icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

yuriko
22. sep 2015

@mimka11111 Nejak sa k meraniu teploty neviem prehovoriť, ale asi začnem. Áno, vraj sa vaječníky zvyknú striedať v produkcii vajíčok, ale u mňa to zatiaľ vyzerá tak, že druhý cyklus čo testujem je tiež bez ovulácie. Niekedy až nechápem, že sa nám syn podaril tak rýchlo. Teraz sa snažíme od nového roka.

luciskooo
22. sep 2015

@lauritka no ved ale ten testik ktory sa zdal pozitivny bol do rana po uschnuti total negativny .tak neviem ..

lauritka
22. sep 2015

@luciskooo a co hlien a teploty ?? po uschnuti uz nech ta to nezaujima 🙂

luciskooo
22. sep 2015

@lauritka ja to mam cudne som mala hlien asi 5 dni pred tym nez bol twn pozitivny test...tento mesiac nemeriam...

lauritka
22. sep 2015

@luciskooo skoda no, bolo by dobre pomerat aspon tri dni, ci si hore.

siska122
22. sep 2015

@yuriko a ake mavas dlhe cykly? Menstruacia ti chodi sama, ci chodis na vyvolavacky?

modryponik
23. sep 2015

Ahojte. Chcela by som sa spýtať ohľadom ovulačných testov - minulý mesiac som si ich začala robiť každý deň - vždy v rovnakú hodinu + obmedzenie tekutín - ale nejde mi do hlavy jedna vec. Testovacia palička postupne počas cyklu silnela, ale v prvej polovici cyklu asi na dva dni skoro úplne zmizla a bola veľmi slabučká. Po tých dvoch dňoch opäť začala postupne silnieť cca 3 dni až k pozitívnemu výsledku. Tento mesiac to vyzerá na rovnaký prípad 2 dni slabunko a dnes je čiarka zase výraznejšia. Vie mi to, prosím, niekto vysvetliť? To sú kolísania v hladine LH až takéto? Pýtam sa aj preto, lebo hoci bol min mesiac test pozitívny k ovulácii nedošlo, lebo teplota nestúpla a neudržala sa.

lauritka
23. sep 2015

@modryponik ahoj, kolisania su uplne normalne, ciarka na testoch moze byt raz silnejsia raz slabsia.. to je uple fuk, pokial nie je regulerne pozitivny.

yuriko
23. sep 2015

@siska122 Chodí mi sama, už veľmi dávno som nebola na vyvolávačke. Cykly mám teraz cca 25 dňové, predtým okolo 36 dní, výnimka nie je ani 60 dňový cyklus. Je to divoké.

yuriko
23. sep 2015

Baby, toto sú testy za dva dni. Už to vyzeralo tak nádejne. Myslíte, že som len netrafila vrchol LH?

lauritka
23. sep 2015

@yuriko no su dost silne.. v podstate ten 17 dc sa mi zda naj poobede.

nynyky
23. sep 2015

@yuriko mozno ti este zajtra zosilnie viac

yuriko
23. sep 2015

@nynyky Popravde, už tomu moc neverím ☹ Ale bodaj by to tak bolo, že ešte zosilnie.

nynyky
23. sep 2015

@yuriko uvidis zajtra

siska122
24. sep 2015

@yuriko no ja sa preto pytam, lebo ja to iste ... a po prvom tehotenstve som si myslela ze sa to upravi a prd ... prve som to zacala riesit az co sa nam rok nedarilo, sle to som si nesledovala ovulku, nechali sme to na nahodu a po troch nesiacoxh riesenia sa to podarilo 😉 No a druhectehu som musela ist na vyvolavacku, kupila som si ovu testy a sup, hned sa nam podarilo a to som si myslela, ze dalsi anovulak, uz som aj na vyvolavacku bola objednana a ovulacia prisla, sle az na 49 den cyklu... a sup, ani sme sa moc nesnazili a cakame druhe 😉 Ja mam ten problem, ze mam tiez vela folikulov a nedorastaju. Ja som brala potom inofolic a alchemylkovy caj a ten som dost neskoro zacala pit, mam pocit, ze ten mi dopomohol k dorasteniu folikula 😉

siska122
24. sep 2015

@yuriko ja som take testy mala dost dlho a zrazu zo dna na den my to tak vyskocilo, ze som mala testovaciu palicku o dist silnejsiu ako kontrolnu ... len to nevzdavaj a neprestavaj testovat 😉

ub
24. sep 2015

ahojte prosim vie mi niekto poradit, či už je pozitívny? včera bol aj lepkavý hlien ale teplotu nemeriam

nynyky
24. sep 2015

@ub este nieje

ub
24. sep 2015

@nynyky vdaka tak ešte zo dva dni potestujeme

zabka1987
24. sep 2015

baby ? dnes som 21DC a ovul test stale negativ, ale mam uz riadny hlien a aj citim ze to prichadza. mylsite ze zo slabuckej cierky na tolky dn este bude ovulka?

senselinka
25. sep 2015

Baby, mozem ja mat takyto test dnes o 12:00, ked mi moj mm odisiel na 4 dni prec? ☹
@lauritka myslis, ze ked sme este stihli sex rano a v pondelok vecer este dobehneme co to, je mozne zastihnut ovulaciu, ak mam dnes takto pozitivny test?

senselinka
25. sep 2015
zabka1987
25. sep 2015

@senselinka ak ste mali sex dnes rano urcite ano 🙂 ja som tak otehotnela s druhym

senselinka
25. sep 2015

@zabka1987 a ty mas chlapcov, ze? Ja tak strasne tuzim po chlapcekovi... Akoze ked bude dievcatko, budem tiez stastna, Eliska bude mat partacku, ale ona je ocinkov maznacik a ja chcem tiez svojeho 😅

lauritka
25. sep 2015

@senselinka no v pondelok uz bude neskoro, ale z dneska si mozu pockat na ovulku 2-3 dni 😉

senselinka
25. sep 2015

@lauritka no, som zvedava, kedy vlastne ovu bude... Testnem aj neskor este, bo aj vcera boli brutal silne, rovnake, ako testovacia ciarka, tak som dnes skusila, ci uz bude slabsi a ono este silnejsi vybehol... A meriam aj teplotu, tak uvidim, kedy stupne

lauritka
25. sep 2015

@senselinka jj potom aspon uvidis.. lebo ked uz stupne, tak su prva den vzostupu este sance, ale uz druhy minimalne

senselinka
25. sep 2015

@lauritka jasne, vdaka 🙂 Ale paradne testiky si mi poslala, som ani necakala, ze budu taketo pozitivne 😵

sara34valentina
25. sep 2015

@senselinka po tomto teste nastane ovulacia do 48 hod+12hod potom zije vajicko .. je tam mala pravepodobnost.. to su 3-4dni....... 😲 v nedelu mas ovulaciu 😉

sara34valentina
25. sep 2015

@senselinka ale ak ste sa dnes milovali a vecer bude test UZ negativny tak tam sanca je asi 20% 😉 ked priroda chce tak zariadi a ako citam mas 5deti tak to u vas problem nebude 😉