Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka Lauritka,prosim ta,ktory z tych testov bol pozitivny?Este sa mi to nestalo.Pod nimi je aj teplota,ktora sa dnes zdvihla,takze ovu uz asi prebehla.Zacala som s inofolicom,tak neviem ci to moze byt nim?
@karolina196 no ten posledny sa mi zda naj.. ale asi bol vrchol toho 15 dc. ovulka 16 dc a potom ti to uz stuplo..
@lauritka Myslela si asi,ze bol vrchol 17.Dc,lebo 15 a 16 su dni. 🙂 Uvidim na zajtrajsiu teplotu.Nevies cim to moze byt,ze dnesny bol najintenzivnejsi a pritom podla teploty uz je asi po.
no napada ma to, ze este mas vysoku hladinu LH. a ide ti to pomalsie dole.. folikul uz prasknut mohol..
Ahojte, dnes som 13dc a podľa folikulometrie bude anovulák, skúsim si aj tak spraviť testy ci neukazujú falošne pozitívne vysledky. Pýtala som sa doktorky na ovu testy a BT vravela, že je to nepresne, plati to pri PCOS.
@lauritka-tak vcerajsi ten treti test bol pozitivny.Dnesna teplota klesla z tych 36,70 na 36,52 a na dnesnom ovu teste uz nebola skoro ziadna ciarka.Zajtra by mala teda vyskocit teplota,tak som zvedava.
ako tu tak pozeram po tych vasich ovulacnych testoch tak nechapem tym mojim..podla mna uz ovulacia davno prebehla- kedze som tento mesiac nemerala BT tak neviem s urcitostou..ale testy stale biele.. neviem ci to chce nejaku specialnu techniku :D
@sara34valentina mam 30-31 dnove cykly..takze podla mna uz je po...
@lauritka vooobec...len take slabucke ze som musela zmurit 🙂 9DC bola taka ze sa da vidiet normalne ale ani zdaleka nie je ako testovacia..
@luciskooo ja som mavala 29dc-30dc a ovulka bola vzdy na 17-18dc .. kedze som mavala vzdy po ovulacii 12dnovu lfazu.............................ak mas 30dc-31dc zacni si merat od 16dc , ovulku mas podla mna tak na 17-18-19dc 😀 tipnem ale na 18dc

@pahu jeeeej krasne ♥ po 10r uau.......................respect, a zo srdca ti prajem zdrave krasnunke radostne tehulkovanie ♥