Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zuzannaaa rano po prebudeni, rovnaky cas, plus minus pol hodina. po niekolkhodinovom spaku. moze sa merat aj v ustach,ale presnejsie je to dole v posve. teploty potom nahadzujes do grafu a na teplotych sa potom spatne ukaze ci ovulacia prenehla.. cca dva dni po pozitivnom teste sa musi zvysit a zostava zvysena cca 12-14 dni.. do ms.. pred ms klesa..
A kedy by sa to malo ako udiat ker mam ovulacne testy pozitivne az teraz?? 🙂
@luciskooo mne sa zda poztiivny na 22dc cize ovulka 24dc 🙂 😉
@sara34valentina ono to nazivo vyzera fakt tak ze su rovnake a ten posledny je este mokry..no uvidime..aj tak sa mi zda ta ovulka celkom neskoro ked ma 30dnovy cyklus..no uvidime..ale tak teda cicky a vajecniky ma bolia uz tri dni statocne...v podbrusku ma vzdy pichne ked si sadam...😊
baby zvlastna otazka: bola som do rana do 8 na oslave ( bez alkoholu ), prave som sa zobudlia. Kedy ocikat ovulacny test ked teraz je vecer ale pre mna rano ? 😀 asi skor ako si pojdem kahnut vecer nie?
@luciskooo ovulujes draha 😅 😅 😅 😅 😅 velmi dobre to poznam aj som mavala 30dnove cykly a ovulku vzdy 18-19dc 🙂 😀 ty ju mas az teraz 🙂 drzim palce dajte sexik , drzim palce 😉
@bad_delight mozes aj teraz moze sa pocas celeho dna tak do 20tej urob teraz ak si predtym nepila moc vody aby moc bol nie ciry ale viac do zlta ,,,,
@sara34valentina tak nepila som telutinu od 8 rano lebo som spala.. uz je neskoro teda teraz lebo som bola na zachode 🙂 tak za 2 hodky ho teda testnem

Kukaj tu. Tvoje. A moje rovnako robene ... Aky rozdiel
@lauritka