Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka Cize ak tomu rozumiem, za idealnych podmienok by sa tieto bolesti a pozitivny test mali vyskytovat v rovnakom case.
@nefertitka no je to jasne pozitivne ;;)
@lauritka dakovala velmo pekne 😉
ja mám už 27DC a zatial žiadna OVU , do piky , vrvrvrvr. Ale posledné dva cykly mi to haprovalo. V juli som dostala menzes až na 50 den a v auguste na 40ty :-/
@lauritka no pozerala som si priznaky pco a presne na mna sedia asi mas aj pravdu. Len ma udivuje ze mi ani doktor neupozornil ze by som take nieco mohla mat ani odber krvi proste nic. Uz som si ho objednala tak uvidime 🙂
@mirka251 skus tento test z ranneho mocu, mne vsetky ukazovli duchov, jedine tento mi pekne ukazal druhu ciarku a dost silnu naposledy...kolky DC si?http://www.gsklub.sk/products/7362-gs-mamatest-...
@nefertitka ahoj som31Dc ale ovulka sa mi posunula cize bola 18 DC a som 13DPO 😉 len u mna je to duchovanie kazdy mesiac,vsak zajtra by mala prist mrcha podla LF tak uvidim 😉 mam aj digi test ale ten nechcem len tak vyhodit ked na obycajnych skoro nic nie je 😒
@isabella22 noo mal by ti urobit hormonalny profil .
@nefertitka ahoj, ja mam presne take iste testy ako ty.... 🙂....dnes uplne silny po par minutach....a uz sme nevydrzali a milkali sa dnes rano...a myslis, ze aj vecer treba, ci az zajtra? 🙂
@lusipe az zajtra;) tie spermie tam vydrzia nejaky ten den, vravi sa vraj dva...a aby sa vytvorili nove zivotaschopne, treba cakat aspon 48 hodin...
@lauritka bolo to okolo 9.00 rano....a takmer rovnake....tak skusim este poobede...ani vodu?....
@nefertitka tak to aby som dnes muzovi urobila zelerovu stavu, nech pekne narastu 🙂....
posielam aj foto, co myslite?
@lusipe stimulacia ovulky
nahrada clostilu sojove isoflanovoidy
3–7 dc, 4–8 dc, 5–9 dc
100 mg = 1 tbl clostilu
uprava cyklu
sarapis Prvych 10 dni- 3 tobolky denne
Druhych 10 dni –2 tobolky denne
Potom po 1 tobolke denne
Femi kvapky
Femigard
Gynex