icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

siska122
9. sep 2015

@zuzka56 ano,ano, presne to ...

zuzka56
9. sep 2015

@siska122
mam PCOS a ak je to tak, zrejme ak u mna dozrete foliky neprasknu a vytvoria sa cysty.

steinarka
9. sep 2015

@mimka11111 preto je dobre kombinovat ovulacne testy s meranim bazalnej teploty, lebo tak mas 100% istotu, ze ovulka prebehla 🙂

zuzka56
9. sep 2015

@steinarka
No ja kombinujem ovu estiky a meranie BT a teplota stupne po pozit ovu teste ale aj tak som si nie ista ci fakt ovu prebehne lebo mam PCOS.

steinarka
9. sep 2015

@zuzka56 ja verim a vzdy som verila svojmu telu a nie lekarovi, ktory mi chcel nadristat myty o pcos a trepat do mna lieky.. nedala som sa.. a podarilo sa 🙂 a nikdy som ziadne cysty nemala......

zuzka56
9. sep 2015

@steinarka
Lenze ja mam oba vajecniky mam pcos. Kazdy dr mi to potvrdil a nepomohol ani drilling. Ani ja sa nechcem tlacit hormonmi ale uz stracam nadej po 3 rokoch...

mimka11111
9. sep 2015

@steinarka ved práve prvý cyklus takto robím,aj ovu a aj BT....robili mi hormonálny profil na 3DC a ešte nejaké vyšetrenie z krvi, vlastne asi to súvisí s PCO,lebo som tam mala nejaké zvýšené hodnoty, vraj vela folikulov a teda takto sa to vraj prejavuje pri PCO, "problémik" je akurát v tom, že hormonálny profil mám úplne v poriadku a kebyže mám PCO, tak aj tam by som mala mať zvýšené hodnoty a tie mám ok.....tak ja už neviem, ani doktor nevie a nikto nevie... 😀 , tak potom neviem, kto má vedieť 😀

orchidea111
9. sep 2015

@mimka11111 ja som bola tiez zaskocena z toho, ze ovu vzdy pozitivne, vzdy nacas, ms tiez vzdy pravidelne. Hormony v poriadku.. a zrazu mi lekar povie, ze bez clostylu nemam sancu.. po dvoch rokoch..

emakiki
9. sep 2015

@zuzka56 posielam bacilky, mne prisli tri, tak posuvam 😊 drzim palce

zuzka56
9. sep 2015

@emakiki
Dakujeeem

siska122
9. sep 2015

@zuzka56 kamoske sa podarilo otehotniet bez pomoci lekarov, napriek pcos 😉 Len netreba vesat hlavu ... teraz skusaju druhe 😉 A zase ina baba poradila na toto pupalkovy olej, vraj jej to pomohlo zbavit sa cist, tak vyskusaj, alebo skus si o nom precitat ... Ja som si ho davala mesiac pred terajsim tehotenstvom, ci pomohol neviem, je to kratka doba, ale tehu som 😉 Ja mam tiez velke problemy s cyklom, mne zase nedozrievaju folikuly, co je zase ine, ale ona ten pupalkovy olej uzivala kvoli tym cistam a vraj jej teraz doktor potvrdil, ze uz nema 😉 A ten olej jej poradila dula, tak na tom asi nieco bude...

zuzka56
9. sep 2015

@siska122
Gratulujem k tehu 🙂
Od vcera aj ja ficim na pupalkovom oleji, uz som kadečo poskusala.

siska122
9. sep 2015

@zuzka56 dakujem 😉 Verim, ze aj ja Tebe budem coskoro gratulovat 😉 mna z neho poriadne striasalo, predsa prehltnut olej je nic moc 😀 Ale ak ma pomoc, preco nie 😀 Drzim palce 😉

zuzka56
9. sep 2015

@siska122
Kúpila som kapsule inak by som ho do seba nedostala 🙂

steinarka
10. sep 2015

@zuzka56 drzim palce 🙂

@mimka11111 mne napriklad vravel,, ze mam /okrem ineho/ velmi vysoku hladinu testosteronu 🙂 a samozrejme, ze dristal.. posurfovala som po nete a pohladala XY tabuliek s normami a ani v jednej som nebola nad normu.. proste sme viac do toho trapneho kosickeho reprodukcneho centra nesli a rozhodli sme sa tomu doktorovi z vysoka na...ť 🙂 a nic lepsie sme urobit nemohli.. za usetrene peniaze, ktore by sme dali im, sme nakupili malej vybavicku 😀 kazdopadne rob tak ako to citis.. pokial sa nestotoznujes s lekarskymi vysledkami, ber ich jednym uchom dnu a druhym von.. uvidis, ze to vyjde.. ja som sa zasmiala, ked mi v jeho ordinacii tvrdil ake vselijake diagnozy mam.. proste mi nieco v mojom vnutri vravelo, ze drista a nehovori o mne 😀 vajčak

vlasze
10. sep 2015

komu mám podakovat za srdiečko??????????

smejka033
10. sep 2015

ahojte babule, ak by mal niekto záujem o Ovulačný test 20 ks v balení mám celé balenie-NEPORUŠENÉ!!!!!. Nápíšte mi do právy, dohodneme sa na cene (nakoľko sme skusili cez jednu ovulku a vyšlo to hneď na prvú šupu -už ich nepotrebujem a je mi to ľúto vyhodiť).
Tak kludne píšte 🙂

vlasze
10. sep 2015

@smejka033 no ak mi príde mrcha tak mám zaujem teda

pacmagy
10. sep 2015

Ahojte prosím viete mi poradiť, som 13 DC včera ovu test negatívny a dnes mi ukázal toto na fotke. Co si myslite už je dostatočná? Kedy je najlepšie ísť na to? Dnes ci aj zajtra skúsiť? Ďakujem v testoch som začiatočník prvýkrát testujem tak preto sa pýtam.

smejka033
10. sep 2015

@vlasze oki ak ich ešte budem mať, kludne nie je problem 🙂 Ale držím palčeky,aby si ma nemusela kontaktovať 🙂

vlasze
10. sep 2015

@pacmagy podla mna tomu este trošícku treba ale ja by som skusila dnes zajtra a potom obden

vlasze
10. sep 2015

@smejka033 oki ozvem sa cez vikend a aka je cena?

smejka033
10. sep 2015

to si potom napiseme do spravy,aby to tu neprekazalo niekomu 🙂

orchidea111
10. sep 2015

@pacmagy este zajtra skus.. toto by som za pozitivne nepovazovala 😉

smejka033
10. sep 2015

@vlasze to si potom napiseme do spravy,aby to tu neprekazalo niekomu emoticon

vlasze
10. sep 2015

@smejka033 okis posli mi teda v sprave

pacmagy
10. sep 2015

@vlasze ďakujem tak skúsime 🙂 hneď po spravené testu to bolo výraznejšie na fotke trosku zoslabnutejsie ale ved skúsime dnes aa spravím test aj zajtra a uvidíme či bude silnejší.

pacmagy
10. sep 2015

@orchidea111 takto to vyzeralo hneď po testovaní ta prvá foto je asi po pol hodine co myslíš?

orchidea111
10. sep 2015

@pacmagy tak sexuj 😉 vsak spermosky preziju a zajtra otestuj este raz 😉

smejka033
10. sep 2015

@vlasze už sú predané ... 😒