icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
31. aug 2015

@barborka0 hmm. no ak by to bolo tehu, uz by to malo silniet.. pre istotu sa posnazte.lebo to moze byt aj ovulka.

petra212
31. aug 2015

@girlinka tak toto neviem, možné to je
BT náhodou nemeriaš?
plodný hlien môžeš mať aj pred ovu
skús dalej testovať, možno ovu ešte len príde

girlinka
31. aug 2015

@petra212 nemeriam..skor mi ide o to ci ovulaciu mam...ako to ze kedy presne je ;)...tak uvidim no..zatial som 15dc a kazdy test je negativnejsi ako ten predtym :D

barborka0
31. aug 2015

@lauritka no ale.som z toho potom hlupa 🙂 uz minuly piatok bol test silno pozitivny a teraz je tiez tovnako silny...a na tehu testoch sa mi zda duch

petra212
31. aug 2015

@girlinka ovu testy nemusia tmavnúť postupne,
dnes môžeš mať test skoro biely a zajtra už môže byť pozitívny

lauritka
31. aug 2015

@barborka0 to mas nejak casto pozitivne.. bola si uz na hormonalnom profile ?

barborka0
31. aug 2015

@lauritka no uz tyzden...nie nebola som

petra212
31. aug 2015

@lauritka
ako je možné že mám egg hlien 10 DPO???

lauritka
31. aug 2015

@petra212 mozno mas trosku viac estrogenu, nie je to zvykom, ale stava sa 😉

petra212
31. aug 2015

@lauritka díky za info 🙂
som nevedela čo to má znamenať
zatiaľ sa mi také nestalo a dnes som na to pozerala, že čo to má znamenať
že hádam druhá ovulka to bude asi ťažko ... tak som nechápala

ešte raz díky

sara34valentina
31. aug 2015

@barborka0 kup si iny tehotensky test, lebo zosalies 😲 uz testujes ako dlho a nic.... mozno ti zblbli len hormony, alebo ti hcg nestupa ...kup si digitalny ten ti ukazat musi ak si tehotna 😉

sara34valentina
31. aug 2015

@barborka0 podla mna si tehotna len ti velmi pomalicky stupa hcg, ja som uz z toho jelen 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mne sa zda ze zajdi na gyn na odber krvi tam ti povedia

emakiki
31. aug 2015

@barborka0 aj ja tam vidim ducha ☺ preco nejdes k dr.?

barborka0
1. sep 2015

@emakiki ved som bola v piatok,povedala mi len to ze mam vysoko sliznicu

barborka0
1. sep 2015
emakiki
1. sep 2015

@barborka0 jaj tak to nechapem ani ja…., inak ani ja este nemam MS, vecer som si robila test a negativny

siska122
1. sep 2015

@barborka0 ja tam vidim ducha ... netrap sa, podla mna si tehu 😉 Mne tiez pomsly stupsl HCG hormon ... Kolko dni ti meska MS? Mne pekne ciarku ukazalo az niekolko dni po meskani ms ... Dnes si urcite nerob test sk si si robila vcera, urob si az o 2 dni a rob si tento isty test, nech vidis akopekne to silnie 😉 Kazda zena je ina , mne to tiez pomaly stupalo a som v 10 tt.. A to ze mas vydoko sliznicu je dobre znamenie 😉

barborka0
1. sep 2015

@siska122 ja som v termine menzesu mala slabsie spinenie,vzdy mavam silny a teraz uplne slabucky

sara34valentina
1. sep 2015

@barborka0 vies moja, mozno sa ti uhniezduje az teraz , u niekoho to trva 7dni (priklad ja) a u niekoho az 11-14dni!! mozno mas uhniezdovanie a vtedy mozes jemne krvacat , nemala by si mat ale krce a silne bolesti !

siska122
1. sep 2015

@barborka0 ak si bola uz na gynde a povedal ti, ze mas vysoku sluznicu, tak si tam zavolaj, pkvedz co je vo veci a nech ti zoberu krv. Na vysetrenie je este skoro, ale v krvi by ti to uz mali zistit 😉 Ja som pri prvom tehu mala podozrenie na mimomaternicive tehu, ale v krvi sa potvrdilo normalne ... a ak ti pomaly stupa HCG, tak z krvi ti zistia vsetko potrebne, lebo castokrat nie je ani pomaly rast HCG dobry ... ja byt na tvojom mieste, tak si tam zavolam!

lucia1002
1. sep 2015

@lauritka dnes som 11dpo 😉 ovu a tehu testik 😉

lauritka
1. sep 2015

@lucia1002 gratulujem 😉 🙂

sara34valentina
1. sep 2015

@lucia1002 gratulujem ♥

vlasze
1. sep 2015

@lucia1002 gratulujem

kama86
1. sep 2015

Ahojte, snazime sa uz pol roka, nijak som sa nesledovala, netestovala, az teraz prvykrat som si kupila ovu testy... a teraz by som potrebovala vediet nazor skusenejsich, ci uz je tento posledny (dnesny) pozitivny alebo pockat este do zajtra...inak uz citim pichanie v podbrusku a spozorovala som hlien.

lauritka
1. sep 2015

@kama86 anoo je krasne pozitivny 🙂

kama86
1. sep 2015

@lauritka vdaka, no zdalo sa mi, ze je o trosilinku slabsia ta ciarka ako kontrolna, ze nie su rovnake, ale podbrusko ma picha uz dost, takze zrejme uz pride ovu... Vsak este skusim zajtra a uvidim, ci bude silnejsia, rovnaka alebo slabsia... Este taka blba otazka, kedy je najlepsie mat sexik, aby bola najvyssia pravdepodobnost otehu? Dnes alebo zajtra ci pozajtra? Alebo kazdy den? 😀 sorry za blbe otazky, ale v tomto som zaciatocnik (v tom testovani samozrejme 😀)

lauritka
1. sep 2015

@kama86 no lekari tvrdia, ze v tomto obdobi aj dvakrat denne. cize dnes a zajtra tak naj a pozajtra este poistit 😵

kama86
1. sep 2015

@lauritka vdaka za rady, snad dnes ten moj nezachrape ako medved, kedze mal tazky den 😀

emakiki
1. sep 2015

Lekari tvrdia dva krat denne? To citam prvy krat, hadam raz za dva dni, nie?