icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zuzannaaa
27. okt 2015

@zuzka56 🙂

zuzannaaa
27. okt 2015

@juland Skus este zajtra rano ... Mozno bude este viac pozri moj

bad_delight
27. okt 2015

dievcata, co sa orientujete aj podla zmeny krcku. evidujete zmenu zo dna na den, či už viete, že pomaly makne napr?

juland
27. okt 2015

@zuzannaaa Vidim, vidim. 🙂 Samozrejme aj zajtra testuje. Ked pozeras foto zvlast je tu viditelna ovulacia na 100 %. No a este aj ma boli brusko od vcera 🙂

zuzannaaa
27. okt 2015

@juland 🙂

majrab
28. okt 2015

@zuzannaaa @juland ano ovulka bola lebo dnesna ciarka je uz svetlejsia tak dame si este dnes a uvidime....mozno sme vazne len netrafili ten spravny cas predtym....no uvidime 🙂

sara34valentina
28. okt 2015

@juland to ze mas pozitivny ovu test neznamena ze ovulujes 😕 ovulacia nastane po pozitivnom teste do 48hod+12hod zije vajicko .......cize cca do 2dni 😉 cca to jest 60hodin ........

juland
28. okt 2015

@sara34valentina diky za odpoved 😉 A to ze ma bolelo brusko tiez neznamena ovulaciu? Alebo hlien? Lebo v pondelok ma zacalo boliet brusko, vcera uz brutalne, mala som aj ovu hlien a dnes uz ziadne bolesti v brusku...

zuzannaaa
28. okt 2015
sara34valentina
28. okt 2015

@juland hlien trva u plodnej zeny cca 4-6dni a bolesti zaroven tiez 5dni az potom nastane ovulacia 😉 ovulku mas az zajtra vecer 😉 ta bolest co si mala je ze vajicko pekne rastie vo folikule..... ja som bola aj u gyn , lebo mna to dost bolelo 🙂 podla ovulacneho testu ovulka do 48hodin 😉 skus rano zmerat bazalku na potvrdenie, ak stupla hore mozete sa este snazit.....ver mi, my sme sa furt snazli pred poz,testom a den ked bol poz a nic...........................potom sme sa len v den poz.testu predtm 4dni pauza a na druhy den nic a na treti rano, a otehotnela som na 100% az 38hodin po ovulacnom teste cize na treti den az 😉 skus si zmerat bazalku hnes rano

sara34valentina
28. okt 2015

@juland alebo sa opytam este nieco,,,,,,,,,,,,,,,,ak si mala aj vcera pozitivny ovulacny test tak sa VZDY pocita tych 48hodin od prveho pozitivneho, to som zabudla 😉

juland
28. okt 2015

@sara34valentina Diky moc, píšem ti PM 🙂

zzuzu09
28. okt 2015

@sara34valentina ahoj, pozerám že tvoja teória správneho nacasovania prináša bábätka. 🙂
Chcem sa opýtať na tvoj názor. V sobotu doobeda som mala pozitívny ovu test, mojkali sme sa v ten den vecer a ďalší deň ráno. Myslíš že to stačí?
V nedeľu večer sme odpadli do postele a v pondelok ráno sa nám teda fakt nepodarilo skôr vstať. 😕

sara34valentina
28. okt 2015

@zzuzu09 no uvidime , moja cela teoria na uspesne otehotnenie je tato :
1. pred poz.ovulacnym testikom mat pauzu 4-6dni bez sexu 😉
2. milovat sa len v ten den (najlepsie v noci ) ked je uplne poz.ovul.test..
3.druhy den NIC pauza 😝
4-treti den hned rano o 7mej hodine 😉
ano uz sa 8 zenam podarilo na moju radu otehotniet 😨

sara34valentina
28. okt 2015

@juland dakujem a drzkam palce 😉 vsetkym co tuzite po babätkach ♥ uplne zo srdca prajem 😵

lauritka
28. okt 2015

@sara34valentina inac nieco na tom pravdy bude.. bratovi mojho priatela, tiez odporucal mat sex rano.. okolo 6-7, ze vtedy su najaktivnejsie spermie

juland
28. okt 2015

@sara34valentina Dakujem moc krasne 🙂 Precitala som spravu, a dakujem rady velmi pekne 🙂

sara34valentina
28. okt 2015

@juland vdacne 😅

sara34valentina
28. okt 2015

@lauritka ja som si ista ze sme nasho chlapceka splodili rano o 7mej ♥

lauritka
28. okt 2015

@sara34valentina aj oni splodili rano 😉 aj dievca aj chapca 😵

sara34valentina
28. okt 2015

@lauritka no my chlapceka ♥ skuste aj vy , aj ked verim ze sa vam podarilo uz tento cyklus 😅

lauritka
28. okt 2015
zzuzu09
28. okt 2015

@sara34valentina ďakujem za návod
poinstruujem manzelika nech vie aké manévre nás čakajú ak nám to tento mesiac nevyšlo 😀

Problém vidím akurát v tom ze mam 20mesačného syna, čo spi v postielke pri nás a ten sa ráno budi ako sa mu chce. 😖
No snáď to teraz vyšlo.
A gratulujem, že už aj ôsma tehulka sa "ti podarila" 😵

sara22
29. okt 2015

Dam to aj sem zienky,ako som pisala, prve baby sa nam zadarilo na prvy sup,ale po porode mam strasne rozhadzany cyklus. Takze vobec som netusila,kedy mam ovulaciu. Preto som sa rozhodla skusit ovu testy. Vcera skoro rano mi vysiel pozitivny(teda sme sa na tom zhodli 😀) a vtedy som mala aj vajecny hlien. Potom som uz hlien nemala a aj ciarka slabla a vecer uz bol len duch. Brusko ma boli od predvcera (vecer pred pozitivnym ovu testom ma zacalo) a boli riadne aj teraz. Kedy myslite,ze by som mohla mat ovulku? BT nemeriam,nie je sanca pri malej 😁

lauritka
29. okt 2015

@sara22 dnes alebo zajtra.. ovulacia je do 48 hodin od pozitvneho

sara22
29. okt 2015

@lauritka no to viem,len mi ochorel manzel a este rano sme vcera rychlo stihli,kym vladal. Vecer uz horuckoval. Chcela som to poistit este dnes,no neviem,ci sa na nieco zmoze ☹ tak som dufala,ze vsetky tie priznaky hovoria o tom,ze som mala ovulaciu vcera 😀

lauritka
29. okt 2015

@sara22 nevadi, ved spermie si dokazu pockat 2-3 dni na ovu 🙂

zuzannaaa
29. okt 2015

aj my sme sa snazili skoro rano v nedelu ,,,, aj sme museli lebo drahy isiel na cely den na ryby ...

lienka175
29. okt 2015

@lauritka môže byť ovulácia aj bez hlienu? Lebo pozitívny ovu test som mala, ale hlien som tento mesiac nepozorovala takmer žiadny...

zabka1987
29. okt 2015

@lauritka ahoj, zas ja 😀 pocuj robim si ovulacne testy od 9Dc , dnes som 15dc a tie testy vyjdu uplne kazdy den rovnako, ci rano ci pred obedom ci poobede uz tak "vysoko pozitivne" alebo ako to nazvat ... uz im malinko chyba aby boli pozitivne 😀 stalo sa ti toto? pri tychto tvojich ked som mala takyto test hned v ten vecer alebo max rano uz bol pozitivny ale teraz ja neviem co toto je 😀 ci a take moze byt?