icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zellva
5. okt 2015

@lauritka pozri. Ja tam rozdiel nevidím 🙂

lauritka
5. okt 2015

@zellva no nepoznam tieto testy ale nemali by byt tmavšie ked su pozitivne hmm ?? a fakt su stale rovnake

zellva
5. okt 2015

@lauritka no ved to, je to divne :D možno du fakt vodné, neva už kašlem na to. Budúci týždeň idem aj tak K lekárovi. Uvidíme. Ja len či sa to náhodou už niekomu nestalo ;)

senselinka
5. okt 2015

@zellva ja si myslim, ze stale nie su pozitivne... Skus inu znacku, co ti ukaze, pre istotu, ale ja by som este skusila testovat

yuriko
5. okt 2015

@zellva Nemala si to náhodou testy Woman secret? Ja som ich mala tiež všetkých 5 z balenia takto isto, síce boli robené v priebehu troch dní. Stále t vyzeralo, že už to bude pozitívne a nebolo - stále to bolo rovnako negatívne ☹

zellva
5. okt 2015

@yuriko Jj myslím, že to boli tie. No nevadí, moje telo sa správalo ako pri ovulácii. Výtok, bolesti aj pri styku takže to už nechám tak. Chceli sme mať len istotu sú to skoro 3 roky a stale nemáme bejby. Tak snáď nabudúce ;) diky baby

karolina196
5. okt 2015

@zellva Ahoj,ja ich tiez pouzivam a ani jeden veru nie je pozitivny.Testuj dalej a najlepsie by bolo merat aj bazalnu teplotu,aby si vedela,ci ozaj prebehla ovulka.

lauritka
5. okt 2015

asi su viac citlive..

zellva
5. okt 2015

Ďakujem dievčatá ;)

smoulinka1505
6. okt 2015

Ahojte zienky.chcem sa spytat,dnes som si robila prvykrat ovu test.znamena ze mam dnes ovulku alebo este len pride?podla ms kkalendara ju mam mat stvrtok...dnes ma od rana strasne picha v podbrusku.je to sposobene ovulaciou?dakujem za vsetky rady

zuzannaaa
6. okt 2015

@lauritka ...a dnes je zas tmavsi

lauritka
6. okt 2015

Áno,len ešte stále slabý

zuzannaaa
6. okt 2015

@lauritka
@lauritka zajtra mi pridu tehu testy. Som si obiednala ,,, ja sa uz neviem dockat 🙂

rula
6. okt 2015

čaute baby, tak ja mám najdebilnejšie testy na svete. Kúpila som ich v AT v Bipe, ale už mám objednané one step.

zabka1987
6. okt 2015

@rula nie si tehotna?

rula
6. okt 2015

@zabka1987 Určite nie, mala som výýýnimične silnú a dlllhú ms, čo nemávam, tehu test som robila asi pred týždňom, ešte počas ms a bol negatívny.
To tirto ovu testy sú 40 - tkové totálna somarina. Kto to vymyslel ?

zabka1987
6. okt 2015

@rula a ty si si robila ovu test pocas ms?

rula
6. okt 2015

@zabka1987 nie, len ten tehu, lebo sme keksíkovali aj tesne pred ms, a vtedy som ovu testy nerobila, tak som si len potom testla asi 5 DC tehu, bol negatívny.
Dnes mi BT ukazuje presne OVU- vyskočila hore na moju ovu hodnotu, graf je ukážkový, len tie testyyyyy... pomoooc

zuzannaaa
6. okt 2015

@rula neporozumela som .co mas s tymi testami co sa ti nezda?

rula
6. okt 2015

@zuzannaaa šak sa kukni, je medzi nimi mini rozdiel, vôbec neviem podľa nich určiť ovu. Aj ja to chcem ako Vy že dlllho nič a potom porádna čárka a šup ,,na to " a potom zasa bielo.
Ale všimla som si, že aj Ty mávaš takéto podobné testy... už som Ťa preskúmala 😉

zuzannaaa
6. okt 2015

@rula NIE NIE ja mam normalne mne ukazuje len ked mam ovulku a teraz kolky dc si ?

rula
6. okt 2015

@zuzannaaa Nooo ja viem, ale predtým si mala tiež tieto ,,škatulkové v obale" a tiež si to mala také podobné jako ja. Viem, že teraz už máš poriadne testy a ukazujú Ti naozaj pekne. 🙂
Dnes 15 DC

dejna20
6. okt 2015

No ja mam tie "poriadne" testy a mam pocit, ze si zo mna robia prdel. V 15dc som na strane 272 odfotila test, ktory bol po 10min pozitivny (aj podla vas. Lenze pri 20dc som ho mala zase pozitivny a ten z 15dc vybledol a potom aj 21dc bol pozitiv a vybledol a dnes, kuk fotka. Zase mi pride pozitivny ten dnesny a vcerajsi je vyblednuty 😱

yuriko
6. okt 2015

@dejna20 Podľa tejto fotky je pozitívy iba ten z 22DC.

dejna20
6. okt 2015

@yuriko ano ale pozri moju fotku zo vcera a z 15dc co je na str 272

dejna20
6. okt 2015

@dejna20 tu je to pokope

dejna20
6. okt 2015

@yuriko proste na druhy den vyblednu alebo co 😱

yuriko
6. okt 2015

@dejna20 Každopádne, 22DC vyzerá dobre, tak na to hupnite 😉 pre isototu