icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zuzannaaa
25. okt 2015

@lauritka .......... Pozri uz je slaby a rano bol Pozitivny .... To znamena ze ?

zzuzu09
25. okt 2015

@zuzannaaa dobrá otázka 🙂 to zaujíma aj mňa. Včera o 10. a 18 bol pozitívny a dnes ledva slabý dúšik. Večer do desiatej ma bolel vajecnik a dnes kľud. Akurát má rozboleli kríze lebo môj syn sa rozhodol ze bezo mna ani krok, tak som cela dolamana

zuzannaaa
25. okt 2015

@zzuzu09 hheee uvydim co mi odpise laurita.... Ja som mala rano 8 pozitiv aj o 13:00 a teraz uz nic .... Cize vajcko prasklo alebo este len praskne ako sa pise do tych 24hod .....

lauritka
25. okt 2015

@zuzannaaa no nic , len to,ze bol vrchol LH.. cize ovulka je do 48 hodin, cize este dnes a zajtra sa treba posnazit 😉

lauritka
25. okt 2015

@zzuzu09 inac ja mam odsledovane na sebe, za bolesti su najviac v den pozitivneho testu a na druhy den.. dnes uz ustupili a uz aj hlien sa kazi.. hoci mi este nestupla teplota na poovulacne hodnoty, ale to bude zajtra.. mne stupne vzdy az o dva dni po pozitivnom. http://www.fertilityfriend.com/home/Lauritka

zuzannaaa
25. okt 2015

Aj na tomto je uz slabsiii

zuzannaaa
25. okt 2015

@lauritka aj ja som mala bolesti aj v cera a dnes este viac bolesti pod bruskom,vajecnik,krize hlava ,,,,

lauritka
25. okt 2015

@zuzannaaa jj, LH uz klesa..

zuzannaaa
25. okt 2015

@lauritka nemeriam draha ,,,,, ved som pisala ze to neviem ;)

lauritka
25. okt 2015

@zuzannaaa no ved nevadi este posnazte a 1 dpo pocitaj bud od zajtra alebo od utorka.
skus pozret aj na hline, uz by mal potom aj zhustnut a skremovatiet

zuzannaaa
25. okt 2015

@lauritka hlien mam este tahavy a priesvytny ... To znamena ze ovulka eyte nebola ked prebehne tak sa zmeni

lauritka
25. okt 2015

@zuzannaaa ano vacsinou sa rychlo zacne kazit 🙂

zzuzu09
25. okt 2015

@lauritka takže keď ovu test bol pozitívny v sobotu, treba keksik v sobotu a v nedelu, že? Pondelok si myslím je u mňa asi pasé keďže vaječníky ma už od soboty nebolia a hlien tiež už nie je. Spermijky by mali vydržať aj dva dni v tomto období.
@zuzannaaa ty máš ovu dnes podľa tých bolesti. Niekde som čítala že prasknutie folikulu a vyplavenie vajíčka je ta bolesť/ tlak na vajecnikoch a v podbrušku.
A samozrejme kľudne ma opravte ak sa mýlim.
...ja som to pri prvom vôbec neriešila, ale teraz ma to testovanie a snazilkovanie celkom chytilo 😀

zuzannaaa
25. okt 2015

@zzuzu09 aj ja si myslim ze ovulka bude dnes alebo uz bola neviem a som s tohoceleho uz taka pomotana ze cim viac viem tym viac sa motam 🙂)))) heee ale nie .....ano dnes som citila Cely den tlaky a to vsetko sak este citim stale .... To je to asi ze sa vajcko uvolnuje Lebo uz uvolnilo... Takze my by sme sa mali snazit este zajtra rano najlepsie ci ?

lauritka
25. okt 2015

@zzuzu09 ano tak

sara22
25. okt 2015

Baby,ked si chcem odsledovat presne den ovulky,ako ju zistim-priznaky? A kolko po pozitivnom teste ju zvyknete mat vy? Plodny den je este aj den po ovulacii,ze? 😎

zzuzu09
26. okt 2015

Jej, dostala som srdiečko, ďakujem baby

baska1
26. okt 2015

@lauritka prosím kedy bola asi ovulacia?16dc bol rovnako silný ako 17dc,dnes mam 20dc,posledné snaženie piatok večer,potom manžel nebol doma😅

lauritka
26. okt 2015

@baska1 ahoj, trosku nechpaem ten dnesny, ze je taky silny.. hmm.. ale najsilnejsi bol asi 18 dc .. a co hlien aky mas teraz ??? .. v piatok by to mohlo stacit.

lauritka
26. okt 2015

@sara22 ja viem poda bolesti, man boli tesne pred.. a potom to polavuje.. v podstate ani na den presne to vediet nemusis, spermie si dokazu pockat v polodnom hliene.. me sa napriklad uz zacne kazit v den ovulky.. hustnut..

baska1
26. okt 2015

@lauritka hlien včera bol,dnes už len pichanie v podbrusku,ale tieu sa divim tomu dnešnému😞

lauritka
26. okt 2015

@baska1 hmmm no ale aj tak ked uz nie je doma.. inac to nezvykne takto skakat, ked uz raz pozitivny bol.. teplotu nemerias ?

baska1
26. okt 2015

@lauritka teplotu nie,rana pri malom sú hekticke,to nehrozi😞 dnes už je mm doma,skusim vecer znásilniť 😆

lauritka
26. okt 2015

@baska1 tak pre istotu treba 😝

zabka1987
26. okt 2015

@lauritka AHOOOJ, ESTE MI PRSIM VYSVETLIS ZE PODLA BAZAKY AKO BUDEM VEDIET ,ZE PRAVE VTEDY PREBEHLA OVULKA? diiiky

janita17
26. okt 2015

Ahojte, viete mi poradiť kedy asi bola ovu? Ten 11 DC ? A nemala by byť tá čiarka ešte tmavšia?

vlasatica
26. okt 2015

@baska1
@lauritka
Tak take divne testy ako baska1 som mala teraz aj ja=-O . Ze boli dva silne testy a dalsi den slaby a na den zas silny a potom slaby. Tiez som z toho debil ☹

lauritka
26. okt 2015

@zabka1987 ked sa zvysi teplota.. a bude zvysena, pozri si album mojich grafov vo fotoblogu, plusko v strede je pozitivny ovulacny test

lauritka
26. okt 2015

@janita17 ovulka 12-13 dc.. mala si to silne, nemusi byt silnejsia , aj rovnake sa beru ako pozitiv

lauritka
26. okt 2015

@vlasatica no nemalo by sa to stavat, raz uz ked stuopne a klesne, nemal by zase stupnut.. jedine mozno, ze su dve vaja a pride este jeden vrchol a druha ovu v kratkom rozpati.. teda len teoreticky uvazujem 🙂