icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

maruska1170
6. okt 2015

Viem to sem nepatri ale ma niekto skusenosti stouto pani ktora mi nukala ovulacne testy meno korytnacka ? Vola sa Livia Geczyova ? Velmi malo objednavam z netu kedze som sa neraz popalila a neviem ci je spolahliva dakujem a esteraz sa ospravedlnujem za inu temu 🙂

sara34valentina
6. okt 2015

@maruska1170 ja ti odporucim @lauritka ta uz poslala stovkam zenam ovu step one testy za 40centov !! spolahliva , rychla na 100%

lauritka
6. okt 2015

nepoznam ju, ale ked som si klikla na inzerat, admini neodporucaju.. my mame pro shop, tam si za to aj platime.

maruska1170
6. okt 2015

No lebo ma aj recenzie dobre tak ja neviem teraz ....mam taky pocit ze ovulacia tu bude lebo krcok h otvoreny na spicku prsta a dokonca hlien tahavy a strasne mokro ...aspon som citalz na nete ze su to naznaky ovulacie kazdy den aj 2x sledujem krcok ...ale zacinam byt chora aspon na mna lezie tak ja neviem ci to neovplyvni ovulaciu....lauritka vies mi napisat spravu ohladom tych ovulacnych dakujem srdecne 🙂

ivka7183015
6. okt 2015

sara34valentina čo nato povieš? :/

ivka7183015
6. okt 2015
sara34valentina
6. okt 2015

@ivka7183015 ze bol vcera pozitivny a dnes do zajtra ovulacia, cize dnes vecer na 100% sexik !! 😉

smoulinka1505
6. okt 2015

@sara34valentina. Dakujem velmi pekne 😊

ivka7183015
6. okt 2015

Fakt??;))) super už aj ideme skočiť na toho môjho muzicka :-* aaa dakujem ;)

lauritka
6. okt 2015
sara34valentina
6. okt 2015

@ivka7183015 ostan potom lezkat v postielke a nechod tak aspon pol hodinku na wcko !! drzim palce, snad mi o 14dni napises ze tehu test je pozitivny !! good luck 😉

ivka7183015
6. okt 2015

@sara34valentina ďakujem Ti🙂))aaa tvoje rady beriem na vedomie ;)))

rula
6. okt 2015
korytnacka81
6. okt 2015

@lauritka @maruska1170 mozem vediet preco admini neodporucaju? Uz mi raz pisali ze treba zaplatit proshop, aj som odpisala, ze to nie je moje zivobytie, zbavujem sa len stocku ako pouziteho tovaru, len je toho viac, ale mozem prosim vediet meno admina ktory neodporucil? Nikdy som nikoho neoklamala, tak by ma to velmi zaujimalo. Zobrala som stock testov, asi ako pre proshop, a vyuzila som z tych testov 4 kusy, zostalo mi ich plna krabica. Rada posuniem aj nejaku proshopu, v pripade zaujmu.

lauritka
6. okt 2015

@korytnacka81 no lebo je to zakazane ponukat novy tovar v normalnom bazari.. ja som tiez mala takto inzerat a mazali mi v jednom kuse . a kazdy si moze napisat, ze predava len tolko a tolko..
a nemusi to byt pravda. takze ked chce niekto predavat viac, tak musi mat pro shop.
ked som si klikla na inzerat- tvoj bolo tam vseobecne upozornenie, ze tento inzerat je komerčny.
nejde o oklamanie, ale o pravidla bazara.

korytnacka81
6. okt 2015

@lauritka ty by si nemala zaujem o zvysne testy co mi zostali? posuniem ti vsetky, na cene sa dohodneme 🙂 Este poprosim kontakt na admina.

korytnacka81
6. okt 2015

toto mi napisal pan manzel @maruska1170 :

Dobry den moja manzelka si objednavat ovulacne testy objednavat nebude kedze zajtra idem jej kupit v lekarni dakujem za pochopenie dovidenia !!!

fakt mi to vyznelo, akoby som spravila nieco protizakonne.

