Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara22 mne vysiel poztivny testik o 17tej hodine a sexik bol v ten den v noci o 21hodine , druhy den nic na treti rano o 7mej hodine 😅 vtedy sme spolodili nas pokladik (viem to na 99% ) cize to bolo cca 38hodin po poz.teste!! musis pocitat ze ovulka nabehne az do 48hodin+12hodin zije vajicko to je 60hodin a my sme sa po 38hodinach ked uz vajicko cakalo na spermie ♥ zalezi to podla mna ale od vajicka kedy pukne,,,,,,,, ja som taka precitlivela ze citim nielen ovulku ale aj to prasknutie vajicka ( od kedy som prisla o dvojicky :(
@sara34valentina No ja tiez citim, teda, citila som, kym som chodila do prace.. Teraz som tak zaneprazdnena sledovanim tohto mojho maleho sidla, ze si to neuvedomujem ☹ aj ked dnes si davam na to pozor, tak mozno budem citit znova..
Tak skusime tiez tak, snad nam to vyjde 🙂
@sara22 vyjde neboj nic , date to 😉
len sa na to tak nesustred , aj ked je to tazkeeeee 😀
@sara34valentina
@lauritka
Baby,slabne to..mohla som mat vrchol LH v noci? Robila som teraz,2rozne druhy z tej istej vzorky.. Je to odfotene naopak,ale ponahlam sa s malou von 😁
@sara22 no podla tejto fotky nevidim ze by to bol poziivny................... kolko dnovy mas cyklus a kolky den si
a co poviete na tie pristrojceky ako je cyclotest a pod. tie tiez ukazu ovulaciu a je to trvacnejsie, pouzivate to skoro navzdy a vraj je to aj doveryhodne a netreba stale chodit do lekarne kupovat
@lauritka praveze tam to ide tusim zo slin, tu je jeden link....je to sice drahsia zalezitost , ale isto stoji za to..ja som tiez uvazovala nad niecim takym.........kukni toto:
http://www.otehotnenie.sk/p/167/cyclotest-baby-...
@lauritka No hej, doobeda boli rovnako silne, ale nebol silnejsi ten testovaci pasik, tak aby som to nezmeskala :-P
@sara34valentina Mam to velmi rozhadzane po porode, ale hybe sa to okolo 35-38 dni a dnes som 19DC, co by sedelo podla toho..
@majrab : Ahoj ak je tak ze manzel ide prec ,, tak zacnite uz dnes .... Ved plodne dni su uz par dni pred ovulku a spermie preziju v tele pár dni a pockaju si na vajcčko.... Podla testu by si uz mohla mat vrchol mozno uz dorana alebo zajtra ale musis dalej testovat .... Ale vyzera to dobre ovulka je uz za dverami 🙂 Vela stastia
@lauritka Jaaaj, keby nam to tak vsetkym tento mesiac vyslo 🙂 Ked som rodila( a tym padom aj plodila 😀 ) prve, tiez to bolo take zdarne obdobie. V praci sme boli 5 z celej firmy, ktori mali +- tyzden rovnaky termin a v ten vikend, co sa narodila mala, bolo 51 babatiek narodenych 😀 😎
@teada Ahoj ten ciclotest baby mam ja doma ..... Moj osobny nazor ... Cela masinka je onicom ,, stoji to vela penazi monitor nie je podsveteny a vela krat nazachiti teplotu tak musim este raz a zas dlho to trva ... Cize ja. Soms tym spokojna nani ..... Ale mozno u teaba bude mozno to pave orchové... A ozaj. S ciclotestom musis aspon 3 mesiace testovat aby. Ti sprave urcil a spoznal ta.....
@sara22 no ak mas 38dni tak ovulku ja ratam az na 24-26den
ak na 34-35 den tak az na 20-22den ......................... 😅 ale mozes mat aj skorej tym padom pride skorej ms,,,,alebo nepride 🙂
@sara34valentina Nepriiiiide, nechcem ju. Nech ostane tam, kde ju chcu :-P

@sara22 my sme v den pozitivneho ovu testu , test bol pozitivny doobeda a sex vecer 🙂 na druhy ani treti den uz nie