Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
ahojte kočenky tie ovu testiky vám kedy ukazali možne tehotenstvo?skor ako tehotenske?a robite si ich len z ranného moču?alebo to v prípade tehotenstva ukazuje cely den na testikoch?mam doma vela ovu testikov rada by som to vyskusala aj ked je len prvy mesiac snaženia.Ms mam mat v piatok ale ma pobolieva podbruško už teraz dakujem za rady som v testoch zaciatočnicka
@vlasze ovulacny test sa v pripade tehotenstva povazuje za pozitivny len ked su obe ciarky rovnako silne, pripadne testovacia silnejsia nez kontrolna.. avsak na to, aby ti ovulacny test ukazal tehotenstvo, musis mat nejaku vysku HCG v moci.. takze ak mas ms dostat az o tyzden, pravdepodobne vajicko nie je este ani uhniezdene, takze podbrusko ta moze pobolievat aj z inych pricin... 😉 ALE moze to znamenat aj uhniezdovanie vajicka, no to ti test este druhu ciarku neukaze
aha tak ale skusim a napisem uvidim lebo ja mavam 20 dnove cykly
tak skusame len prvy mesiac aspon ich odskusam a aj svoje telo a budem mudrejsia bud.mesiac ale dakujem za prispevky napisem teda o chvilku
@wanilla147 ja tak isto 🙂 ale az na 12 dpo
tak babenky ovu testy som mala skoro pozitivne na 9-10 cyklu , poto par dni uplne biele a teraz mam zase skoro pozitivny ovu test už druhy za sebou.nechapem o 6 dni mam dostat ms mate s tým nejake skusenosti ?
@zuzka56 ahoj, si si ista ze si 13dpo? ak nedostanes pozajtra ms urob este jeden tehu test.....lebo mas podozrivo tmavy ovu test, preto si mylsim ze o 2dni bude ovu test pozitivny a aj tehu test, drzim ti palce !!niekomu stupa pomalicky hcg

@zabka1987
Ahaa ďakujem, no mam dostať budúci tyzden ms. To bude asi tym, ze mam dostať.