maruska1170
6. okt 2015

Tak to ze tu dokonca zverejnujete spravy tak odomna ste nezodpovedna nechapem akym pravom zverejnujete spravy....a to ze moj manzel ide kupit testy co je vas dotoho dokonca som zopar 8bjednala od laurita takze tak @korytnacka81

korytnacka81
6. okt 2015

@maruska1170 s tymi vykricnikmi mi ta sprava od vas prisla akoby som vas uz oklamala, ved ste aj pisali, ci sa vas nechystam oklamat. Nechcem byt nezodpovedna vo vasich ociach, ale zostala som z toho s otvorenymi ustami

lauritka
6. okt 2015

@korytnacka81 nie dakujem 🙂 ja som ich mala predtym. ale uz ich neobjednavam. su dost tenke.

tu je odkaz- pozri moderatorky bazara : https://www.modrykonik.sk/blog/mariosmykal/article/novinka-moderatorky-bazara-e53u54/

maruska1170
6. okt 2015

Prepacte ale som opatrna a nieneoklamali ste ma ale ked viem ze tu e jedna osoba ktora je odporucanou tak preco nie jasom na vasu osobu necitala ci ste bola nejak overena ale tak sa ospravdlnujem jednoducho som si zmenila nazor 🙂 @korytnacka81

korytnacka81
6. okt 2015

@lauritka uz som tam pisala, tak nech aktivuju co je treba

mamee
7. okt 2015

@maruska1170 ja ODPORUCAM @korytnacka81 !! Prave mi prisli od nej testiky. A maju viac farbiva ako one step. Lebo teraz tie nove one step co su tak sa mi nepacia lebo su strasne slabe ☹
A cena 0.27 cent je naj s akou som sa doteraz stretla.
Pridavam aj foto teraz urobeneho testiku 😉
Takze fakt sa nemate coho bat. A testy mi poslala obycajne 1.triedou za 0.80 cent a prisli 😉
To ze nema Pro shop Vas odradza? A preco by ho mala mat len kvoli tomu ze jej ostalo par testov co mala pre svoju potrebu??? Blbooost a uplne zbytocne!!!

korytnacka81
7. okt 2015

@mamee ja sa tiez riadim pri nakupe z webu feedbackom a nie tym co admini stranky napisu. Adminovi moze byt jedno, ci predajca kupujuceho oklame alebo nie, neposkytnu ani pravnu pomoc keby bolo treba, pokial ma zaplatenu sluzbu, admin je spokojny.. vsetko je to peniazoch v dnesnej dobe. Dnes som si zaplatila sluzbu PLUS, cakam na potvrdenie od admina.

lauritka
7. okt 2015

@mamee ak myslis tieto.. tak ukazuju praveze velmi dobre.. slabe mimo ovullky mozu byt ako chcu, to je nepodstatne. 🙂 tu je dokonca uplne silna testovacia oproti kontrolnej.. a tento test je mega pozitiv. 😉

ake je farbivo na kontrolnej nie je dolezite -vzdy ide o tu druhu čiarku.

mamee
7. okt 2015

@lauritka ved to je moj testik 😉 a dlllho som necikala a nic nepila 😉 Ako ja nehovorim ze su zleee ja som bola nadmieru spokojna s testikmi od Teba one step ale tie co boli predtym bez toho LH. Tieto maju ovela menej farbiva. A mam radsej ked su tie ciarky silnejsie 😉

lauritka
7. okt 2015

@mamee 😅 no ale to je jedno ked ukazu ako maju 😝 ale mozno sa ti paci viac ked je aj kontrolna silna co 😝 😉 ale aj tak mas mega silny testik. nie kazdemu vyjde az taka silna testovacia

mamee
7. okt 2015

@lauritka presne tak 😉😊a aj tak najviac sa mi pacil one step s cisto zelenou ruckou 😊😊😊

lauritka
7. okt 2015

@mamee ano, ten bol super, ale nejak pomenili balenie a take uz nemaju ☹

salmas
7. okt 2015

@lauritka Testy robím len prvý mesiac, tak poprosím o radu. Este asi nie, že? Ďakujem za odpoveď