Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka práveže som začala merať prvý mesiac.. takže to ešte nemám odsledované.. len podľa toho čo si tu písala ostatným kočkám.. mi to nejako nesedí. Nedočítala som sa tu ešte žeby bol v jeden deň aj pozitívny test aj ovulka. a teda zvýšenie teploty. Som myslela, že včera poz.test a teda začali sme sa snažiť , a že ešte budeme pokračovať dnes a zajtra.. Ale ak prebehla ovu včera v noci.. tak už má asi význam sa snažiť už len pár hodín.. šak ešte aj nejaký čas potrebujú vojačikovia aby sa tam dostali..
@pe_tra No väčšinou je to tak
Že do tých dvoch dni prebehne. Jediné ak by už molekúl praskali skôr, alebo potom to ešte nie je úplný vzostup a pôjde to ešte vyššie..aj ja zvyknem mať napríklad v deň testu 36,5,potom stúpne na 36,7,e to ešte nie úplne poovulacna ,až potom od 36,8 je.čiže aj tak poistiť a uvidíme zajtra,pozajtra ako ešte stupnes
Folikul oprava
@lauritka jasné, no tak ale to som potom zvedavá, kedy dostanem mrchu. Pri mojom 25 - 26 dnovom cykle sa obávam krátkej LF - ak by bola ovu dnes alebo zajtra - bolo by to na 15 - 16 DC..
no nič.. ako si tu už písala, možno sa mrcha posunie.. na konci cyklu budem múdrejšia 🙂
dakujem a prajem pjekný deň , utekám domov z práce za tým mojím 😉 😝
@lauritka v pohode. Len druhy pokus to bol. Aj to sme tomu moc nedali, bo furt bol niekto chory 😝
Do konca roka tomu necham volny priebeh a potom budem riesit az u dokiho. Snad dovtedy dokojim toho cickosa vecneho 😂
Ty sa ako dlho snazis?
@zabka1987 no tak bude veselo 😀 nevadi aspon budes mat potom uz odrastencov a budes furt krasna mlada 😀
A ten fertǐity graf to je nej sppka? Zeby som predsa len dala pokus onzmeranie bt.
Ked mam teraz 31dc predtym cyklus 33dc ktory den mam zacat s ovu testsmi?
Zlaticka ovulacne a tehotenske testy za 0,27 € za kus 🙂
Ahojte mala by som otazocku ak mate stym skusenost ...Vysadila som HAK koncom jula tohto roka v auguste so menzes nemala mavam 30dnove cykly a vzdy nacas prisli ..vzdy so mavala menzes 17teho ...17.jula som mala potom som vysadila HAK v auguste som nemala a potom uz len 2.septembra 5 dni to trvalo lenze zas nic uz 44 dni mi meska zial tehutesty su negativne ovulacne testy ukazuju ciarocky jeden den mi ukazalo silnejsiu ale zas pochybujem ze to bola ovulka leb sme sa snazili a nic ....a preto sa chcem spytat ci sa da nejak nastartovat menzes aby som vedela vyratat ovulku dakujem za vsetky odpovede
@maruska1170 klasika.. zblbnute telo po tom, co si do nho trepala hormony.. nechaj mu cas, nech sa spamata.. 😉

Hkm tak ke to väčší vzostup a aké zvyknes mávať po ovu teploty