Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina jeeeej, dakujem 🙂 takze ty myslis, ze ak je napriek pozitivnemu tt ovu negativny, tak to nic neznamena? Juuuuuuuuuuuuuuuu 🙂 nech silnie, nech silnie, sisne ma teraz :D
@nicolevr 14dpo
@sara34valentina Jeeee ake krasne farebne 🙂
@lauritka fuuuuf, dakujem, to som si odfukla 🙂 juuuuu
Ja sa apredsa len este spytam. Robim ovulacne testy od 11 dna. od 11 dna boli slabe ale dnes je to uz 16 den a testovacia ciarka sa mi zda ze slabne za posledne dva dni...takze sa stale zapodievam tym, ze ci som to nepresvihla. moj cyklus je nepravidelny, niekedy 28, niekedy 31, niekedy viac niekedy menej. posledny bol 31, dva pred nim 28. Tam neviem kedy bola ovulacia, testujem 1. mesiac po dlhsej dobe.
Noo baby mate novu tostovacku 🙂 od zajtra zacinam.
@bad_delight skoda ze nemerias, a teplote by sa to ukazalo, ci si presvihla alebo ta to ete len caka..
@lauritka a nevies ako rychlo LH klesa po ovulacii? ze ci je mozne ak som to presvihla ze bola skor ( cize pred 11dc ) ci je mozne aby na 16 dc bola stale slaba ciarka?
@bad_delight moze rychlo klesnut, pozri ako mne stuplo.. zdala s ami uz dnes celkom intenzivna a uz je pozitiv. dam este potom zajtrajsši
@zuzannaaa zlatko ale nie. ved ukazali kockam normalne, ved som ti ukazovala fotky : ja som s nimi testovala tiez, akurat je tam mozno menej farbiva na kontrolnej, ale ked bude pozitiv ukazu aj oni. ta druha nemusi byt viditelna mimo ovulacie. ukazu normalne, ja za to nemozem, ked ovulka zatial u teba nie je. musis pockat, vidis ze aj mne prisla az 22 dc a to mavam ovulaciu o 10 dni skor.
tu vidis ze funguju ako maju.

@nicolevr gratulujem ♥