Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
ahojte dievcata...dnes som bola na folikulometrii..som 15 DC velkost foliku je 21mm...ovu testy robím od 9 DC a su stale negativne...som z toho zmatena...Kedy teda prebehne ovulka??? Na zaklade folikulomertrie by vcerajsi ovu test uz mal byt pozitivny..alebo?? prosim o radu..dakujem 🙂
@yuriko no aspon vidim ze nie som sama komu z toho prepina 😉 ja som tiez na konci cyklu, druhy mesiac sa snazime o babatko a prvy mesiac sa mi stale snivalo ze som tehotna a nebola son a tento meaiac sa mi snivalo ze som dostala menstruaciu a dnes som sa chystala robit si tehu test a do rana sa mi snivalo, ze som bola u dr. a povedala mi ze som tehotna 2x akoze s dvojickami, ale to by bolo uz tretie tehotenstvo , mala som mat uz malu a potom syna /ktoreho este nemame/ a dalsie dvojicky... Akozre skoro ma j*blo uz v tom sne 😂😂😂 no a rano som si robila test a je negativny 😕 som 27 DC...
@andromeda13 no urob dnes 😉 aky bude teraz niekedy by mal vyjst pozitivny. dnes-zajtra.. folik praska okolo tych 24-26 mm
@lauritka to ozaj az 24-26 mm? ale to znamena ze ovu moze byt o 2-3 dni.. ale moj cyklus je 28 dnovy...znamena to ze mam kratku lutealnu fazu ci ako...jasne dnes skusim dalsi testik 🙂
@andromeda13 vacsinou, je to individualne.. cyklus zalezi dodona ovulacie.. cize ak bude o dva dni neskor tak aj cyklus bude natiahnuty o dva dni neskor.. lutealka je vacsinou konstatna
@andromeda13 ja som mala tento cyklus ovulku 25Dc a to minuly cyklus som mala 28dnovy 🙂 minuly mesiac som mala ovulku 19DC . U mna je tiez neskoro uplne ovulka
@andromeda13 ta by vraj mala byt normalne 14 dni, ak dobre viem .tu ale nemam veru taku dlhu 8-10 dni mam konkretne je . najcastejsie bola 10dni
@yakina ovulka nastane az do 48hodin+12hodin zije vajicko treba sa snazit dnes v noci a pozajtra rano !! 😉
@dejna20 preco si ich lepis obratene? ak aj ja dobre vidim tak je pozitvny urob este jeden vecer , ovulka nastane o 2dni , drzim palce
@lauritka práve som testovala..takže 15 DC ovu teststále negatívny..dokonca druhá čiarka ešte slabšia ako včera...?? 😠 tak neviem teraz..myslíš že mám po ovu alebo testovať aj zajtra?
@andromeda13 ANO ESTE ZAJTRA
@andromeda13 a nemas foto ako vyzerala vcera ,? nemala si aspon SKORO pozitiv ?
@lauritka mne prídu všetky negatívne..
@sara34valentina ja som si to ani nevsimla 😂
@andromeda13 a ten treti zospodu ?? aky bol po 10tich minutach?? inac BT nemerias ?
@andromeda13 baby sama som sa presvecila ze test vystupi na pozitivny za par hodin a klesne za par hodin. Cize moze sa to odohrat do 24hodin ... Cize ten z 13 dc bol celkom tmavy a do druheho dna mohol aj vystupit aj zoslabnut ..... Pozri moje testy ja som to tak mala tento mesiac merala som 4 krat za den
@lauritka moja BT od 9-15 DC 36.7, 36.8, 36,8, 36.7, 36.7, 36.7, 36.7..tak čo asi ešte ovulka nebola...? Aj po 10 min bola druhá čiarka taká slabá 😔
@zuzannaaa nemyslím že 13 DC bol test pozitívny pretože dnes som bola na folikulometrii a doki nameral 21mmfolikul..tak to by mi mal dovtedy dorásť a prasknúť či nie?
@andromeda13 aha tak to nie.. to mussi este viac stupnut.. tak este skus zajtra mozno prekvapi.. inac nechapem hmm.. a nepijes vela tekutin pred testovanim ???
@lauritka dávam si pozor na to..pijem keď idem domov z práce čo je po 3pm a tesujem cca 6pm...a nakoľko sú testy presné..??.pretože minulý mesiac mi brali vzorku sliznice na rozbor a výsledky z histologie
potvrdili ovuláciu 🙂
@andromeda13 tak vacsinou ukazuju presne a ty mas z DM drogerie tie testy? lebo tie by mali by dost citlive
@lauritka áno DMko..no zdá sa mi že tie ružové z druhého balíka sú horšej kvality..keď som test vytiahla zo sáčku tak tá fólia bola trošku povolená 😲 myslíš že to môže byť dôvod? Zajtra otvorím nové balenie a testnem...však tá ovulka raz musí dôjsť 🙂
@andromeda13 nevim skor nie ..ale uvidime.. tak zajtra pis. dobruu 🙂
@lauritka dobrú a ďakujem za tvoje rady a čas 😉
@andromeda13 neciem ci je pozitivny ale mohlo byt ze medzi 13 a 14 dc mohol aj uplne zosilniet a aj vyblednut ,, mozno si len netrafila dobry cas ,,,, ja odpüorucam ,ked uz ciarka je vyditelne silna a nije tomeste to ze mu chyba este kusok v ten den treba merat aj 2 a viac krat aby si sa ubezpecila ci bude pozitivny ... Ale aj napriek si mohla skusat stastie
@zuzannaaa ano mohlo sa to stat..testnem aj dnes ked pridem z prace a potom este vecer 😉
pozerala som na tvoje testiky.. tak tebe ta druha ciarka ukazuje pekne silno..kedy si mala teda ovulku..
uz vcera alebo az dnes? merias si aj BT? @lauritka moja BT dnes rano 36,9 este mi neklesla tak predpokladam ze u mna ovu este nebola..

Baby, síce som na konci cyklu, ale začala som si informačne merať BT, veď treba niekedy začať. Dnes ráno som si merala tretíkrát a normálne mi z toho šibe 😀 Každé ráno pred vstávaním sa mi sníva o meraní teploty a poviem vám, že v tých snoch to teda riadne lieta a navyše tie teplomery sú nejaké divné 😀 No riadne sny mám z toho 😀