Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina no ved hej ovu test bol pozitivny aj 20.21,22,23,24,aj 25dc
🤐 🤐 🤐
@dejna20 tak si tehu na 99% gratulujem ♥
@sara34valentina uvidime. Nechcem sa tesit predcasne. Mozu to byt aj posahane hormony. Ved urcite dam vediet 😀
Baby tak tehu to asi nebude. Dnes test negat. Tak pockam do 37dc a ked dovtedy nic tak az potom budem testovat. Ja som aj minule pisala, ze mi tie testy blednu. Tak ked sa na ne spatne pozrem tak pozit bol ten 15dc a mozno aj vcera 25dc (ale ten ma este sancu vyblednut).
Moc na tento mesiac nevsadzam, zeby to vyslo. Lebo snazili sme sa malo, kedze sme mali na striedacku kazdy sople kasle a pod. Tak uvidime
@lauritka co vravis dneska rano teplota 36,5 dva dni sa mi drzala teplota na 36,6 a dneska rano s6,5 a vcera sme mali tutumutu 😀
@maruska1170 ahoj no ak zajtra nestupnes, tak ovulka nebola.. testiky vychadzat mozu takete pocas celeho cyklu. ale uvidime. mas este hlien ci uz ani nie ?
@lauritka hej vodnaty hlien a krcok je uplne hore
Ahoj dievcence, viete poradit?Meriam si BT asi pol roka,snazime sa o babo a nevychadza to.Preto skusam ovu testy.Uz som robila 3 presne podla navodu a vzdy len slabulinky duch ☹ Co znamena negat...Nemate skusenost,ze test neukazal ovulku a aj tak prebehla?Pripadne ste ostali tehu aj ked nebol pozitivny ovu test?Uz neviem,co robit,aby to vyslo..Diky za komenty a rady 😉
@lauritka
Testujem prvy mesiac,inak ovulku mavam,mozno raz nebola.Dnes mam 12ty den,inak mavam podla BT ovulku 10-12 den.No ovu testy su negativne.Bud malo hormonov alebo nemam ovulku,ale pocitovo som ju citila predvcerom.Tlaky v podbrusku a pichanie v lavej casti ako je vajecnik 😒
@mimi241 Ahoj, ja som tento cyklus tiez 1x testovala. Pocas celeho cyklu som mala na testoch slabeho ducha a ani raz nebola druha ciarka taka silna ako kontrolna. 13DC trosku viac zosilnela, tak sme sa v ten den snazili a potom aj o dva dni. Od 14DC uz bol znova len duch. 28DC ciarka znova zosilnela, 29DC este viac a 30DC som mala pozitivny tehu test 😉 Drzim palce vsetkym snazilkam 🙂

@dejna20 ja by som skusila 🙂