Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zzuzu09 inac ja mam odsledovane na sebe, za bolesti su najviac v den pozitivneho testu a na druhy den.. dnes uz ustupili a uz aj hlien sa kazi.. hoci mi este nestupla teplota na poovulacne hodnoty, ale to bude zajtra.. mne stupne vzdy az o dva dni po pozitivnom. http://www.fertilityfriend.com/home/Lauritka
@lauritka takže keď ovu test bol pozitívny v sobotu, treba keksik v sobotu a v nedelu, že? Pondelok si myslím je u mňa asi pasé keďže vaječníky ma už od soboty nebolia a hlien tiež už nie je. Spermijky by mali vydržať aj dva dni v tomto období.
@zuzannaaa ty máš ovu dnes podľa tých bolesti. Niekde som čítala že prasknutie folikulu a vyplavenie vajíčka je ta bolesť/ tlak na vajecnikoch a v podbrušku.
A samozrejme kľudne ma opravte ak sa mýlim.
...ja som to pri prvom vôbec neriešila, ale teraz ma to testovanie a snazilkovanie celkom chytilo 😀
@zzuzu09 aj ja si myslim ze ovulka bude dnes alebo uz bola neviem a som s tohoceleho uz taka pomotana ze cim viac viem tym viac sa motam 🙂)))) heee ale nie .....ano dnes som citila Cely den tlaky a to vsetko sak este citim stale .... To je to asi ze sa vajcko uvolnuje Lebo uz uvolnilo... Takze my by sme sa mali snazit este zajtra rano najlepsie ci ?
Baby,ked si chcem odsledovat presne den ovulky,ako ju zistim-priznaky? A kolko po pozitivnom teste ju zvyknete mat vy? Plodny den je este aj den po ovulacii,ze? 😎
Jej, dostala som srdiečko, ďakujem baby

@lauritka .......... Pozri uz je slaby a rano bol Pozitivny .... To znamena ze ?