Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka NO, jo, boli nízke, ale stále nad čiarou,
dnes som merala v bežnom čase, tie predošlé tri dni som merala v inom (prvé dve neskôr a včerajšiu skôr a aj tak boli cca rovnaké 36,73-36,73-36,72),
dnešná bola +/- "v čase" (meriavam okolo 4tej a dnes som merala 3,50h)
som zvedavá teda ešte na dnešný test, ale včera a predvčerom boli také biele, ako ešte žiadne v tomto cykle (vždy bola aspoň náznakom nejaká čiarka a včera a predvčerom žiadna)
@lauritka nuž, tak možno si idem dnes po ovuláciu, hm? 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/tabitamary
/a včerajší test opäť biely ako sneh, uvidíme dnešný/
Ahojte prepacte ze vam sem vstupujem ale ak by mal niekto zaujem tak predavam cyclotest - minipocitac na urcenie plodnych dni. Viac v mojom bazari.
@lauritka a to mi dr.v juli na prehliadke povedal,ze budem mat pravdepodobne anovulacne cykly a ze bude musiat nasadit duphaston...a aha,od vtedy ako presne ,cyklus 28 dnovy a ovulka 14DC...nikdy som nemala takyto cyklus...vo febr.som otehotnela cca na 22DC ...pred tym 66DC...no,ale co uz...uspech je aspon to,ze je ovulka

@lauritka lauri, tak ja sa "vraciam" k tomu môjmu cyklu - opäť s otázkou:
je možné, aby bolo LH hormónu tak málo, že by sa síce na ovu-teste nezobrazil úplne, ale na druhej strane teploty by predsa len tú ovuláciu potvrdili?
lebo-ja stále pokračujem v teplotách nad "čiarou" s tým, že deň ovulácie sa nemení (aj na teste bol vtedy zobrazený cca najsilnejším duchom), A ovutesty sú teraz už opäť úúúúplne biele (akoby iné už ani nemali byť),
čiže mne to tak vychádza, akoby tá ovulácia ozaj už bola (hoci na teste slabučká)
je to možné? 😕