icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
7. okt 2015

@salmas ahoj, vies co , este kusocek. ale urob este dnes podvecer, uz to moze aj dnes rychlo stupnut.
a potom zajtra okolo obeda.

sara34valentina
7. okt 2015

@salmas este nie je pozitivny, musi byt palicka silnejsia ako kontrolna, skus este zajtra

sara34valentina
7. okt 2015

@lauritka ahojky, citam ze uz nemas tie tenke ovu zelene testiky, kazdemu pisem nech u teba objednava, mas akesi nove? ci len farbu zmenili ? o 2r si chcem u teba objednat 😀 ked budeme planovat druhe 🙂

lauritka
7. okt 2015

@sara34valentina jj teraz mam tie popisane s Lh 🙂 ale ukazuju aj tie, ako vidis, co som pridala aj fotkyy do druhej temy.. 🙂 vyjdu uplne normalne.
akurat ze mozno ked je LH dole, tak tu testovaciu nemusi byt skoro vobec vidno, co je vsak uplne nepodstatne. aspon nezavadazju a nie su par dni silne a potom sa tazko vycita vrchol ..🙂

dejna20
7. okt 2015

Hadajte aky mam dnes test? Pozitivny. A ten zo vcera? Negat bo vybledol. Ja to prdim. A to min sj predmin mes boli ok

lauritka
7. okt 2015

@dejna20 ved to je dobre nie ? teba sa snazit 😝

dejna20
7. okt 2015

@lauritka ale tak uz to mam tri dni a este aj pred 5dnsmi bol test tsky. Tak neviem ci mam daku cystu alebo co

sara34valentina
7. okt 2015

@lauritka ona h0o ma za cyklus 3 x uz pozitivny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dejna20
7. okt 2015

@sara34valentina no v podstate 4krst len jeden den som nedala fotku. Len je divne, ze to bledne a z min mesiaca co bol poz len jeden den vobec nevybledol

sara34valentina
7. okt 2015

@lauritka a vzdy v inych intervaloch 😖

sara34valentina
7. okt 2015

@dejna20 ja uz tomu nerozumiem este 2x by pochopila ale 4x uz mi rozum zastava 🙄 na toto ti odpoved nedam

sara34valentina
7. okt 2015

@dejna20 este ma napadlo ja som mala pozitinvy aj v case ked som uz bola tehotna............... som si robila oba testy , co ked si tehu???? 😝

dejna20
7. okt 2015

@sara34valentina no neviem. Ja som mala prvy den pozitiv 15dc, to bolo aj coro moro. Potom boli testy negativne a od 20 (21,22,23) su pozitivne. Teda v den ked ten test robim, cca 10-15min po test odfotim a je pozit.
Na druhy den je zblednuty. Potom bolo coro moro 21dc. Tak neviem ze by som bola tak na rychlovku tehotna, vsak to az 10dni sa uhniezduje, nie?

lauritka
7. okt 2015

@dejna20 a nemáš pco.?

dejna20
7. okt 2015

@lauritka neviem o tom. Kojim.
Prvy sa podaril na prvy pokus ale nevylucujem to pco, lebo mavam dlhsie cykly a zlu plet

lauritka
7. okt 2015

@dejna20 aha, no dobre by bolo skočiť potom aj na hormonálny profil

dejna20
7. okt 2015

@lauritka no ten mi nespravia ked kojim. Robili mi davnejsie kvoli pleti a bol ok

lauritka
7. okt 2015

Hmm. A ani teplotu vlastne nemôžeš merať co

dejna20
7. okt 2015

@lauritka no ale pred tym mesiac boli testy ok. Jeden pozitivny a o 12dni menzes. To sme sa trosku snazili a nevydalo. A mes predtym tiez boli testy ok a menzes tiez do 12dni po poz ovu teste. Len vtedy sme sa este nesnazili. To som len testovala ci mam ovu.
No nic uvidime co tento mesiac. Potom to asi necham tak. Do konca roka chcem maleho odstavit konecne a potom ked dovtedy nebudem tehu budem riesit u dokiho. Po mesiaci snszenia asi aj tak nic robit nebude.

lauritka
7. okt 2015

No môže byť,že tento cyklus to máš nejak potom rozhadzane

maruska1170
8. okt 2015

@lauritka tak to je moj dnesny test testovane presne o 10tej hodine som v cyklu 35 DC dneska rano teplota 36,6 no neviem

lauritka
8. okt 2015

No tá druhá je celkom výrazná,mer aj aj zajtra rán o teplotu v rovnakom čase. Po ptebudeni. Máš nejaký hlien?

maruska1170
8. okt 2015

@lauritka hej mam biely tahavy hlien

lauritka
8. okt 2015

Taký ako vajecny bielok.?

maruska1170
8. okt 2015

Hej len farba je biela nie priesvitna

salmas
8. okt 2015

@lauritka Tak robila som aj vecer a nič, dnes som skúsila 2 rôzne znacky testov, ale ešte nie sú také ako kontrolné, aj keď ten druhý by už aj mohol byť, čo myslíš?

lauritka
8. okt 2015

@salmas no pekne ti to stuplo, teoreticky by si to uz mohla brat aj ako pozitivny dnes 😉 este by som strihla jeden dnes vecer.

3d
8. okt 2015

Dievčatá, myslíte že by z toho niečo mohlo byť ?
Snažíme sa o druhé bábo, prvé bola náhoda 😉 . Cyklus mávam približne 28 dňový. 14 a 15 DC som mala rovnaké obe čiarky a potom už druhá zoslabla 17 DC. Hviezdičky znamenajú, že sme šli naplno 🙂 Čo vy na to?

maruska1170
8. okt 2015

Lauritka ako je mozne ze ovu test je negativny ? Akurat teraz som si spravila test

lauritka
8. okt 2015

Ahoj..mmm,tak asi bol najsilný včera, keď si ešte ney
testovala a už ti klesol hormón... čiže sa pre istotu posnazte kým máš hlien,ale hlavne mer aj ešte pár dni teplotu ráno ako som ti písala,či vystúpi. On ešte nebol úplne pozitív ani ten skorší,len som myslela,že si pred...