icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zuzka56
4. sep 2015

@zabka1987
Ahaa ďakujem, no mam dostať budúci tyzden ms. To bude asi tym, ze mam dostať.

zabka1987
4. sep 2015

@zuzka56 neskusala si tehu test? skus ten , uz by ti asi ukazal daky dusok 🙂

zuzka56
4. sep 2015

@zabka1987
Ahaa dakujem, som nevedela, ze aj pred ms moze byt na ovu. No tak si počkám budúci tyzden na ms.

zuzka56
4. sep 2015

@zabka1987
Ano robila som teraz ale nic tam nie je vidno.

zabka1987
4. sep 2015

@zuzka56 nie nie podla mna si tehu skor ako ovu mas . ale inac ovu zvykne byt aj pred ms obcas, uz aj to som mala asi 2x co som testovala a merala. ale ja mam zvlastny, pomiesany cyklus

vlasze
4. sep 2015

@zuzka56 podla mna skor tehotenstvo ukaže držim palce urob si tehot. tak za dva dni

zuzka56
4. sep 2015

@vlasze @zabka1987
dakujem za podporu, nechcem si zbytočne namýšlat, nech nie som budúci tyzden sklamaná. Skúsim spraviť další tehu test o 2 dni.

siska122
4. sep 2015

@zuzka56 tehu test si este nerob, nic neukaze ... mne ukazal ducha az ked som mala skoro rovnako silny ako kontrolna ciarka na ovu. Ale ak ovu bude postupne tmavnut, tak to je dobre znamenie. Urcite si aj zajtra urob ovu test z ranneho mocu. Drzim palce 😉

zuzka56
4. sep 2015

@siska122
test si urobím až v nedeľu ked budem doma.
uz by sa mohol nieco ukázať alebo je to len daka haluz. Druhu ovu mat pocas jedného cyklu nemozem.

siska122
4. sep 2015

@zuzka56 ale nieeee, to haluz nie je a ked di uz msls ovulku, druha nebude ... ja som si tiez nerobila ovu test kazdy den, nemala som na to nervy, ale vzdy ked som si urobila, tak ciarka bola silnejsia 😉 A ja si myslim, ze v nedelu by uz aj tehu testik mohol nieco ukazat 😉

zuzka56
4. sep 2015

@siska122
Som zvedava co sa objaví v nedeľu na teste. Ovu bola na 17DC robila som ovu testiky a meriam BT. Fakt som zvedava na nedeľu ci to nie je planý poplach.

siska122
4. sep 2015

@zuzka56 tak potom daj vediet ... ak to nebude plany poplach, tak nech sa potesime s tebou 😉

vlasze
5. sep 2015

ahojte kočenky tie ovu testiky vám kedy ukazali možne tehotenstvo?skor ako tehotenske?a robite si ich len z ranného moču?alebo to v prípade tehotenstva ukazuje cely den na testikoch?mam doma vela ovu testikov rada by som to vyskusala aj ked je len prvy mesiac snaženia.Ms mam mat v piatok ale ma pobolieva podbruško už teraz dakujem za rady som v testoch zaciatočnicka

steinarka
5. sep 2015

@vlasze ovulacny test sa v pripade tehotenstva povazuje za pozitivny len ked su obe ciarky rovnako silne, pripadne testovacia silnejsia nez kontrolna.. avsak na to, aby ti ovulacny test ukazal tehotenstvo, musis mat nejaku vysku HCG v moci.. takze ak mas ms dostat az o tyzden, pravdepodobne vajicko nie je este ani uhniezdene, takze podbrusko ta moze pobolievat aj z inych pricin... 😉 ALE moze to znamenat aj uhniezdovanie vajicka, no to ti test este druhu ciarku neukaze

vlasze
5. sep 2015

aha tak ale skusim a napisem uvidim lebo ja mavam 20 dnove cykly

steinarka
5. sep 2015

@vlasze ved skus, ked ich mas vela a si netrpezliva 😀 viem, ake to je 😀

lauritka
5. sep 2015

@vlasze testuje z ranného...ale aj tak je lepšie testovať trhu tehitenskymi trestami ,minule jedna kocka malá slabé ovulacne a na tehuu teste už boli ciarky

vlasze
5. sep 2015

tak skusame len prvy mesiac aspon ich odskusam a aj svoje telo a budem mudrejsia bud.mesiac ale dakujem za prispevky napisem teda o chvilku

wanilla147
5. sep 2015

@steinarka @zuzka56 ja som mala pozit.ovu tes (kuk par stran dozadu a na dalsi den mi vysli pekne ciarky aj na hcg. Ziaden duch

steinarka
5. sep 2015

@wanilla147 ja tak isto 🙂 ale az na 12 dpo

vlasze
5. sep 2015

tak babenky ovu testy som mala skoro pozitivne na 9-10 cyklu , poto par dni uplne biele a teraz mam zase skoro pozitivny ovu test už druhy za sebou.nechapem o 6 dni mam dostat ms mate s tým nejake skusenosti ?

lucia1002
5. sep 2015

@vlasze ja som mala skoro pozitivne na 16dc a potom nakoniec ovu prebehla az na 35dc...je mozne ze sa ti posunula ovuulka...ovu testy mozu urcit aj tehu ale musi to byt robene z ranneho mocu...skus rano testnut ovu testom aka bude ciarka..😉

vlasze
5. sep 2015

@lucia1002 ano testla so aj z ranneho a bola tam dost viditelna aj druha no uvidime je to len prvy mesiac a mavam cykly od 20-28 dni

zuzka56
6. sep 2015

Ahojte kočky,
ráno robený ovu a tehu test - 13DPO . Pozajtra ma prísť ms, počkám si na ňu.

lauritka
6. sep 2015

@zuzka56 No je to negatívne. Žiaľ. ☹

zuzka56
6. sep 2015

@lauritka
ano viem ☹ u mna pozitív nehrozí, co uz.

zuzka56
6. sep 2015

@lauritka
Zo zvedavosti by ma zaujimalo prečo ovu test ukazuje čiarocky ked mam pred ms. Aky hormón to zachytáva?

lauritka
6. sep 2015

@zuzka56 No ďalší cyklus- ďalšia šanca✌

zuzka56
6. sep 2015

@lauritka
další cyklus skúsime iui uz nechcem toľko casu strácať čakaním...

sara34valentina
6. sep 2015

@zuzka56 ahoj, si si ista ze si 13dpo? ak nedostanes pozajtra ms urob este jeden tehu test.....lebo mas podozrivo tmavy ovu test, preto si mylsim ze o 2dni bude ovu test pozitivny a aj tehu test, drzim ti palce !!niekomu stupa pomalicky hcg