Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
tak to som zvedava sara 😀
@ub nevzdavaj to mozno bude pozitivny zajtra aj ja som tak mala neboj ze skoro pozitivne a az na 21den dakedy pozitivne 😉
@lauritka ved aj ja 😅 😅 😅 😅 😅
@ub pozri tuna len zle vidno ze zajtra budes mat pozitivny na isto neboj 😀 a potom sa az treba snazit nie predtm 3dni , oulka nastane 48+12hodin az po pozitivnom teste 😅
@sara34valentina ako vies ze 48 plus 12?
Neni tam pisane, ze ovulka nastane 12-24h?
@dejna20 lebo som si sledovala ovulaciu a merala bazalku+ovulacne testiky .. u mna nastala v 37hodinu+12hodin zije vajicko cize 49hodin po poz,teste
@dejna20 samozrejme u kazdeho v iny cas, preto je dolezite ak si robis ovulacne testy robit dalej aj ked su pozitivne............................lebo ja som mala 2dni pozitivne....neviem ako pisu na tvojom teste ale na mojom pisu ze ovulacia nastane 24-48hodin po poz,teste
@sara34valentina aha tak toto už vôbec nechápem. ..môžem mať 2x za.mesiac ovulaciu. ?Prosím poraďte. .😣
@annastasia22 ani raz este nebol ten test pozitivny
@lauritka no, baby, takze takto to so mnou vyzera... Ovulka bola zrejme vcera, takze by mala byt sanca, ze piatkove spermosky ju dobehli, hm? 😝
@annastasia22 ani jeden ovu test si nemala pozitivny
@senselinka krasny grafik ano vyzera to tak ze ovulka bola dnes rano ,pripadne vcera v noci , tak teda drzim palce, 😉
@senselinka áno,už len dúfať,že to klapalo 😉
No ale už skoro pozitív..urob ešte večer jeden
@ub ja si myslim ze zajtra uz na 100 % bude pozitivny takyto a potom sa mozete zacat3dni snazit !!
veru ani ja nerozumiem som 17DC a mávam tak 27,28 takže nerozumiem
@ub ok tak to znamena ze bude pozitivny az zajtra a tym padom mas kratsiu lfazu alebo sa ti tento mes vsetko psunulo (stres, atd...) zajtra bude pozitivny na 100% neboj nic, ale este urob ak mas jeden dnes okolo 18tej ...... a potom hned rano o 10-11tej a ak bude pozitivny rataj ze ovulka nastane az do 48hodin +12hodin zije vajicko cize sa milujte kazdy druhy den 😉
Mne sa tiež tento cyklus natiahol,a to mám kratšie skoro stále 26
@lauritka no stane sa, ja si mylism ze ona bude mat zajtra uz pozitivny, pamätas sa jeden mes tutim v juni som tak aj ja mala ze 5dni skor pozitvny a az potom bol na 21den 😉
Jj...no treba skúšať.pravda
@lauritka ani nevies ako ti prajem aby si bola tehotna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 z celeho srdca 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
no jedine ak zajtra stupnem, dnes som hnusne klesla hmm
Ahojte snažilky a mamičky, poraďte:
Mávam 29-30 dňové cykly, dnes mám 34 DC a dosť výrazné bolesti brucha - podobné ako mávam na začiatku menzesu (zatiaľ nič). Kedy sa mi oplatí spraviť si TEHU test? ...a tiež napíšte aké máte skúsenosti = pocity pri uhniezďovaní vajíčka. Vďaka 😎
@mell88 uz mozes tehu test ked ti meska 4dni !! uz ti test ukaze !! mne uz ukazal na 10 dpo 🙂 zajtra rano z ranneho 🙂 drzim palceeeeeee 😉
@zuzannaaa s tebou to ako dopadlo? mala si poz, tehu testiky len som tomu neporozumela, 😖

@sara34valentina ahoj posledný je dnešný na foto to nie je dobre vidno ale uz 5den majú skoro totožnú intenzitu ale stále nie ako kontrolná nerozumiem tomu