icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

yuriko
29. sep 2015

Baby, síce som na konci cyklu, ale začala som si informačne merať BT, veď treba niekedy začať. Dnes ráno som si merala tretíkrát a normálne mi z toho šibe 😀 Každé ráno pred vstávaním sa mi sníva o meraní teploty a poviem vám, že v tých snoch to teda riadne lieta a navyše tie teplomery sú nejaké divné 😀 No riadne sny mám z toho 😀

andromeda13
29. sep 2015

ahojte dievcata...dnes som bola na folikulometrii..som 15 DC velkost foliku je 21mm...ovu testy robím od 9 DC a su stale negativne...som z toho zmatena...Kedy teda prebehne ovulka??? Na zaklade folikulomertrie by vcerajsi ovu test uz mal byt pozitivny..alebo?? prosim o radu..dakujem 🙂

emakiki
29. sep 2015

@yuriko no aspon vidim ze nie som sama komu z toho prepina 😉 ja som tiez na konci cyklu, druhy mesiac sa snazime o babatko a prvy mesiac sa mi stale snivalo ze som tehotna a nebola son a tento meaiac sa mi snivalo ze som dostala menstruaciu a dnes som sa chystala robit si tehu test a do rana sa mi snivalo, ze som bola u dr. a povedala mi ze som tehotna 2x akoze s dvojickami, ale to by bolo uz tretie tehotenstvo , mala som mat uz malu a potom syna /ktoreho este nemame/ a dalsie dvojicky... Akozre skoro ma j*blo uz v tom sne 😂😂😂 no a rano som si robila test a je negativny 😕 som 27 DC...

dejna20
29. sep 2015

Baby myslite ze uz? Lebo posl dva cykly som mala poz test okolo 22dc a mavam 34-37cykly

lauritka
29. sep 2015

@dejna20 ked dobre vidim, su rovnake, samozrejem este skus jeden podvecer a zajtra

lauritka
29. sep 2015

@andromeda13 no urob dnes 😉 aky bude teraz niekedy by mal vyjst pozitivny. dnes-zajtra.. folik praska okolo tych 24-26 mm

andromeda13
29. sep 2015

@lauritka to ozaj az 24-26 mm? ale to znamena ze ovu moze byt o 2-3 dni.. ale moj cyklus je 28 dnovy...znamena to ze mam kratku lutealnu fazu ci ako...jasne dnes skusim dalsi testik 🙂

lauritka
29. sep 2015

@andromeda13 vacsinou, je to individualne.. cyklus zalezi dodona ovulacie.. cize ak bude o dva dni neskor tak aj cyklus bude natiahnuty o dva dni neskor.. lutealka je vacsinou konstatna

zabka1987
29. sep 2015

@andromeda13 ja som mala tento cyklus ovulku 25Dc a to minuly cyklus som mala 28dnovy 🙂 minuly mesiac som mala ovulku 19DC . U mna je tiez neskoro uplne ovulka

andromeda13
29. sep 2015

@zabka je mi jasne ze ovulacia je kazdy cyklus rozna..ale co lutealna faza? @lauritka spominala ze vacsinou je konstantna...ako je to teda u teba? ja som z toho trdlo..cyklus mam pravidelny ale ovu nie 😖

zabka1987
29. sep 2015

@andromeda13 ta by vraj mala byt normalne 14 dni, ak dobre viem .tu ale nemam veru taku dlhu 8-10 dni mam konkretne je . najcastejsie bola 10dni

yakina
29. sep 2015

Babule dnes mi vyšiel pozitívny ovu test, máme sa hneď dnes snažiť?

sara34valentina
29. sep 2015

@yakina ovulka nastane az do 48hodin+12hodin zije vajicko treba sa snazit dnes v noci a pozajtra rano !! 😉

sara34valentina
29. sep 2015

@dejna20 preco si ich lepis obratene? ak aj ja dobre vidim tak je pozitvny urob este jeden vecer , ovulka nastane o 2dni , drzim palce

andromeda13
29. sep 2015

@lauritka práve som testovala..takže 15 DC ovu teststále negatívny..dokonca druhá čiarka ešte slabšia ako včera...?? 😠 tak neviem teraz..myslíš že mám po ovu alebo testovať aj zajtra?

