icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

luciskooo
19. sep 2015

@sara34valentina
@zabka1987 fuuuu.. dievcata tak to som prekvapena..vsak ja som aj kvoli tomu zacala robit ovu testy lebo som bola majster v tom ze viem kedy mam ovulaciu podla hlienu... ale akosi sa nam nedari otehotniet tak ze reku skusim testy ze by som sa uistia.. hlienik uz skoro nic a testy stale negativne..ako to mate vy s hlienom pocas ovulacie?

zabka1987
19. sep 2015

@sara34valentina veru stane sa aj ze 8, ale vacsinou 10 . podla toho aspon viem kedy cakat ms lebo mam 28-34dni cyklus . ovulacne si robim uz dost dlho ,ale to len pre svoju zvedavost 😀 nerobila som si pre otehotnenie , len etraz mi to vrta v hlave 🙂

luciskooo
19. sep 2015

@sara34valentina aaa co je to l faza?? 🙂

sara34valentina
19. sep 2015

@luciskooo ako dlho sa pokusate,? ste obaja zdravi? ja som to spozorovala tak ze som mala 4dni hlien priesvitny tahavy a chut na sex...................no a za 2dni bola ovulacia, cize doba 6dni u mna......... 29-30dnovy cyklus vzdy 17-18den ovulacia, nam sa podarilo na 4ty pokus ♥ a ten mesiac som si spravila len jeden ovulacny test ( lebo som nechcela podla toho otehotniet , ale bola chut, a reku testnem a BUm bol silne pozitivny ) jeden test a podarilo sa ♥

sara34valentina
19. sep 2015

@luciskooo l faza j e doba od ovulacie po ms.........................

sara34valentina
19. sep 2015

@luciskooo normalne ma trvat 14dni ale nie je to pravidlo ja som ju mavala 12dnovu , a citam ze maju zeny aj 10dnovu

zabka1987
19. sep 2015

myslim to vrtanie v hlave to ,ze by som prijala esste dievcatko . tak si sledujem cyklus 🙂 vraj su dievcatka pred ovu. tak ovulacnymi som presne spoznala svoj cyklus, viem presne kedy mam ovulku uz teraz. celkovo aj pocitovo a aj hlienom . To aby som v tom v buducnosti mala jasno ked budeme planovat tretie 🙂 🙂

luciskooo
19. sep 2015

@sara34valentina v decembri to budu dva roky co snazime.. nejak sme to extra neriesili..ale v maji som bola na vysetreniach a ze vsetko ok...moj muz este nebol ..ale je objednany na buduci mesiac na spermiogram..u mna je to tak ze ma riadny vytok tak cca 13 -15 dc.. a potom uz tak zoslabne ale je..dnes som 18dc a stale je ho trochu.. testujem este stale.. takym nedopatrenim s nasou postou mam od lauritky mam veeeeeela testov 🙂 dakuejm dievcata za cenne rady..buduci mesiac.. teda ak to opat nevyjde skusim aj merat BT a budem mudrejsia..

sara34valentina
19. sep 2015

@luciskooo staci ked si zacnes robit ovu testy, a ak ho budes mat takyto , (pozitivny, palicka musi byt silnejsia ako ta kontrolna!!) tak potom sa nasledujuce 3dni treba milovat ovulka nabehne do 48hodi+12hodin potom este zije vajicko !! to je 60hodin , ale milovat sa treba kazdy druhy den 🙂 aby dozreli spermie 🙂 spermiogram je najdolezitejsi..... drzim vam palce ..

luciskooo
19. sep 2015

@sara34valentina teoria by bola.. prax je horsia :D

lauritka
19. sep 2015

@luciskooo 😉

sara34valentina
19. sep 2015

@luciskooo mysli pozitivne neboj nic :D

luciskooo
19. sep 2015

@sara34valentina ved ale aaano...snazim sa...ale ono ta to nasere kazdy mesiac.. 🙂

baska1
20. sep 2015

Baby prosím poradte 1x som si robila ovu test a takýto je výsledok,oplatí sa teraz snažiť?😊 Mam veľmi nepravidelný cyklus😞

baska1
20. sep 2015

Blbo otocene foto,ale kontrolna je trochu silnesia..

luciskooo
20. sep 2015

@zabka1987
@sara34valentina
@lauritka dievcata ja odpadava... ale testiky zacali silniet..kontrolna je skoro rovnaka ako testovacia.. tym padom moze ist u nna cela bilingsova metoda uplne do prcic... :D

lauritka
20. sep 2015

@luciskooo haaaa tak vidis.. 😀 ja som tiez tento cyklus nedufala a prisla neskor 😉 ..testy boli slabe a potom bum pozitivny 😉

lauritka
20. sep 2015

@baska1 urob este podvečer jeden

baska1
20. sep 2015

@lauritka diky za tip:o)

lauritka
20. sep 2015

@baska1 ked bude uz uplne silny, zacnite so snazenim 😅

zabka1987
20. sep 2015

@luciskooo super 🙂 ja tiez cakam, dnes som 17DC a nic stale 😀 ale cakam ze do 3 dni bude urcite

luciskooo
20. sep 2015

@lauritka inak..je to vobec mozne??? vzdy som bola v tom ze ovulacia prebehne okolo obdobia najvacsieho hlienu... ja teraz nemam hlienik ziadny a ovu testy silneju

zabka1987
20. sep 2015

@luciskooo no ja zacinam mat hlienik a aj citim ze to prichadza . uvidim ako bude 🙂

luciskooo
20. sep 2015

@zabka1987 ja som mala hlienik tak pred styrma piatimi dnami a ovu testy negativne

lauritka
20. sep 2015

@luciskooo ano je. napriek hlienu to nemusi prebehnut preto je dobre kombinovat viac faktorov

baska1
20. sep 2015

@lauritka no zopakovala som test po 3hodinach a čiarka zoslabla dosť oproti kontrolnej😞 je to možné?

lauritka
20. sep 2015

@baska1 jj tak potom je po vrchle, cize sa od dnes snazte a este dalsie dva dni,

eny27
20. sep 2015

Ahojte, nam sa podarilo otehotniet vdaka ovu testom. Zostalo mi este vela kusov-cca 40, ak by ste mali zaujem predam za vyhodnu cenu.

sara34valentina
20. sep 2015

@baska1 nerob si po 3hodinach a ak mas zriedeny moc neukaze dobre ovu test najlepsie je robit napr raqno 11tej a o 17tej 😉 skus este rano urobit kolo 10-11tej a nepi vela tekutin predtym ..

luciskooo
20. sep 2015

no vyzera to takto...asi je ta fotka malo viditelna lebo to neviem dobre odfotit kvoli svetlo..ale myslim ze dnes..