icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
30. sep 2015

@andromeda13 no a testik si uz robila ?

dragulka
30. sep 2015

baby je mozne ze vcera na ovu teste bola tak na 75% rovnako tmava druha ciarka ako kontrolna a dnes nic ? testovala som vcera o 14 hod a dnes 14:30. je to mozne ? nemala by silniet po vcerajsej ?

lauritka
30. sep 2015

@dragulka nie, to vobec nie je pravidlo ako si mnohi mylne myslia, ze to musi kontinualne tmavnut vobec nemusi.

lubiduch
30. sep 2015

@sara34valentina
@lauritka

ahojte, dakujem za odpovede. mne to cele nejak nesedi. Pridavam aj foto ovulacnych testov, zial posledne dva dni mam iny druh. Ale "najpozitivnejsi" mi pride ten z 13 DC ale teplota mi vzrastla az dnes rano vyrazne (dnes je uz 16 DC)- z dnes tam test nemam, uz bude negativny uplne, iba nalavo pozn.o teplote.

Mne sa jedna o to ze potrebujem velmi pochopit cely ten proces co sa deje, mam zenske zdrav.problemy a musim si sledovat presne cyklus aj anovulacne cykly. Tak neviem ci tento cyklus bol ovulacny, alebo anovulacny ☹

v podstate ked som predtym mavala anovulacne cykly tak ta druha ciarka nebola ziadna alebo straaaasne slabucka, tak by som povedala ze ovulacia tento mesiac bola. Ale vsade citam ze ta ciarka ma byt uplne rovnako silna alebo az silnejsia ako kontrola a to som teda nezachytila este nikdy taky stav ze silnejsia.... dakujem vam za odpovede 🙂

zuzannaaa
30. sep 2015

@andromeda13 , tento mesiac som si teplotu nemerala, len testiky...... no predpokladam ze ovulka bola nedelu alebo v pondelok ..... si myslim 🙂

lauritka
30. sep 2015

@lubiduch no meraj dalej, to ci bol ovulacny potvrdi zvysena teplotta ale viac dni.. niekedy to moze stupnut az na treti den po pozitivnom, to je v poriadku. aj ja tak mavam, kedze ovulacia bola 14-15 dc...do 48 hodin po pozitivnom

zuzka56
30. sep 2015

Ahojte kočky, tento mesiac je/ ma byt anovulák. 13dc folikulometria, ktorú potvrdila dr v CAR. Dnes 25 DC a testik sa spozitivnil.

lauritka
30. sep 2015

@zuzka56 ojooj odvety kludne mohlo nieco dorast 😉 typicki lekari.. ak nie je ovulka tabulkovo napchata do 28 dnoveho cyklu, uz to vyhlasia za anovulak.. a pritom zenske telo je take nevyspytatelne.. co ich v školach ucia ?? mali by chodit povinne na modreho konika a vidiet kedy tu zeny ovuluju 😀

zabka1987
30. sep 2015

@zuzka56 paraaada, to ako ja 🙂 kolkodnovy cyklus mas bezne?

zuzka56
30. sep 2015

@zabka1987
Uf no ja mam cykly rôzne od 29-33 dni, mam PCOS.

zuzka56
30. sep 2015

@lauritka
aj ked tento mesiac ak bude ovu tak sa posunula, skúsim merať BT ci vystúpi alebo zostanem pri anovulaku. Uz mam na další cyklus prichystany clostil...

lauritka
30. sep 2015

@zuzka56 no tteraz bude urcie dlhsi 🙂

zellva
30. sep 2015

ahojte, idem si sem po radu lebo som nejaka zaskocena. V skratke moja ovulacia vzdy kazdy mesiac cca 14-15 den. Cyklus 28-29 dni. PO hormonalnej liecbe MS prisla na 28, potom na 31 a potom na 25 den. V mesaici kedy cyklus mal 25 dni bola ovulacia na 10 den. Tento mesiac som teda zacala testovat na 8 den . Test slaba druha ciarka, na 9 den trosku slabsia a teraz na 10 den uz skoro vobec nic. Nechapem tomu. Je mozne ze ovulacia uz bola? Alebo to boli nejake pozostatky alebo este len bude?? Mate skusenosti?? prosim dakujem za kazdu radu , odpoved.

lauritka
30. sep 2015

@zellva testuj dalej, este len bude

zellva
30. sep 2015

@lauritka dakujem ti . aj som kupila dalsie testy ze to skusim ale bala som sa co sa zase deje.🙂

lauritka
30. sep 2015

@zellva nic len vydrz a testikuj 🙂

zabka1987
30. sep 2015

@zuzka56 aj u mna tak isto cca , ja mavam 28-34dni ale mala somuz aj 38dnovy .

zuzka56
30. sep 2015

@zabka1987
tak ja som kedysi nemala skoro žiadny cyklus aj pol roka bez ms...

ritak
30. sep 2015

Nám tiez pomohli, boli sme po potrate a do roka sme otehotneli 😊 uz mame 4 mesiaciky . Po kyretazi sme pol roka čakali

andromeda13
30. sep 2015

@lauritka áno testík som robila..vyšiel negatívne 😒 počkám hodku a skúsim ešte jeden a hodím na koníka...ja ozaj tomu nerozumiem...myslíš že to bude anovulák aj keď na 15 DC bol folikul 21 mm? Má vôbec zmysel testíkovať ďalej?

zabka1987
30. sep 2015

@zuzka56 kamoska pred mesiacom rodila babatko a ona bola rok a pol bez cyklu, uplne ziadnu ms rk a pol nemala a predsa sa podarilo , ale to bolo neplanovane 😀

zuzka56
30. sep 2015

@zabka1987
neplanovane je najlepsie 🙂
Mne sa to stať nemôže, nie som dieťa šťasteny.

zabka1987
30. sep 2015

@zuzka56 Zuzka neboj stane len tomu musis verit . Vsetko ma svoj cas a vsetko pride prave vtedy ked clovek necaka 🙂 moja svagrinka ma 5rocnu malu a druhy krat sa im nedari otehotniet uz skoro 4 roky . treba hlavne verit . Viem ,ze je to velmi tazke . Kolko sa snazite?

zuzka56
30. sep 2015

@zabka1987
uz to budú 3 roky.

zabka1987
30. sep 2015

@zuzka56 Zuzka nestracaj nadej . Vela zien si musi pockat na malicky zazrak , v poslednej dobre zial velmi vela zien . Ktovie cim to je .Ja som mala problemy tiez pri oboch. Lekarka neverila, ze vobec otehotniem a nie to este donosim deticky zdravucke . U mna nie je az taky problem otehotniet , no bez liekov nedonosim . Tie prve tyzdne boli hrozne , no verila som 🙂 vyslo to aj ked dalo mi to zabrat a velmi

lauritka
30. sep 2015

@andromeda13 no nemal by byt hmm

zuzka56
30. sep 2015

@zabka1987
viem, ze nie som jediná co nema baby, žiaľ párov stále pribúda. No co uz, nebudem to riešiť.

andromeda13
30. sep 2015

@zuzka56 neboj ono to príde..musí 😉 aj my už snažilkujeme 3 roky a nič..a to sme obaja podľa lekárov ok 😖

andromeda13
30. sep 2015

@lauritka a čo hovoríš na BT..dnes ráno 36,9..však by už aj tá mala klesnúť pri 28 dňovom cykle...

lauritka
30. sep 2015

@andromeda13 pockaj a napis mi teploty predtym