Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka Lauritka,prosim ta,ktory z tych testov bol pozitivny?Este sa mi to nestalo.Pod nimi je aj teplota,ktora sa dnes zdvihla,takze ovu uz asi prebehla.Zacala som s inofolicom,tak neviem ci to moze byt nim?
@karolina196 no ten posledny sa mi zda naj.. ale asi bol vrchol toho 15 dc. ovulka 16 dc a potom ti to uz stuplo..
@lauritka Myslela si asi,ze bol vrchol 17.Dc,lebo 15 a 16 su dni. 🙂 Uvidim na zajtrajsiu teplotu.Nevies cim to moze byt,ze dnesny bol najintenzivnejsi a pritom podla teploty uz je asi po.
no napada ma to, ze este mas vysoku hladinu LH. a ide ti to pomalsie dole.. folikul uz prasknut mohol..
Ahojte, dnes som 13dc a podľa folikulometrie bude anovulák, skúsim si aj tak spraviť testy ci neukazujú falošne pozitívne vysledky. Pýtala som sa doktorky na ovu testy a BT vravela, že je to nepresne, plati to pri PCOS.
@lauritka-tak vcerajsi ten treti test bol pozitivny.Dnesna teplota klesla z tych 36,70 na 36,52 a na dnesnom ovu teste uz nebola skoro ziadna ciarka.Zajtra by mala teda vyskocit teplota,tak som zvedava.
@karolina196 aha,tak áno to bude tak
ako tu tak pozeram po tych vasich ovulacnych testoch tak nechapem tym mojim..podla mna uz ovulacia davno prebehla- kedze som tento mesiac nemerala BT tak neviem s urcitostou..ale testy stale biele.. neviem ci to chce nejaku specialnu techniku :D
@luciskooo aky dlhy mas cyklus
@sara34valentina mam 30-31 dnove cykly..takze podla mna uz je po...
@lauritka vooobec...len take slabucke ze som musela zmurit 🙂 9DC bola taka ze sa da vidiet normalne ale ani zdaleka nie je ako testovacia..
@luciskooo ja som mavala 29dc-30dc a ovulka bola vzdy na 17-18dc .. kedze som mavala vzdy po ovulacii 12dnovu lfazu.............................ak mas 30dc-31dc zacni si merat od 16dc , ovulku mas podla mna tak na 17-18-19dc 😀 tipnem ale na 18dc
@zabka1987 a mas len 8dpo l fazu?

@pahu jeeeej krasne ♥ po 10r uau.......................respect, a zo srdca ti prajem zdrave krasnunke radostne tehulkovanie ♥