Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mimka11111 preto je dobre kombinovat ovulacne testy s meranim bazalnej teploty, lebo tak mas 100% istotu, ze ovulka prebehla 🙂
@steinarka ved práve prvý cyklus takto robím,aj ovu a aj BT....robili mi hormonálny profil na 3DC a ešte nejaké vyšetrenie z krvi, vlastne asi to súvisí s PCO,lebo som tam mala nejaké zvýšené hodnoty, vraj vela folikulov a teda takto sa to vraj prejavuje pri PCO, "problémik" je akurát v tom, že hormonálny profil mám úplne v poriadku a kebyže mám PCO, tak aj tam by som mala mať zvýšené hodnoty a tie mám ok.....tak ja už neviem, ani doktor nevie a nikto nevie... 😀 , tak potom neviem, kto má vedieť 😀
@mimka11111 ja som bola tiez zaskocena z toho, ze ovu vzdy pozitivne, vzdy nacas, ms tiez vzdy pravidelne. Hormony v poriadku.. a zrazu mi lekar povie, ze bez clostylu nemam sancu.. po dvoch rokoch..
@zuzka56 kamoske sa podarilo otehotniet bez pomoci lekarov, napriek pcos 😉 Len netreba vesat hlavu ... teraz skusaju druhe 😉 A zase ina baba poradila na toto pupalkovy olej, vraj jej to pomohlo zbavit sa cist, tak vyskusaj, alebo skus si o nom precitat ... Ja som si ho davala mesiac pred terajsim tehotenstvom, ci pomohol neviem, je to kratka doba, ale tehu som 😉 Ja mam tiez velke problemy s cyklom, mne zase nedozrievaju folikuly, co je zase ine, ale ona ten pupalkovy olej uzivala kvoli tym cistam a vraj jej teraz doktor potvrdil, ze uz nema 😉 A ten olej jej poradila dula, tak na tom asi nieco bude...
@zuzka56 drzim palce 🙂
@mimka11111 mne napriklad vravel,, ze mam /okrem ineho/ velmi vysoku hladinu testosteronu 🙂 a samozrejme, ze dristal.. posurfovala som po nete a pohladala XY tabuliek s normami a ani v jednej som nebola nad normu.. proste sme viac do toho trapneho kosickeho reprodukcneho centra nesli a rozhodli sme sa tomu doktorovi z vysoka na...ť 🙂 a nic lepsie sme urobit nemohli.. za usetrene peniaze, ktore by sme dali im, sme nakupili malej vybavicku 😀 kazdopadne rob tak ako to citis.. pokial sa nestotoznujes s lekarskymi vysledkami, ber ich jednym uchom dnu a druhym von.. uvidis, ze to vyjde.. ja som sa zasmiala, ked mi v jeho ordinacii tvrdil ake vselijake diagnozy mam.. proste mi nieco v mojom vnutri vravelo, ze drista a nehovori o mne 😀 vajčak
komu mám podakovat za srdiečko??????????
ahojte babule, ak by mal niekto záujem o Ovulačný test 20 ks v balení mám celé balenie-NEPORUŠENÉ!!!!!. Nápíšte mi do právy, dohodneme sa na cene (nakoľko sme skusili cez jednu ovulku a vyšlo to hneď na prvú šupu -už ich nepotrebujem a je mi to ľúto vyhodiť).
Tak kludne píšte 🙂
to si potom napiseme do spravy,aby to tu neprekazalo niekomu 🙂
@pacmagy este zajtra skus.. toto by som za pozitivne nepovazovala 😉
@orchidea111 takto to vyzeralo hneď po testovaní ta prvá foto je asi po pol hodine co myslíš?
@pacmagy tak sexuj 😉 vsak spermosky preziju a zajtra otestuj este raz 😉

@zuzka56 ano,ano, presne to ...