Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka posledny sex naostro sme mali 27.09 , to je uz 17ty den odvtedy . a inac ten tst ale silnie, od nedele. v nedelu som mala slaulinku neviditelnu, vcera trosku silnejsiu a dnes uz zas o trosku silnejsiu . inac prave ked neplanujem otehu tak otehotniem, to je fasa nie? ach jaj 😀 inac na foto je take menej silnejsia ale cierka je viditelna pekne okom len som to fotila mobilom
@zabka1987 aaaa, niekto je tu tehulaaaa 😍
@senselinka no veru a neplanovane 😀 😀 chcela som tak o rok, dva sledovala som si cyklus a bac . akoze ja co som ani s jednym neotehu len vdaka doktorke tak teraz len tak? aj to na daky fakt potom skoro v den kedy som uz mala dostat dalsiu ms? nechapem
@zabka1987 no vidis... A my zas chceme pre Elisku surodenca a zatial nic... Som jej chcela dat darcek na dva rocky, ze braceka v juni a veru nic z toho... Musim si najst iny sviatok 😀 😀 😀
@senselinka inac ja mma doma 2 junovciatka a keby je toto fakt nie sranda tak dalsie junovciatko 😀
@zabka1987 jasne, proste jun je tvoj 😵
A prveho neviem, ze je junovy, druhy viem, boli sme spolu v sukromke junovky 😅 Myslim, ze je o nejaky tyzden starsi nez Eli...
@senselinka myslis druheho? jej vidis, naozaj. aj tvoja ma tolko 😀 moj Hugo je 10.06 🙂 tvoja? Samko starsi je 24.06
@zabka1987 no, Eli je 18.6. Teraz by ti kedy vychadzal termin?
@senselinka to ani neviem lebo ms som mala 04.09 a ovulku teda poriadne neskoro . neviem ako sa to pocita ☹ v tomto pripade
@emakiki ovulka dnes v noci alebo az zajtra 🙂 48hodin+12hodin zije vajicko .. zajtra rano dajte este raz 🙂nam sa tak podarilo 😀
@zabka1987 neboj mozno ti len pomalsie stupa hcg urob rano z ranneho uz bude tmavsia 😅
@zabka1987 pocita sa to tak ze si v 7 tyzdni 😉 aj ked si podla ovulky len 2-3tyzden ? normalny cyklus 29dnovy (priklad ja ked som otehu) sa pocita ze som 4ty tyzden aj ked officialne som 2tyzden 🙂 u mna sa pocitaju 2tyzdne + u teba neviem kedze si mala dlhy cyklus ale si uz 7tyzden 🙂
@sara34valentina otehotniet som musela teda posledny styk naplno a to 27.09 .uz nemam doma test a decka su chore 😀
@zabka1987 ja som mala na 33dc cize 15DPO taleto testiky
@sara34valentina tak take veru silne nemam .co mam pockat ci co? 😀 jemine tak to kedy som potom musela otehu? tak to potom v case uz ms?
@zabka1987 no budes to mat trosku zlozitejsie , ale neskor pri organscrenning v 20-24tyzdni ti zistia mozno skorej z krvi ze kedy presne budes mat termin.................tebe sa pocita ale 7tyzden 😨 kedze si nemala ovu testiky asi tak nevies kedy si presne otehotnela, podla testu ale nie tak davno ..... si cca mozno 10dpo-13dpo
@sara34valentina vies co viem ze do 25.09 test nebol pozitivny uplne bleducky, vtedy mi dosli 🙂 a uz to bol 22dc hovorim si ovulka uz nebude 😀 bac no
@zabka1987 mohla sim mat aj na 25dc ovulku uz som tak mala ale davnooo ked som mavala dlhe nepravidelne cykly,,,,,,,,,,,,,,,,,,, dufam ale si stastna a sa tesis, ze sa podarilo ..? 😕
@sara34valentina noooo ja som planovala tak o 2 roky , uz pol rok si sledujem cyklus . ale tak co mzes mat teraz neodkladaj na neskor 🙂 len to bdue asi zabijak, mam doma rocneho a 4 rocneho 😀
@zabka1987 zvladnes to neboj nic , ci dve ci tri , zvladne s 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 drzim palce 😉
Ahojte baby, prečítala som takmer celú diskusiu od začiatku. 🙂 Tento mesiac začala s ovu testami a aj merať teplotu.. lauritka , chcem sa ťa opýtať, v stredu som bola 13 DC, ovu test negatívny , bola som u dr, folikul mal 19 mm. včera 14 DC konečne test pozitívny - jeden o 11:00, druhý ešte výraznejší o 17:00, tak sme sa posnažili, podľa výpočtov by som však mala mať ovu až dnes alebo zajtra. Lenže mne dnes stúpla bazalka.. čo to znamená? mohla tá ovulka prebehnut niekedy v noci? je to možné že tak rýchlo všetko?
a máme sa teda ešte dnes snažiť? nebude už večer neskoro?

@lauritka tak super za vysvetlenie 😉 a mihls by som si od teba kúpiť tie testy? napisem ti spravu dakujem 😀