Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka a tu sú testíky
@majuska1990 ovu testik mas poz na 19dc ovulka bola na 21dc 😉
@majuska1990 wau ty to mas super jednoznacne. Chcela by som taketo testy, uvidime ako bude tento mesiac.
Babypri 31dcodkedy mam merat?
@majuska1990 ten 19 dc bol urcite pozitivny
@majuska1990 nevidim graf
@sara34valentina 🙂 aj som si myslela že to asi tak bude len bazálka ma zmiatla lebo minulý mesiac mi po ovu stúpla až nad 37° a teraz nie až dnes
@lauritka no aj som si myslela ze ho adi neukaze...neviem ako ho mam sem pridat
@majuska1990 hore si klkni na SHARINNG. potom na home page. set up.. tam sa to rozklikne a najsi: creat ur own chart a hore ti vygeneruje ink na graf
http://www.fertilityfriend.com/home/5e974a dúfam sa mi to podarilo 🙂
@majuska1990 18 dc si nepila alkohol, bolo dost spanku ?.. nieco neobvykle?? ovulka mohla byt 21 dc..
potom si trosku isla hore, zase dole. tych prvych par dni po ovulacii mozu byt este take hranicne teploty..
az potom pride poriadne zvysenie progesteronu a ide to hore.
takze za mna ovu 21 dc 😀
@lauritka nie nepila aj spanku bolo dost len som bola v tych dnoch trosku chora ale ani to nebolo nejake hrozne len ma hrdlo bolelo inak nic
@majuska1990 no to sa mohlo prejavit na tom vystupe 😉 kazdopadne vidim to na ovulacny cyklus.. takze uz len cakat na zaver 😉
@lauritka, @sara34valentina No neviem, neviem. Lauritka a Sára, prosím čo hovoríte na toto:
26 deň cyklu som trošku špinila, len jedno utretie trošku slabej krvičky. Potom špinenie prestalo na 3 dni. Už je 30 deň cyklu, čo by som mala mať menzes (dostávam ho 27-30 deň) a zas len trošku špinenie. Cítim sa ako by som mala virózu. TT test so si robila, je neg. Tak už neviem čo je nejaká šanca, alebo tá viróza odďaľuje krámy.
OV testy sú na str. 279
baby ako testujete ked nemate pravidelny cyklus? ja mavam napr. spetember 28, oktober 32... testujem od 11. dna ako keby som mala cyklus 28 dni. menstruacny kalendar tvrdi ze ovu pride v sobotu, ovulacne testy ( rapiclear mam ale v zalohe mam aj dr. max ) som mala 3 dni slabsiu ciarku a dnes ju skoro vobec nie je vidno... vakala som ze bude silniet. :/
@bad_delight no musis len testovat dalej, to nemusi vobec kontinualne tmavnut
@lauritka Ďakujem za info.
@lauritka takže keď boli testovacie čiarky najviac podobné (aj keď nie úplne) kontrolnej v nedeľu a pondelok a my sme sa snažili pondelok a utorok, tak sme sa mohli teoreticky trafiť, aj v prípade, že by bola ovulácia až v stredu? Lebo tento mesiac som nepozorovala žiaden výrazný hlien...
@3d ahoj 🙂 kukla som tie testiky, ovulku si mala, ale ako spomenula @lauritka ze kedze si 14-16dpo a test je negativny , uz by ti ukazal.. ak ked niekedy zenam neukaze ani 14dni po ,,,,len ovela neskor, v kazdom pripade ak nepride mrcha treba ku lekarovi, mozno len hormony, mozno stres, mozno cysta,,,, drzim palce dalsi mesiac pri snazeni 😀
@sara34valentina ďakujem Sári za odpoveď. Práve mi prišla mrcha. No tak to nevyšlo. No nič, ideme ďalej sa snažiť 😉
@lauritka. Ahojky, pamatas? Pridala som silnejuce ovu testiky pred ms... Dnes 12 dpo a vysiel mi krasny dusik na tt 🙂 🙂 spravila som teraz len tak,co vyde na ovu a je rovnakej farby ako pred tym,ale zda sa mi pasik objemny, nie s konturkou... Je nieco zle? Ked nie pozitivny??? Pisem aj v Duch na teste.
@3d oje to mi je luto, bud mesiac sa podari 😉

@lauritka ahoj tak som skúšala tie tvoje testíky 🙂 ten 19DC by aj mohol byť len teplota mi akosi nestúpla po ale skôr pred pozitívnym testom ☹ môže byť že nebola ovulka? som s toho magor lebo dnes mi zasa stúpla teplota ale test bol negatívny :-/
http://www.fertilityfriend.com/ttc/annotate.php