno mas uhniezdovanie a vtedy mozes jemne krvacat , nemala by si mat ale krce a silne bolesti !
@barborka0 ak si bola uz na gynde a povedal ti, ze mas vysoku sluznicu, tak si tam zavolaj, pkvedz co je vo veci a nech ti zoberu krv. Na vysetrenie je este skoro, ale v krvi by ti to uz mali zistit 😉 Ja som pri prvom tehu mala podozrenie na mimomaternicive tehu, ale v krvi sa potvrdilo normalne ... a ak ti pomaly stupa HCG, tak z krvi ti zistia vsetko potrebne, lebo castokrat nie je ani pomaly rast HCG dobry ... ja byt na tvojom mieste, tak si tam zavolam!
@lucia1002 gratulujem ♥
Ahojte, snazime sa uz pol roka, nijak som sa nesledovala, netestovala, az teraz prvykrat som si kupila ovu testy... a teraz by som potrebovala vediet nazor skusenejsich, ci uz je tento posledny (dnesny) pozitivny alebo pockat este do zajtra...inak uz citim pichanie v podbrusku a spozorovala som hlien.
@lauritka vdaka, no zdalo sa mi, ze je o trosilinku slabsia ta ciarka ako kontrolna, ze nie su rovnake, ale podbrusko ma picha uz dost, takze zrejme uz pride ovu... Vsak este skusim zajtra a uvidim, ci bude silnejsia, rovnaka alebo slabsia... Este taka blba otazka, kedy je najlepsie mat sexik, aby bola najvyssia pravdepodobnost otehu? Dnes alebo zajtra ci pozajtra? Alebo kazdy den? 😀 sorry za blbe otazky, ale v tomto som zaciatocnik (v tom testovani samozrejme 😀)
Lekari tvrdia dva krat denne? To citam prvy krat, hadam raz za dva dni, nie?

@barborka0 hmm. no ak by to bolo tehu, uz by to malo silniet.. pre istotu sa posnazte.lebo to moze byt aj ovulka.