icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

pesa29
8. sep 2013
pesa29
9. sep 2013

@lauritka dnešný...nemalo to byť už negatívne ? či ?

lauritka
9. sep 2013

@pesa29 no ale z sa mi zda slabsia ako vcera, uz to klesa...

pesa29
9. sep 2013

@lauritka áno,už to nie je také silné...takže ešte raz,lebo si už fakt pripadám ako analfabet...po pozit.ovu teste prichádza ovulácia do 48 hod. ? ale môže aj skôr ? a vajko potom žije koľko ? 12 hodín ?

lauritka
9. sep 2013

@pesa29 ano po vrchole, cize najsilnejsom.. teste, co si mala vcera ovulka pride do 48 hodin, moze aj skor samozrejme.. vajicko potom zije 12-24 hodin

pesa29
9. sep 2013

@lauritka takže je ešte reálna šanca,že to stihneme,lebo príde zajtra pobede 🙂

lauritka
9. sep 2013

@pesa29 no teoreticky.. 🙂 ale musi to byt co najskor ;)

elinka84
9. sep 2013

Dnes... 😕

lauritka
9. sep 2013

@elinka84 no dnes ho mas najsilnejsi-

elinka84
9. sep 2013

@lauritka ano aj mne sa tak zdá...šak už som nakázala doma, nech je drahý láskavo večer k dispozícii... 😀

pesa29
10. sep 2013

@lauritka aha,dnešný...doteraz nebol ani hlien...a dnes ,keď som išla teraz ja wc ho bolo kopec . Tak snáď to dnes stihneme 😀

lauritka
10. sep 2013

@pesa29 fiha. este stale taky silny. 😅

pesa29
10. sep 2013

@lauritka teraz buďme múdre 😀 😀 😀

lauritka
10. sep 2013

@pesa29 no nic uz len sa posnazit ;)

magimary
11. sep 2013

@lauritka takže napokon si idem po ovuláciu až teraz 😅
práve keď už som chcela testovanie vzdať (že aj tento cyklus bude anovulačný), tak som si napokon spravila, že "posledný" test a práve ten ukázal druhú čiarku silnejší ako prvú 😅 😉 🙂
zatiaľ teplota nevstúpla (práve naopak, ešte zišla dolu), ale zajtra by už mala byť hore, nie?
http://www.fertilityfriend.com/home/tabitamary

lauritka
11. sep 2013

@magimary no vidis ;) xixix. tak predsa.. stupnut by mala tak do dvoch dni .

nefertitka
11. sep 2013

baby a vsetky ovulacne testy su spolahlive?este som ich nikdy nepouzivala, chcem skusit, len neviem ake si mam kupit...videla som nejake v Dr. Max drogerii, len neviem ake su

lauritka
11. sep 2013

@nefertitka IP 🙂

ohenplod
12. sep 2013

Ahojte baby kto by chcel presne zistit kedy ma plodne dni tak moze vyuzit na to minipocitac cyclotest, ktory ma velku spolahlivost - mozte pozriet do mojho bazaru, predavam ho. Viac informacii ked ziskate ked hodite do googlu cyclotest.

Cyclotest baby stanovuje Vaše plodné dni a spoľahlivo Vám ukazuje dni, v ktoré máte maximálne šance otehotnieť. Pokial sa niekto snazi dlhodobo tak sa to oplati viac ako investovat stale do ovulacnych testov. Ked si niekto kupi napriklad 3 testy mesacne tak to vyjde minimalne 10 euro takze do osmich mesiacov su naklady spat ( ja ponukam funkcny cyclotest v zlave).

isabella22
12. sep 2013

Ahojte 16DC som mala pozitívny ovulačný test. Teraz 26DC A 27DC mi neustále ukazuje pozitívny ovulačný test a navyše včera mi išlo roztrtnúť pravý vaječník. Môže to znamenať že sa už blíží mrcha?? Testy robím prvý mesiac tak sa v tom moc nevyznám. 🙂

elinka84
12. sep 2013

@isabella22 ahoj, urob si aj tehu test.... 😉

isabella22
12. sep 2013

no skusim ked nedostanem zajtra mrchu 🙂

usiatko308
12. sep 2013

Ahojte dievcata, tiez zacinam testovat a tiez mi to nie je jasne 🙂 V auguste som zacala prvykrat na 14DC, testovacia ciarka bola asi polovicnej intenzity ako kontrolna, na 15DC z nej bol uz len tien. Mozno bolo maximum den - dva predtym, co som nemala otestovane, ale mozno to este len zacinalo. Ale na 15DC ma pochytil strasny zapal mocovych ciest, cikala som krv a hned doobeda som zacala brat antibiotika. Na dalsi den som uz netestovala, pretoze som nevedela, ako to bude ovplyvnene liekmi (a tiez by to nebola v tom stave velmi prijemna zalezitost).
Pokracovala som teraz v septembri, uz od 9 dna. 9 a 10 DC bola testovacia ciarka len taky tien, 11. 12.a 13 DC nic, absolutne nic. 14 DC zase tien. Uvidim, co ukaze test zajtra.

Moja otazka je: je rozdiel v hladine LH pocas jednotlivych mesiacov? Ked som v auguste mala na 14.den polovicnu ciarku, cakala som cca taku istu aj v septembri.
A dalej, ako vplyva na hladinu LH, resp. uspesnost testu zdravotny stav a lieky typu atb? Okrem nich som brala aj urinal, vela vitaminu c a pila som urologicky caj.
PS. ak sa odpoved na moje otazky nachadza v tejto diskusii, ospravedlnujem sa, precitala som len polovicu 🙂 Dakujem za odpovede 🙂

isabella22
13. sep 2013

No baby vcera som si este robila naposledy ovulacny test a zase pozitivny...popri robote nemam ani cas zajtast do lekarne kupit tehu test..je naozaj pozitivny? alebo si vsetko len namyslam 🙂

isabella22
13. sep 2013
lauritka
13. sep 2013

@usiatko308 polovicna ciarka, slabe ciarky.. to vobec neporovnavaj.. to sa absolutne rovnako nechova.
niekedy mas slabsie testy a zrazu vyskoci pozitivny, niekedy to tmavne postupne.v tomto sa neda najst pravidelnost. len cakat na pozitivny ovulacny, no kvoli zapalu sa ti aj mohla posunut ovulacia a tym padom absentoval aj LH hormon, ze ti to nevyslo pozitivne..alebo mavas ovulku neskor.. kadze aj teraz ako pises este ho nemas pozitiv na 14 dc-

lauritka
13. sep 2013

@isabella22 najdi si cas a cikni na tehu ;)

elinka84
13. sep 2013

@isabella22 No vážne...sprav si tehu test...ja už by som testovala jak o život... 😅

isabella22
13. sep 2013

bojim sa ze budem sklamana 🙂 rano ciknem :D a dma vediet uz som si bola kupit testik 🙂

elinka84
13. sep 2013

@isabella22 Tak toto ja obdivujem...ja by som nevydržala a testovala by som už dnes večer aj zajtra ráno...aj pozajtra... 😅