icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
15. sep 2015

@luciskooo no hlien sam o sbe est enemusi znameat ovulku.. tam musi hlavne stupnut teplota aby sa potvrdila ovulacia

babuum
15. sep 2015

Baby, co ste mali poz ovutest a potom otehotneli. Porodili ste v termíne?

emakiki
16. sep 2015

@sara34valentina neslo o to... Ale kto by sexoval z mrtvolou co sa moze kazdu chvilu pototo 😂 dnes uz mi je dobre, hadam sme to neprremeskali...

sara34valentina
16. sep 2015

@emakiki ak bol vcera skoro pozitivny a dnes by bol dajme pozitvny tak sa treba milovat dnes a pozajtra , nam sa tka podarilo 🙂 drzim palce

vlasze
16. sep 2015

tak ja dnes mám už dost velke bolesti v podbrusku asi pride mrcha som 10DPO ufffffffffff žeby tak skoro?no uvidime teplota dnes už 9 den 36.9 dnes už dokonca 37 tak neviem co si o tom mysliet?poradite kočenky?diky

smejka033
16. sep 2015

@vlasze ja som mala presne toto iste, myslela som si, že to bude mrcha a kde žeeee, praveze opak...a brucho ma bolelo presne ako ked mam MS ... brucho ma bolelo asi tyzden...takže veľa zdaru 😉

vlasze
16. sep 2015

@smejka033 vážne aj mna pobolieva už 4 tý deň tak bodaj by si mala pravda

emakiki
16. sep 2015

@sara34valentina no budem sa snazit ho nahovorit, nema rad ,,nuteny" sex 😀

mufka1
16. sep 2015

Dievcence necita vsetky komenty nechce sa mi vyete mi poradit ako funguju oovulacne testy nikdy som to nepouzivala som vtomto uplne mimo za kazdu radu dakujem vam

lauritka
16. sep 2015

@mufka1 www.ovulacne-testy.sk a klikni si na najčastejšie otázky

emakiki
16. sep 2015

@sara34valentina
@lauritka baby prosim vas poradte mi, bola som vcera na rontgen brucha, chcela som to odmietnut ale bola som si 100% ista ze nie som tehotna, tak som si ho nechala urobit, ale teraz normalne stresujem ze co ak? Ach jaj som ja blbec... A dnes mam krvavy vytok, mala by som akurat ovulovat, teraz neviem ci sa snazit, alebo nie... Co ked mam oziarene vajicko?

yuriko
16. sep 2015

@emakiki Nepreháňaj, určite ťa neröntgenovali prístrojom z roku 5.

lauritka
16. sep 2015

@emakiki neverim 😀 klidek. keby malo vsetko mozne vplyv, tak sa nerodia deti.. 😀 kolke an nevededia kedy ovulka a robia vsetko mozne

emakiki
16. sep 2015

@yuriko
@lauritka dakujem baby, ukludnili ste ma... Takze dneska makame 😀

dejna20
16. sep 2015

@lauritka cauko nejde mi ip, pisala som ti za ovu testy, hej adresa plati ako minule. Peniaze som poslala dnes.dik

lauritka
16. sep 2015

@dejna20 aj ja som poslala testiky dikes.

lauritka
16. sep 2015

tak ja mam konečne pozitivny dnes. uz som nedufala.. mne chodi ovulka VZDY skor 😉

sara34valentina
16. sep 2015

@vlasze kukni so krcok ,....ja som hend vedela ze som v tom, lebo pred ms som ho mala vzdy dolu a bol mäkky nasiaknuty a ked som ostala tehu tvrdy a vzadu 😉

sara34valentina
16. sep 2015

@lauritka krasne pozitivny lauritka, drzkam palce zajtra vecer milujte sa , podari sa ♥ velmo velmi Ti drzim palce moja ♥

lauritka
16. sep 2015

@sara34valentina dakujeem 😵

sara34valentina
16. sep 2015

@emakiki no v tomto ti neporadim, viem len to ze by sa nemalo na röntgen,,,,,,,,,,,,,,,,mojej kamoske robili zubok röntgen a bola len v 2 tyz tehu nevedela o tom, a o 7tyzd potratila.........neviem ako je to pred otehotnenim, to ziarenie ide do celeho tela, ale dajme tomu ze dnes je poz test a ovulacia bude zajtra v noci alebo pozajtra rano !! skus sa opytat na stranke tam ti hned odpovedia gyne,lekari do 24hod mas odpoved ........................... vola sa to www.antikoncepcia.com 😀

vlasze
16. sep 2015

@sara34valentina hm tak ja si ho sledujem len prvy mesiac takže tazko povedat ale je skor vyssie ako dole

sara34valentina
16. sep 2015

@vlasze no to si musis odsledovat dlshie 🙂 ja som to tu citala a ptom si to sledovala a vzdy ked bol 2dni pred ms dolu som vedela ze pride mrcha a vzdy aj prisla ...az raz neprisla ♥

vlasze
16. sep 2015

@sara34valentina ano jasné len hned prvý mesiac snaženia mám všeliake príznaky ale neviem či su tehotenske, dcerka má už 9 rokov nepamatam si to už presne ako to bolo vtedy.zajtra mam 11DPO ak mi nepride mrcha v piatok testnem sa a zbehnem k lekarovi

sara34valentina
16. sep 2015

@vlasze mozes aj zajtra mne na 9dpo ukazal ducha 🙂 kukni moj album poklad 🙂 na 9-10dpo uz som vedela 😉

vlasze
16. sep 2015

@sara34valentina naozaj krásne ale mne aj s prvou dcerkou ukazali dost pozde ale skusim v piatok a kedy si potom isla k lekarovi?

sara34valentina
16. sep 2015

@vlasze az v 7tyzdni

pahu
17. sep 2015

Lauritka, ĎAKUJEM veľmi za ovulačné testíky, po 3 mesiacoch sa mi podarilo otehulkovatieť (teda takmer po 10-tich rokoch, ale to je pridlhý príbeh do tejto témy). Zvyšné som poplula a darovala kamarátke. Baby, držím všetkým palce! 😀

emakiki
17. sep 2015

@pahu super sprava, gratulujem a drzim palce 👍👍👍☺

lauritka
17. sep 2015

@pahu jeej tak to je krasna sprava 🙂 konecne otehotnievaju aj dlhdobe sazilky 😉 velmi ti to prajem a vela zdravicka obidvom 😵 😵 😵