icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

sara34valentina
25. sep 2015

@ub dnes si si robila test?

senselinka
25. sep 2015

@sara34valentina ked si pozries profil, 5 deti by bolo, keby priroda lepsie carovala... Mam jedno 😉
Uvidime, co nam vycaruje tentoraz 😵

zuzannaaa
25. sep 2015

@lauritka tieto som nechcela poslat ani neviem ako sa mi to podarilo ....... Poslem. Druhu foto. Moje

zuzannaaa
25. sep 2015

Lauritka. Tieto su moje. Tehotenske co ty na to

dragulka
25. sep 2015

baby trochu sa stracam v tych ovu testoch pls ak mate viac skusenosti v akom case je dobre robit ovu test ? lebo lekarnicka ktora mi ich predava tvrdi cely den, v letaku je napisane 10-17 hod co som v praci 😒 dokonca vraj 2 hod. pred testom nepit 😖 a to ja malokedy dodrzim kedze pijem stale cistu vodu. pouzivam ovu testy mamatest alebo right time, je to taky isty ako gs mamatest. dik za info

annastasia22
25. sep 2015

Prosím poraďte ci už ovulka bola lebo 13dc.nebola ciarka až taká silná a na 14dc iba duch na teste. .mám ešte testovať alebo už ovulka bola...ďakujem

sara34valentina
25. sep 2015

@annastasia22 aky dlhy mas cyklus? nie podla tychto testov nebola ale mohla si ju aj presvihnut, aky dlhy mas cyklus? poz.test vyzera takto

sara34valentina
25. sep 2015

@dragulka ja som si ho robila poobede vzdy kolo 16tej hodine a predtym menej pit ale pila som, ukazal mi vzdy presne !! to uvidis ze ci mas moc zlty alebo ciry, musi byt nezriedeny,,,,odporuca sa 10-19 hodin, ak silnie treba 2x aby si ovulku nepresvihla, ta nastane po poz teste cca 48hodin+12hodin cize do 3dnoch az

dragulka
25. sep 2015

@sara34valentina a este jedna otazka, ta druha ciarka musi byt tmavsia ako kontrolna ? len vtedy je pozitivny alebo moze byt aj bledsia ? mozno sa pytam ako tlk 🙂 doteraz som bola v tom ze stacili dve ciarky bez rozdielu intenzity no cim viac tieto fora citam tym menej viem 🙄 😀

annastasia22
25. sep 2015

@sara34valentina Tak som ju asi presvihla mala som si to aj overiť neskôr testom. .!😣cyklus mám 30dňový. ..

sara34valentina
25. sep 2015

@senselinka ach prepac nepozerala som profil az teraz ..prepac ♥ tak mas teda jedno a coskoro verim druhe , ♥dolezite je trafit ovulku , nam sa podarilo na 4pokus, ako som uz pisala v den poz testu v noci sme sa milovali a na treti den rano a myslim podlla teploty ze ovulka vzdy nastava az na treti den cize tych 36hodin a vajicko zije este 12hodin, neviem tak to citim ze sa to vtedy stalo ♥ ja som mala vtedy vecer poz test silno, cize sme sa v noci a na druhy den v noci bolo len 24hodin a moj pracoval , prisiel rano a vtedy sme sa to bolo cca 36hodin a aj som to citilo ze ovulujem, (ja som dost citliva citim aj ovulku , od vtedy ako som prisla tiez bohuzail o dve babätka , ked spochybovali lekari :( drzim ti palce, ze to vyjde ♥ ak sa vam podari bud mesiac ze tvoj muz bude domka, skuste tak a dat si predtym torksu pauzu, my sme mali v ten mes vela stresu, a tak sme sa 4dni nemilovali a az potom ked bol pozitivny a na ten treti den po 36hodinach ♥ drzkam palce .. 😉

zabka1987
25. sep 2015

@senselinka juuuj silno drzim prsteky . aj ti nieco zistili? preco tolkokrat?

sara34valentina
25. sep 2015

@annastasia22 takze ja som si myslela ze ovulujem tiez v strede cyklu a preto som si vtedy objednala ovu testy a predstav si moja l faza trva len 12dni a ovu bola vzdy na 18den !!b a na 30den MS ako ty cize si osobne myslim ze ovu len bude .... 😲

zabka1987
25. sep 2015

@sara34valentina no veru aj ja, ja mam dnes 22Dc a nic ... a to mavam 28-32dnove cykli

sara34valentina
25. sep 2015

@dragulka musi byt silnejsia a ak taka je testuj este dalej, dakedy je aj 2dni pozitivny treba sa ale milovat po prvom pozitvnom kazdy druhy den nam sa tak podarilo 🙂

