icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
16. okt 2015

Hkm tak ke to väčší vzostup a aké zvyknes mávať po ovu teploty

pe_tra
16. okt 2015

@lauritka práveže som začala merať prvý mesiac.. takže to ešte nemám odsledované.. len podľa toho čo si tu písala ostatným kočkám.. mi to nejako nesedí. Nedočítala som sa tu ešte žeby bol v jeden deň aj pozitívny test aj ovulka. a teda zvýšenie teploty. Som myslela, že včera poz.test a teda začali sme sa snažiť , a že ešte budeme pokračovať dnes a zajtra.. Ale ak prebehla ovu včera v noci.. tak už má asi význam sa snažiť už len pár hodín.. šak ešte aj nejaký čas potrebujú vojačikovia aby sa tam dostali..

lauritka
16. okt 2015

@pe_tra No väčšinou je to tak
Že do tých dvoch dni prebehne. Jediné ak by už molekúl praskali skôr, alebo potom to ešte nie je úplný vzostup a pôjde to ešte vyššie..aj ja zvyknem mať napríklad v deň testu 36,5,potom stúpne na 36,7,e to ešte nie úplne poovulacna ,až potom od 36,8 je.čiže aj tak poistiť a uvidíme zajtra,pozajtra ako ešte stupnes

lauritka
16. okt 2015

Folikul oprava

pe_tra
16. okt 2015

@lauritka Ok, takže len merať ďalej.. a ešte minimálne dnes skúšať..
ďakujem, ozvem sa ako sa to bude vyvíjať.
ešte otázočka: ak zajtra ešte stúpne tak 1 DPO je až zajtra? alebo už dnes?

lauritka
16. okt 2015

@pe_tra uvidime podla dalsich a poviem ti, pockaj pohladam nejaky taky graf na ukazku

lauritka
16. okt 2015

tak napriklad tuto : den po pozitivnom stuplo, ale este to nebol ten riadny vzostup.. na druhy den zase trosku kleslo a az potom vyskocila a odvtedy sa ratalo 1 dpo.

pe_tra
16. okt 2015

@lauritka jasné, no tak ale to som potom zvedavá, kedy dostanem mrchu. Pri mojom 25 - 26 dnovom cykle sa obávam krátkej LF - ak by bola ovu dnes alebo zajtra - bolo by to na 15 - 16 DC..
no nič.. ako si tu už písala, možno sa mrcha posunie.. na konci cyklu budem múdrejšia 🙂
dakujem a prajem pjekný deň , utekám domov z práce za tým mojím 😉 😝

lauritka
16. okt 2015

@pe_tra 😉

kniha24
16. okt 2015

Tehotensky test 🙂

zabka1987
16. okt 2015

@pe_tra ja mma kratku luterarnu fazu inac a to mozes byt tehu. ja som hoho dokazom uz treti krat 🙂 mozno aj ty si

dejna20
16. okt 2015

@kniha24
@zabka1987 gratulka velka babeny. Zabkahadam do tretice bude babula 😀

Tak ja teda nic. Dnes 1dc, cyklussa skratil na 31dc, netusim kedy a ci bola ovulka.
Asi by som mala merat aj tu bt

zabka1987
16. okt 2015

@dejna20 vies co, toto bolo uplne neplanovane . Netusim kedy sme ani splodili sakra to je naj .... ja som si myslela ,ze uz ovulka nebude lebo som testovala a skoncila pri 22dc kedy testy stale negativne a bum ms nikde . nuz co uz narobim, chciet sme chceli ale neskor 😀 a diky

dejna20
16. okt 2015

@zabka1987 kolko m ma mladsi?

zabka1987
16. okt 2015

@dejna20 no zas mi vychadza termin na jun...to budu mat jeden 2roky a druhy 5rokov 😀 ked budem rodit . no budem mat dost, co ti poviem 😀 vacsi rozdiel som chcela, nevydalo nechtiac asi

lauritka
16. okt 2015

@dejna20 aha, to mi je luto ☹

dejna20
16. okt 2015

@lauritka v pohode. Len druhy pokus to bol. Aj to sme tomu moc nedali, bo furt bol niekto chory 😝
Do konca roka tomu necham volny priebeh a potom budem riesit az u dokiho. Snad dovtedy dokojim toho cickosa vecneho 😂
Ty sa ako dlho snazis?

@zabka1987 no tak bude veselo 😀 nevadi aspon budes mat potom uz odrastencov a budes furt krasna mlada 😀

pe_tra
16. okt 2015

@zabka1987 a kolko ti trva LF ? teda trvala vačšinou? 🙂 gratulujem.. 🙂

dejna20
16. okt 2015

A ten fertǐity graf to je nej sppka? Zeby som predsa len dala pokus onzmeranie bt.
Ked mam teraz 31dc predtym cyklus 33dc ktory den mam zacat s ovu testsmi?

zabka1987
16. okt 2015

@pe_tra 8-10dni za poslednych 6 mesiacov co si sledujem cyklus.

pe_tra
16. okt 2015

@zabka1987 aha, takže kvôli tomu teda nemusím stresovať 🙂

zabka1987
16. okt 2015

@pe_tra to neviem lebo ja som otehu takto aj s oboma chalanmi . tiez som ale nevedla, co to dako znamena ale vidis podarilo sa 🙂
@dejna20 nebojkaj tentoraz to vyjde 🙂

dejna20
16. okt 2015

@zabka1987 inak ty uz nekojis?

korytnacka81
16. okt 2015

Zlaticka ovulacne a tehotenske testy za 0,27 € za kus 🙂

maruska1170
16. okt 2015

Ahojte mala by som otazocku ak mate stym skusenost ...Vysadila som HAK koncom jula tohto roka v auguste so menzes nemala mavam 30dnove cykly a vzdy nacas prisli ..vzdy so mavala menzes 17teho ...17.jula som mala potom som vysadila HAK v auguste som nemala a potom uz len 2.septembra 5 dni to trvalo lenze zas nic uz 44 dni mi meska zial tehutesty su negativne ovulacne testy ukazuju ciarocky jeden den mi ukazalo silnejsiu ale zas pochybujem ze to bola ovulka leb sme sa snazili a nic ....a preto sa chcem spytat ci sa da nejak nastartovat menzes aby som vedela vyratat ovulku dakujem za vsetky odpovede

zabka1987
16. okt 2015

@dejna20 nie nie veru uz

pe_tra
17. okt 2015

@lauritka takže dnes mi klesla teplota len o pol stupna na 36,65. tak uvidím ešte zajtra či mi to stúpne podobne ako tebe na grafe čo si sem dala. Poprípade to sem zajtra dám, aby si mi na to kukla tvojím skúseným očkom 😉

steinarka
17. okt 2015

@maruska1170 klasika.. zblbnute telo po tom, co si do nho trepala hormony.. nechaj mu cas, nech sa spamata.. 😉

lauritka
17. okt 2015

@pe_tra 😉 tak este posnazte aj dnes

lauritka
17. okt 2015

ja zatial takto 😉 vcera bol aj egg hlienik, co je uplny zazrak 😀 vacsinou mam len watery