icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

sara34valentina
23. okt 2015

@nicolevr gratulujem ♥

nicolevr
23. okt 2015

@sara34valentina jeeeej, dakujem 🙂 takze ty myslis, ze ak je napriek pozitivnemu tt ovu negativny, tak to nic neznamena? Juuuuuuuuuuuuuuuu 🙂 nech silnie, nech silnie, sisne ma teraz :D

sara34valentina
23. okt 2015

@nicolevr mas mozno nizsi lh hormon pokial mas tehu test poz a zajtra silnejsi tak by malo byt vsetko ok ...... mne sice bol silny skusim pridat fotku ale tak opytaj sa @lauritka

sara34valentina
23. okt 2015

@nicolevr 14dpo

lauritka
23. okt 2015

@nicolevr Ahoj,nič nie je zle,si tehulka,gratulujem. Ovu. Test zosilnie potom neboj

nicolevr
23. okt 2015

@sara34valentina Jeeee ake krasne farebne 🙂
@lauritka fuuuuf, dakujem, to som si odfukla 🙂 juuuuu

bad_delight
23. okt 2015

Ja sa apredsa len este spytam. Robim ovulacne testy od 11 dna. od 11 dna boli slabe ale dnes je to uz 16 den a testovacia ciarka sa mi zda ze slabne za posledne dva dni...takze sa stale zapodievam tym, ze ci som to nepresvihla. moj cyklus je nepravidelny, niekedy 28, niekedy 31, niekedy viac niekedy menej. posledny bol 31, dva pred nim 28. Tam neviem kedy bola ovulacia, testujem 1. mesiac po dlhsej dobe.

nicolevr
23. okt 2015

Tu su oba tt uschnute... Dala som dve fotky, neviem, ktora je lepsia :D 11 a 12 dpo 🙂

majrab
23. okt 2015

Noo baby mate novu tostovacku 🙂 od zajtra zacinam.

lauritka
23. okt 2015

waaah, no konečne nejaky pokrok vpred.. od vcera citim podbrusko, tak to dufam uz bude ovula cez vikend 😝 😉

lauritka
23. okt 2015

@bad_delight skoda ze nemerias, a teplote by sa to ukazalo, ci si presvihla alebo ta to ete len caka..

bad_delight
23. okt 2015

@lauritka a nevies ako rychlo LH klesa po ovulacii? ze ci je mozne ak som to presvihla ze bola skor ( cize pred 11dc ) ci je mozne aby na 16 dc bola stale slaba ciarka?

lauritka
23. okt 2015

no a testla som este podvečer a aha 😉

lauritka
23. okt 2015

@bad_delight moze rychlo klesnut, pozri ako mne stuplo.. zdala s ami uz dnes celkom intenzivna a uz je pozitiv. dam este potom zajtrajsši

dejna20
23. okt 2015

@lauritka riadny rozdiel. A ty z tej bazalnej teploty budes potom presnejsie vediet, kedy bude/bola ovu? Teraz kolko dni idete makat?

rula
23. okt 2015

@lauritka no na parádu... kráááása... Tak si to s mm užite. A poprosím takýto o 14 dní na modrej palici

lauritka
23. okt 2015

@dejna20 tak cez vikend 🙂.. ano po ovulke stupne.

zuzannaaa
23. okt 2015

@lauritka ty mas uplne ine test ako si mne poslala a este stale su biele ...

lauritka
23. okt 2015

@zuzannaaa toto su novsie.. vtedy som nemala ine. ja som potom aj pisala, ze uz nech mi neposielaju tamtie- ale aj tak mali by ti ukazat aj tie. a teplotu merias ?

zuzannaaa
23. okt 2015

@lauritka Teplotu nemeriam lebo sa tomu nerozumiem a neviem s cim to mam nerat a ako ,,, kupila som si na to ciclo test ale to mi ukazuje ako sa tomu zachce

zuzannaaa
23. okt 2015

@lauritka To teba nani pekne ked si vedela ze su neni az take dobre a poslala si mi ich .... Este skusim tieto dva dni ale vazne su biele

lauritka
23. okt 2015

@zuzannaaa zlatko ale nie. ved ukazali kockam normalne, ved som ti ukazovala fotky : ja som s nimi testovala tiez, akurat je tam mozno menej farbiva na kontrolnej, ale ked bude pozitiv ukazu aj oni. ta druha nemusi byt viditelna mimo ovulacie. ukazu normalne, ja za to nemozem, ked ovulka zatial u teba nie je. musis pockat, vidis ze aj mne prisla az 22 dc a to mavam ovulaciu o 10 dni skor.

lauritka
23. okt 2015

tu vidis ze funguju ako maju.

lauritka
23. okt 2015

tu je dokonca ta testovacia ovela silnejsia ako kontrolna, ze ta kontrolna je ovela slabšia. porovnanie aj s drogerkovym testom.. takze urcite zle nie su . jedine ze zbytocne nezavadzaju mimo vrcholu, aby sa tam objavovala sillna testovacia... co je ale naozaj nepodstatne.

lauritka
23. okt 2015

@zuzannaaa kukaj jaky som mala v utorok.. tiez skoro nic nebolo vidno ...

zuzannaaa
24. okt 2015

@lauritka tak aspon ti ukaze ze funguje ale kukaj na tie druhe

lauritka
24. okt 2015

@zuzannaaa no ved oni su v poriadku, akurat , ze ti stale este nestupol LH hormon.. tu druhu ti tam nemusi ukazovat skoro vobec, ak mas nizko hladinu LH..

kolky den cyklu si ???

zuzannaaa
24. okt 2015

@lauritka Ved budem vydiet .... Lebo testujem na dvoch ovu testoch tie druhe ukazuju ako stupa..... No uvydim este cez vikend 🙂

Ako kedy 26 27 28 29

lauritka
24. okt 2015

@zuzannaaa no na tychto to ti moze inac ulazovat, ale ked bude pozitiv tak musi stupnut, stupne to naraz pravdepodobne. mne sa tiez vacsinou zvysi skoro zo da na den. nemusi byt vobec nejake kontinulanetmavnutie.

a mavas aj dlhšie cykly či ??

zuzannaaa
24. okt 2015

@lauritka niekedy aj 30 ale to je malo . Ja vim aj ja som si vsimla ze ovulka je neskoro na moj ciklus . V cera sa mi spurtil hlien tak viem ze zacala. Ale testy biele