icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zuzannaaa
24. okt 2015

Kukaj tu. Tvoje. A moje rovnako robene ... Aky rozdiel
@lauritka

lauritka
24. okt 2015

@zuzannaaa ano vidiim. a je to rovnaka citlivost? este aj to moze byt 🙂 ale zajtra by mal byt aj ten moj pozitiv.. alebo ak mas este jedne urob teraz ? ... mozno to uz ukaze aj na tom, ked n druhom ukazalo o 20:00

zuzannaaa
24. okt 2015

@lauritka idem. Pockaj

zuzannaaa
24. okt 2015

@lauritka ja si len tu teplotu neciem merat ,,,, ako to robite ?

zuzannaaa
24. okt 2015

@lauritka este mu chyba mozno do rana

lauritka
24. okt 2015

@zuzannaaa rano po prebudeni, rovnaky cas, plus minus pol hodina. po niekolkhodinovom spaku. moze sa merat aj v ustach,ale presnejsie je to dole v posve. teploty potom nahadzujes do grafu a na teplotych sa potom spatne ukaze ci ovulacia prenehla.. cca dva dni po pozitivnom teste sa musi zvysit a zostava zvysena cca 12-14 dni.. do ms.. pred ms klesa..

lauritka
24. okt 2015

@zuzannaaa hmm.. tak uvidime zajtra.. ale nechapem, ved ostatnym pekne ukazal co tu davali fotky. ale je mozno ze ta druha seria je citlivejsia a tam na nich bude aj zajtra pozitiv a na tomto tiez u zajtra vybehne

zuzannaaa
24. okt 2015

@lauritka tak tak

zuzannaaa
24. okt 2015

@lauritka a s cim merias z normalnim teplomerom ?

lauritka
24. okt 2015

@zuzannaaa no uz mu nechyba vela. , ja mam bazalany na dve desatinne miesta. ale kludne mozes aj klasicky digitalnym.

zuzannaaa
25. okt 2015
zzuzu09
25. okt 2015

@zuzannaaa super pozitív, sup plodit 😀 😀

zuzannaaa
25. okt 2015

@zzuzu09 🙂)))

lauritka
25. okt 2015

@zuzannaaa no tak mi odlahlo, ze nie su pokazene 😀 😵

zuzannaaa
25. okt 2015

@lauritka tak ma urcite vies pochopit ,,, stresy ze e preco netmavli ;)

lienka175
25. okt 2015

@lauritka u vás sa dajú objednať ovulačné testy? Lebo ja som ich tieto dva mesiace kupovala v lekárni a sú šialene drahé...

lauritka
25. okt 2015

@zuzannaaa jasne.. ale uz viem z vlastnej skusenosti.. ze sa ovulka moze vzdy posunut. takze uz tento cyklus som bola kludnejsia 😀

nicolevr
25. okt 2015

Tak mozem uz povedat, ze dnes uz aj prvy pozitivny ovuuuuu 🙂

lauritka
25. okt 2015

@lienka175 ano ahoj, kludne tykaj a napis mi IP 🙂

luciskooo
25. okt 2015

Som z toho opat jelen...neviem ci sa to iba mne zda ale vidim uz treti den pozitivny ovu test...je to bezne,?? Alebo len zle vidim..

lauritka
25. okt 2015

@luciskooo pocuj a nebudes ti tehu ? 😀

luciskooo
25. okt 2015

A kedy by sa to malo ako udiat ker mam ovulacne testy pozitivne az teraz?? 🙂

luciskooo
25. okt 2015
sara34valentina
25. okt 2015

@luciskooo mne sa zda poztiivny na 22dc cize ovulka 24dc 🙂 😉

luciskooo
25. okt 2015

@sara34valentina ono to nazivo vyzera fakt tak ze su rovnake a ten posledny je este mokry..no uvidime..aj tak sa mi zda ta ovulka celkom neskoro ked ma 30dnovy cyklus..no uvidime..ale tak teda cicky a vajecniky ma bolia uz tri dni statocne...v podbrusku ma vzdy pichne ked si sadam...😊

bad_delight
25. okt 2015

baby zvlastna otazka: bola som do rana do 8 na oslave ( bez alkoholu ), prave som sa zobudlia. Kedy ocikat ovulacny test ked teraz je vecer ale pre mna rano ? 😀 asi skor ako si pojdem kahnut vecer nie?

sara34valentina
25. okt 2015

@luciskooo ovulujes draha 😅 😅 😅 😅 😅 velmi dobre to poznam aj som mavala 30dnove cykly a ovulku vzdy 18-19dc 🙂 😀 ty ju mas az teraz 🙂 drzim palce dajte sexik , drzim palce 😉

sara34valentina
25. okt 2015

@bad_delight mozes aj teraz moze sa pocas celeho dna tak do 20tej urob teraz ak si predtym nepila moc vody aby moc bol nie ciry ale viac do zlta ,,,,

bad_delight
25. okt 2015

@sara34valentina tak nepila som telutinu od 8 rano lebo som spala.. uz je neskoro teda teraz lebo som bola na zachode 🙂 tak za 2 hodky ho teda testnem

lauritka
25. okt 2015

@luciskooo no jedien este pred tym 12 dc 😀 .. ale to ma len tak napadlo.. pozitivn mozu byt aj 2- 3 dni, potom je ale tazsie urcit vrchol, preto treba pocitat este ako plodne dni, dva naviac od posledneho pozitivneho