sara34valentina
25. sep 2015

@zabka1987 a od kedy testujes ? ak mas 32dnove ovu je cca na 20-22den 😉

sara34valentina
25. sep 2015

@zabka1987 vidim ze uz jedno babätko mate tak sa neboj podari sa aj druhe mozno sa nesleduj a miljute sa z chuti ked je chut ♥ podari sa neboj ♥

lauritka
25. sep 2015

@zuzannaaa woha.. tak to je co hmm ☹ nejak ti to zoslablo.. no tak zrejme sa tam ieco uvhytilo ale nedobre.. a ako sa citis ? asi dojde potom mrska hmmm

senselinka
25. sep 2015

@zabka1987 hej, zistili mi krvnu diagnozu... Ale trvalo to dva roky a neskutocne vela bolesti pri strate babatiek... ☹ Ale uz je to za nami 😵

zabka1987
25. sep 2015

@sara34valentina ja uz mam 2 , ja teraz testujem pol roka ale pre zaujimavost aby som poznala uplne svoj cyklus. chcela by som este dievcatko 🙂 je vraj ked sa splodi pred ovuulkou ,tak sa snazim spoznat svoj cyklus .ale je stale iny mam pocit

senselinka
25. sep 2015

@sara34valentina v pohode, cloveka len zamrzi, ze ma obcas povazuju za trtkosku, co hadam rodi ako jablon kvoli pridavkom... Tiez by som bola radsej, keby som si tym peklom nemusela prejst. A ja veci okolo otehotnenia ovladam za ten cas snazenia dost dobre, nakoniec sme skoncili na IUI, takze som nepotrebovala testovat, ale teraz sme chceli skusit prirodzene a preto som prvy raz testovala a v tom sa zatial moc nevyznam, preto som sa pytala...

sara34valentina
25. sep 2015

@zabka1987 to sa len tak hovori 🙂 moj bratranec maju len dievky a milovali sa vzdy pocas prebiehajucej sa ovulky, proste len dievky maju !! 😀 😀 😀 😀 hovori sa tak, ale vsak uvidime, ak to tak je tak budem mat chlapceka 😉 dam neskor vediet ci to tak je 😎

sara34valentina
25. sep 2015

@senselinka tak verim ze sa vam prirodzene podari ♥

ub
25. sep 2015

sara34valentina ahoj dnes sa m i vidí test trochu bledší tak neviem bud som nezachytila vrchol alebo ovulka nebola ale bolesti boli včera riadne

sara34valentina
25. sep 2015

@ub nepresvihla si, zajtra bude pozitivny 😉

zabka1987
26. sep 2015

@sara34valentina my sme oboch splodili v den pozitivneho ovulacneho testu a obaja chalani 🙂 ale u mna sa to tazko riadi ked mam taky divny cyklus . ale vzdy hovorim, ze hlane nech su zdrave a ostatok ide bokom. ale skusit to mozem , no viem ze just mi to tak nevyjde 😀 aj minuly mesiac sommala ovulku uplne necakane skor , eraz zase uplne neskoro . aj ked no ani ja som s oboma neotehotnela len tak lahko, teda ja aj otehotniem len je pre mna roblem donosit

sara34valentina
26. sep 2015

@zabka1987 no ono ked to priroda tak zariadi, poznam babu co ma 5dievcat , chceli chlapceka ale lekar povedal ze on to ovplyvnit nevie,,,,,, poznam inu osobu ta ma 4 chlapcov len 🙂 to tie chromozomy ovplyvnuju a nie ci sa pred ovulkou milujete alebo v case ovulky .. to zariadi priroda je to 50% na 50 % 😉 😉 😉 😉 😉 😉 takze si prajete dievcatko ♥ do tretice, fuha 😅 😅 😅 😅 ja cakam prve a max dve deti chceme ♥ som zvedava ako zvladnem prve, predsa mam uz svoj vek aj ♥ tebe drzkam palce ♥ nech sa teda podari dievcatko ♥

lauritka
26. sep 2015

@sara34valentina suhlas.. a hlavne to nezalezi od zeny, ale muz ma v spermiach dane ci to bude chlapec alebo dievcatko.. podla mna je to o nahode.

sara34valentina
26. sep 2015

@ub si sa neozvala bol vcera vecer pozitivny?

sara34valentina
26. sep 2015

@lauritka ja som citala ze si to domacky viem overit a chcem to urobit este predtym ako si to dame povedat, u gyn................. o 3-4tyzd to uz budem moct skusit, jednoduche : soda bikarbona( alebo prasok do peciva) do poharika a vycikat sa do toho 🙂 ak to bude sycat je to chlapec ak sa nic neudeje je to dievcatko ♥ skusim to pre srandu ci to vyjde 🙂 😀