Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina ked si pozries profil, 5 deti by bolo, keby priroda lepsie carovala... Mam jedno 😉
Uvidime, co nam vycaruje tentoraz 😵
baby trochu sa stracam v tych ovu testoch pls ak mate viac skusenosti v akom case je dobre robit ovu test ? lebo lekarnicka ktora mi ich predava tvrdi cely den, v letaku je napisane 10-17 hod co som v praci 😒 dokonca vraj 2 hod. pred testom nepit 😖 a to ja malokedy dodrzim kedze pijem stale cistu vodu. pouzivam ovu testy mamatest alebo right time, je to taky isty ako gs mamatest. dik za info
@annastasia22 aky dlhy mas cyklus? nie podla tychto testov nebola ale mohla si ju aj presvihnut, aky dlhy mas cyklus? poz.test vyzera takto
@dragulka ja som si ho robila poobede vzdy kolo 16tej hodine a predtym menej pit ale pila som, ukazal mi vzdy presne !! to uvidis ze ci mas moc zlty alebo ciry, musi byt nezriedeny,,,,odporuca sa 10-19 hodin, ak silnie treba 2x aby si ovulku nepresvihla, ta nastane po poz teste cca 48hodin+12hodin cize do 3dnoch az
@sara34valentina a este jedna otazka, ta druha ciarka musi byt tmavsia ako kontrolna ? len vtedy je pozitivny alebo moze byt aj bledsia ? mozno sa pytam ako tlk 🙂 doteraz som bola v tom ze stacili dve ciarky bez rozdielu intenzity no cim viac tieto fora citam tym menej viem 🙄 😀
@sara34valentina Tak som ju asi presvihla mala som si to aj overiť neskôr testom. .!😣cyklus mám 30dňový. ..
@senselinka ach prepac nepozerala som profil az teraz ..prepac ♥ tak mas teda jedno a coskoro verim druhe , ♥dolezite je trafit ovulku , nam sa podarilo na 4pokus, ako som uz pisala v den poz testu v noci sme sa milovali a na treti den rano a myslim podlla teploty ze ovulka vzdy nastava az na treti den cize tych 36hodin a vajicko zije este 12hodin, neviem tak to citim ze sa to vtedy stalo ♥ ja som mala vtedy vecer poz test silno, cize sme sa v noci a na druhy den v noci bolo len 24hodin a moj pracoval , prisiel rano a vtedy sme sa to bolo cca 36hodin a aj som to citilo ze ovulujem, (ja som dost citliva citim aj ovulku , od vtedy ako som prisla tiez bohuzail o dve babätka , ked spochybovali lekari :( drzim ti palce, ze to vyjde ♥ ak sa vam podari bud mesiac ze tvoj muz bude domka, skuste tak a dat si predtym torksu pauzu, my sme mali v ten mes vela stresu, a tak sme sa 4dni nemilovali a az potom ked bol pozitivny a na ten treti den po 36hodinach ♥ drzkam palce .. 😉
@senselinka juuuj silno drzim prsteky . aj ti nieco zistili? preco tolkokrat?
@annastasia22 takze ja som si myslela ze ovulujem tiez v strede cyklu a preto som si vtedy objednala ovu testy a predstav si moja l faza trva len 12dni a ovu bola vzdy na 18den !!b a na 30den MS ako ty cize si osobne myslim ze ovu len bude .... 😲
@sara34valentina no veru aj ja, ja mam dnes 22Dc a nic ... a to mavam 28-32dnove cykli
@dragulka musi byt silnejsia a ak taka je testuj este dalej, dakedy je aj 2dni pozitivny treba sa ale milovat po prvom pozitvnom kazdy druhy den nam sa tak podarilo 🙂
@zabka1987 a od kedy testujes ? ak mas 32dnove ovu je cca na 20-22den 😉
@zabka1987 vidim ze uz jedno babätko mate tak sa neboj podari sa aj druhe mozno sa nesleduj a miljute sa z chuti ked je chut ♥ podari sa neboj ♥
@zabka1987 hej, zistili mi krvnu diagnozu... Ale trvalo to dva roky a neskutocne vela bolesti pri strate babatiek... ☹ Ale uz je to za nami 😵
@sara34valentina ja uz mam 2 , ja teraz testujem pol roka ale pre zaujimavost aby som poznala uplne svoj cyklus. chcela by som este dievcatko 🙂 je vraj ked sa splodi pred ovuulkou ,tak sa snazim spoznat svoj cyklus .ale je stale iny mam pocit
@sara34valentina v pohode, cloveka len zamrzi, ze ma obcas povazuju za trtkosku, co hadam rodi ako jablon kvoli pridavkom... Tiez by som bola radsej, keby som si tym peklom nemusela prejst. A ja veci okolo otehotnenia ovladam za ten cas snazenia dost dobre, nakoniec sme skoncili na IUI, takze som nepotrebovala testovat, ale teraz sme chceli skusit prirodzene a preto som prvy raz testovala a v tom sa zatial moc nevyznam, preto som sa pytala...
@zabka1987 to sa len tak hovori 🙂 moj bratranec maju len dievky a milovali sa vzdy pocas prebiehajucej sa ovulky, proste len dievky maju !! 😀 😀 😀 😀 hovori sa tak, ale vsak uvidime, ak to tak je tak budem mat chlapceka 😉 dam neskor vediet ci to tak je 😎
@senselinka tak verim ze sa vam prirodzene podari ♥
@ub nepresvihla si, zajtra bude pozitivny 😉
@sara34valentina my sme oboch splodili v den pozitivneho ovulacneho testu a obaja chalani 🙂 ale u mna sa to tazko riadi ked mam taky divny cyklus . ale vzdy hovorim, ze hlane nech su zdrave a ostatok ide bokom. ale skusit to mozem , no viem ze just mi to tak nevyjde 😀 aj minuly mesiac sommala ovulku uplne necakane skor , eraz zase uplne neskoro . aj ked no ani ja som s oboma neotehotnela len tak lahko, teda ja aj otehotniem len je pre mna roblem donosit
@zabka1987 no ono ked to priroda tak zariadi, poznam babu co ma 5dievcat , chceli chlapceka ale lekar povedal ze on to ovplyvnit nevie,,,,,, poznam inu osobu ta ma 4 chlapcov len 🙂 to tie chromozomy ovplyvnuju a nie ci sa pred ovulkou milujete alebo v case ovulky .. to zariadi priroda je to 50% na 50 % 😉 😉 😉 😉 😉 😉 takze si prajete dievcatko ♥ do tretice, fuha 😅 😅 😅 😅 ja cakam prve a max dve deti chceme ♥ som zvedava ako zvladnem prve, predsa mam uz svoj vek aj ♥ tebe drzkam palce ♥ nech sa teda podari dievcatko ♥
@sara34valentina suhlas.. a hlavne to nezalezi od zeny, ale muz ma v spermiach dane ci to bude chlapec alebo dievcatko.. podla mna je to o nahode.
@ub si sa neozvala bol vcera vecer pozitivny?
@lauritka ja som citala ze si to domacky viem overit a chcem to urobit este predtym ako si to dame povedat, u gyn................. o 3-4tyzd to uz budem moct skusit, jednoduche : soda bikarbona( alebo prasok do peciva) do poharika a vycikat sa do toho 🙂 ak to bude sycat je to chlapec ak sa nic neudeje je to dievcatko ♥ skusim to pre srandu ci to vyjde 🙂 😀

@ub dnes si si robila test?