lauritka
29. sep 2015

@andromeda13 ANO ESTE ZAJTRA

lauritka
29. sep 2015

@andromeda13 a nemas foto ako vyzerala vcera ,? nemala si aspon SKORO pozitiv ?

andromeda13
29. sep 2015

@lauritka mne prídu všetky negatívne..

dejna20
29. sep 2015

@sara34valentina ja som si to ani nevsimla 😂

lauritka
29. sep 2015

@andromeda13 a ten treti zospodu ?? aky bol po 10tich minutach?? inac BT nemerias ?

zuzannaaa
29. sep 2015

@andromeda13 baby sama som sa presvecila ze test vystupi na pozitivny za par hodin a klesne za par hodin. Cize moze sa to odohrat do 24hodin ... Cize ten z 13 dc bol celkom tmavy a do druheho dna mohol aj vystupit aj zoslabnut ..... Pozri moje testy ja som to tak mala tento mesiac merala som 4 krat za den

andromeda13
29. sep 2015

@lauritka moja BT od 9-15 DC 36.7, 36.8, 36,8, 36.7, 36.7, 36.7, 36.7..tak čo asi ešte ovulka nebola...? Aj po 10 min bola druhá čiarka taká slabá 😔
@zuzannaaa nemyslím že 13 DC bol test pozitívny pretože dnes som bola na folikulometrii a doki nameral 21mmfolikul..tak to by mi mal dovtedy dorásť a prasknúť či nie?

lauritka
29. sep 2015

@andromeda13 aha tak to nie.. to mussi este viac stupnut.. tak este skus zajtra mozno prekvapi.. inac nechapem hmm.. a nepijes vela tekutin pred testovanim ???

andromeda13
29. sep 2015

@lauritka dávam si pozor na to..pijem keď idem domov z práce čo je po 3pm a tesujem cca 6pm...a nakoľko sú testy presné..??.pretože minulý mesiac mi brali vzorku sliznice na rozbor a výsledky z histologie
potvrdili ovuláciu 🙂

lauritka
29. sep 2015

@andromeda13 tak vacsinou ukazuju presne a ty mas z DM drogerie tie testy? lebo tie by mali by dost citlive

andromeda13
29. sep 2015

@lauritka áno DMko..no zdá sa mi že tie ružové z druhého balíka sú horšej kvality..keď som test vytiahla zo sáčku tak tá fólia bola trošku povolená 😲 myslíš že to môže byť dôvod? Zajtra otvorím nové balenie a testnem...však tá ovulka raz musí dôjsť 🙂

lauritka
29. sep 2015

@andromeda13 nevim skor nie ..ale uvidime.. tak zajtra pis. dobruu 🙂

andromeda13
29. sep 2015

@lauritka dobrú a ďakujem za tvoje rady a čas 😉

zuzannaaa
30. sep 2015

@andromeda13 neciem ci je pozitivny ale mohlo byt ze medzi 13 a 14 dc mohol aj uplne zosilniet a aj vyblednut ,, mozno si len netrafila dobry cas ,,,, ja odpüorucam ,ked uz ciarka je vyditelne silna a nije tomeste to ze mu chyba este kusok v ten den treba merat aj 2 a viac krat aby si sa ubezpecila ci bude pozitivny ... Ale aj napriek si mohla skusat stastie

andromeda13
30. sep 2015

@zuzannaaa ano mohlo sa to stat..testnem aj dnes ked pridem z prace a potom este vecer 😉
pozerala som na tvoje testiky.. tak tebe ta druha ciarka ukazuje pekne silno..kedy si mala teda ovulku..
uz vcera alebo az dnes? merias si aj BT? @lauritka moja BT dnes rano 36,9 este mi neklesla tak predpokladam ze u mna ovu este nebola..