Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Dobre
´vcera rano sme mali styk tak neviem ...dneska este posnazime ....a krcok je hore ledva som ho nahmatala a ked som nahmatala tak hlien nebol :( pomooooc teplotu budem merat ci nahodou ztoho nebude bud tehu alebo ms ...ja to mam tak dopletene :(
Tnehu nie teraz určite,to by nezoslabol test,posnazte
dnes.ráno meraj rovnaký čas po prebudeni
dobre ale mala by som jednu otazku ked mame styk tak zakazdym mi to vytecie ...malokedy sa stalo ze sa zobudim uplne sucha ak vies ako myslim ...vzdy sa rano zobudim ze na nohavickach mam ejakulat ....citam vsade na nete ale nenasla som tu spravnu odpoved
@maruska1170 neboj
ostane tam niečo stále
prípadne si po styky ešte polez
dobre teda ...ale je to troska na nervy ked neplanujeme dieta otehotniem a ked planujeme tak zasa nic ..snazime sa 3 mesiace dufam aspon v novebri nam sa to podari len stale nemam ms co ma fakt znervoznuje lebo neviem vyratat takto ovulku len podla testov alebo podla teploty
@maruska1170 klidek vyzistime to teraz 😉
@lauritka tak si predstav vratila som sa z mesta a idem na zachod a na papieri je hlien uplne priesvitny a tahavy zeby ovulacia? Uz som fakt domylena zo vsetkeho :/
@maruska1170 ovulka sama este nie hlien tahavy priesvitny sa vytvara par dni pred ovu ... mozes zacat testovat 🙂
Dobre teda tak som zvedava ci nam to vyjde 🙂
@dejna20 tehotna si !! neexistuje mat 5x v cykle poz.test ♥ alebo si vynimka z 5milion zien Dejna 🙂 zazrak si 🙂 kedy si mala poslednu ms a ake mas dlhe cykly? zahada sa vyriesi 😉
@3d ahoj kukla som ti testiky aj ja, ))) poz bol na 15dc co znamena ovulka do 48hodin po pozitnvom cize 16-17dc !! takze sanca tam je, bud kludna 🙂 drzim palce 😉
@lauritka
@zabka1987
@sara34valentina
No nemam fakt. 😂
Mam ist zajtra kupit? Este by to itak bolo skoro. Mam 34dnove cykly priemerne. Teraz som 25dc. Ak by som bola teoreiticky otehotnela, tak jedine v ten 15dc ked som mala prvykrat poz test.
@dejna20 ak mas 34dnove cykly ovu bola podla mna (moj nazor..) 20-24dc 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 alebo je az teraz na 25dc 😝 😝 😝 😝 😝 😝 este mas daleko do mrchy .......alebo si tehu a urob testik
@sara34valentina Dakujem za pozretie. 🙂 🙂 🙂 Uz len to vydrzat.

@3d snažili ste sa dob