Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@pacmagy drzim palce 😉 u nas tento mesiac nic z toho nebude.. ale sexujeme aj tak 😀
@orchidea111 ved toto keď už tehu není aspoň zábava musí byt 😀
@pacmagy veru 😀 aj ked vcera ma pri sexe boleli vajecniky.. mozno moj krpaty folik nakoniec predsa len narastol 😀 nechame sa prekvapit
@orchidea111 držím palceeee 😉
nie kdeže ešte mám
Baby, chcem sa informovat, ked mi prebehla ovulacia na 17DC, tak mrchu mam cakat na 34 den? ci ako to je? diky
@kniha24
ak si si istá, že ovu bola 17 DC tak ms môzeš očakávať cca 31 - 32 DC
a tu link, možno ťa bude zaujímať
http://www.ovulacny-test.sk/menstruacny-cyklus/...
baby tesne po ms je aky ovulacny test? mne vcera skoncila a dnes taka druha palicka ze 3/4 . Nie uplne silna ale taka mi zvykla ukazovat tesne pred silnou
babenky tak na mna lezie asi nejaky vírus mam triašku, napína ma a boli hlava tak idem teda do postele.aj ked mi vrta hlavou či to je naozaj virus ale na príznaky by bolo asi skoro no uvidíme neskor dobrú nocku všetkým
14 den od ovulacie, dnes 31 den, mrcha zatial neprichadza, ani nechcem aby prisla, uvidime, ci sa do pondelka objavi, pocity su take ze ano, neustale vlhko ako keby uz uz, slabe nechutenstvo a citlive prsniky. Jaaaaj, uz si vsetko asi namyslam....
Tak a začínam opäť od začiatku - 1DC.
ahojte..som taky zaciatocnik v ovulacnych testoch....vzdy som si myslela... a teda aj po mnohych precitanych clankoch o ovulacii ze presne viem kedy ju ma..chcela som si to ovulacnymi testami len potvrdit...aaaaale.aj ked teda podla hlienu by som uz mala mat ovulaciu ..test je negativny a to tak ze je na nom iba jedna ciarka.. mate s tym skusenost?
@kniha24 oje, nevadi , mas dalsiu sancu bud mesiac 🙂 drzim palce 😉
@sara34valentina dakujem,v utorok ideme do centra na vysetrenie,nech vieme ci je chyba a kde.
@kniha24 ok tak snad vam povedia ze nie je ziadna chyba a chce to len cas ♥
Diky Lauritka za odpoved......myslele som si, ze ked vyjdu dve ciarky na ovu test tak je jasna ovulavia..........skoda......robila som si sucasne aj na ovulacnom mikroskope....a boli tam papradovite ukazy....asi prvykrat doposial......ovu testy som robila prvykrat.....mikroskop pouzivam dlhsie.....nikdy nebola paprad.....az teraz.....fakt skoda......diky
@sara34valentina no v to dufame aj my 🙂
Caute baby druha ovulacia nastava, vytok jak svina, test skoro pozitivny a ja mam pravdepodobne crevnu chripku, rano som po prevracanej noci skoncila na pohotovosti... Takymto tempom to babatko nezarobime ani za rok 😕😢
@emakiki ahoj moja, pokial neberies antibiotika nic sa nedeje, crevne chripka trva tusim len 3dni ci? kludne sa posnazte mozno to prave teraz vyjde , nema to vplyv na vajicko neboj 🙂

@orchidea111 dik 😀 tomu ver ze dnes to skúsime. 😀