Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka prosim ta, ten dnesny je uz pozitivny, ci este kusok tomu chyba?
dnes ma aj dost bolia vaja a krize...toto nemavam, neviem, ci inofolic takto posobi....ci co 😉
@nefertitka no mne sa zdaju uz rovnake ;) po 10 minutych musel byt silny ci ??? ano tie boelsti su ovulacne.. a po inofolicu to mozes citit este intenzivnejsie.. testuj este zajtra a uvidis, ci bude slabnut.. snazilkovat mozte zacat uz dnes.. ale aj zajtra staci a pozajtra
@lauritka testnem zajtra a uvidim🙂 ano bol do 10 minut takyto nejaky...ale ked je to este mokre, vyzera to trosku slabsie ako ked to je uz uschnute...
@tamarar takze dnes som bola u dokiho a ze vraj tam nic nevidi :( takze man testy velmi sklamali a nespolahlive :( pichol mi vyvolavacku a hned som dostala aj vecer mrchu :( takže z testikov som sa tesila zbytocne
@isabella22 tak to mi je luto☹....ja cakam, ci dostanem....dam vediet🙂
jasne drzim prsteky aby si nedopadla ako ja 🙂
@isabella22 :( to ma mrzi.. a hormony mas v poriadku ?? uz ti robil hormonalny profil ???
lebo zvyseny LH je aj pri pco.
@lauritka nic mi neurobil iba sono mi robil ze vajecniky mam vraj v poriadku 😖
@isabella22 hmm.. no neviem, te silne testy takto na konci sa mi nezdaju...
@lauritka tiež som čakala ze mi nieco viac k tomu povie...teraz nwm co robit a mysliet si..skusim mozno aj ja ten inofolic.
@isabella22 no skus moja, to zabera, aj ked maju zeny pco 😉
@lauritka myslis, ze ten hlien je velmi dolezity pre spermie?alebo moze byt, ze ho necitim navonok, ale je vo vnutri?hrabat sa mi tam nechce, je mi to nejak proti srsti 😝 az niekde ku krcku...
ja som mala zapal a neviem, ci som ho preliecila, vcera som bola na kontrolnu kultivaciu, ale vysledky budu az po plodnych dnoch, takze sa zacneme snazit az v oktobri, aj ked lekar mi povedal, nech sa uz kludne snazime, ale tak bojim sa, co by som potom robila so zapalom v tehu, ze?na to mi tiez povedal dr., ze v prvom trimestri tiez mozem brat lieky uplne v pohode na vkladanie...divne, nie?v poslednom tehu mi nechceli predpisat nic ani za svet...nemam ani lactobacila, cele to mam nejake vysusene po tej liecbe, tak tam by spermie asi mali aj dost problem sa dostat kam potrebuju, ze?
Tento mesiac sa teda otestujem skusobne, nech teda viem, ze kedy asi mam ovulku a buduci mesiac budem aspon mudrejsia 😝
@nefertitka no tak urcite je lepsie ako ho mas viac, v nom sa im lahsie plava. 😉 ale iekto ho mava len na krcku a aj tak otehu.. cize je to podla mna o nahode. tak su lieky co sa mozu brat aj v tehu a neuskodia. neviem.. kocky beru aj atb. a ze vraj neskodi,hmmm
@lauritka hm, tak ja uz neviem... 😝
@nefertitka skus pit grepovy dzusik pred ovu ;)
@lauritka hej, to som tusim uz niekde citala;) skusim
@lauritka a ked testy za cely mesiac vyjdu tak, ze ani jeden nie je pozitivny( cize ani raz nie je ciarka silnejsia alebo rovnaka ako kontrolna), znamena to ze neprebehla ovu?alebo sa na to neda spolahnut?
@nefertitka no dobre by to bolo kombiovat s teplotou, ta vzdy potvrdi po testoch, ci ovulka prebehla..
lbo niekedy sa moze stat , ze zeny vrchol L nevystihne, ze to stupne rychlo.. ale to musi byt aspon skoro pozitivny testik...
@lauritka tak to vidim na kazdy druhy den v okrobri 😝 ...to je na moj vek uz velaaaaaa 😝 😝 😝
myslis, ze tak sa to moze minut?
@lauritka tak dnesny stmavol do pol minuty...kontrolna je kustik slabsia... 😵
jezis aky mam tik sa uz dnes snazit
@nefertitka tak vidis ;) ano uz dajte nieco dnes ;)

@mirka251 drzim palceky, a je to ruzove ? ;)