Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Baby, co ste mali poz ovutest a potom otehotneli. Porodili ste v termíne?
@sara34valentina neslo o to... Ale kto by sexoval z mrtvolou co sa moze kazdu chvilu pototo 😂 dnes uz mi je dobre, hadam sme to neprremeskali...
@emakiki ak bol vcera skoro pozitivny a dnes by bol dajme pozitvny tak sa treba milovat dnes a pozajtra , nam sa tka podarilo 🙂 drzim palce
tak ja dnes mám už dost velke bolesti v podbrusku asi pride mrcha som 10DPO ufffffffffff žeby tak skoro?no uvidime teplota dnes už 9 den 36.9 dnes už dokonca 37 tak neviem co si o tom mysliet?poradite kočenky?diky
@sara34valentina no budem sa snazit ho nahovorit, nema rad ,,nuteny" sex 😀
Dievcence necita vsetky komenty nechce sa mi vyete mi poradit ako funguju oovulacne testy nikdy som to nepouzivala som vtomto uplne mimo za kazdu radu dakujem vam
@mufka1 www.ovulacne-testy.sk a klikni si na najčastejšie otázky
@sara34valentina
@lauritka baby prosim vas poradte mi, bola som vcera na rontgen brucha, chcela som to odmietnut ale bola som si 100% ista ze nie som tehotna, tak som si ho nechala urobit, ale teraz normalne stresujem ze co ak? Ach jaj som ja blbec... A dnes mam krvavy vytok, mala by som akurat ovulovat, teraz neviem ci sa snazit, alebo nie... Co ked mam oziarene vajicko?
@vlasze kukni so krcok ,....ja som hend vedela ze som v tom, lebo pred ms som ho mala vzdy dolu a bol mäkky nasiaknuty a ked som ostala tehu tvrdy a vzadu 😉
@lauritka krasne pozitivny lauritka, drzkam palce zajtra vecer milujte sa , podari sa ♥ velmo velmi Ti drzim palce moja ♥
@sara34valentina dakujeem 😵
@emakiki no v tomto ti neporadim, viem len to ze by sa nemalo na röntgen,,,,,,,,,,,,,,,,mojej kamoske robili zubok röntgen a bola len v 2 tyz tehu nevedela o tom, a o 7tyzd potratila.........neviem ako je to pred otehotnenim, to ziarenie ide do celeho tela, ale dajme tomu ze dnes je poz test a ovulacia bude zajtra v noci alebo pozajtra rano !! skus sa opytat na stranke tam ti hned odpovedia gyne,lekari do 24hod mas odpoved ........................... vola sa to www.antikoncepcia.com 😀
@sara34valentina hm tak ja si ho sledujem len prvy mesiac takže tazko povedat ale je skor vyssie ako dole
@vlasze no to si musis odsledovat dlshie 🙂 ja som to tu citala a ptom si to sledovala a vzdy ked bol 2dni pred ms dolu som vedela ze pride mrcha a vzdy aj prisla ...az raz neprisla ♥
@sara34valentina ano jasné len hned prvý mesiac snaženia mám všeliake príznaky ale neviem či su tehotenske, dcerka má už 9 rokov nepamatam si to už presne ako to bolo vtedy.zajtra mam 11DPO ak mi nepride mrcha v piatok testnem sa a zbehnem k lekarovi
@vlasze mozes aj zajtra mne na 9dpo ukazal ducha 🙂 kukni moj album poklad 🙂 na 9-10dpo uz som vedela 😉
@sara34valentina naozaj krásne ale mne aj s prvou dcerkou ukazali dost pozde ale skusim v piatok a kedy si potom isla k lekarovi?
@vlasze az v 7tyzdni
Lauritka, ĎAKUJEM veľmi za ovulačné testíky, po 3 mesiacoch sa mi podarilo otehulkovatieť (teda takmer po 10-tich rokoch, ale to je pridlhý príbeh do tejto témy). Zvyšné som poplula a darovala kamarátke. Baby, držím všetkým palce! 😀

@luciskooo no hlien sam o sbe est enemusi znameat ovulku.. tam musi hlavne stupnut teplota aby sa potvrdila ovulacia