icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zabka1987
27. okt 2015

@sara22 my sme v den pozitivneho ovu testu , test bol pozitivny doobeda a sex vecer 🙂 na druhy ani treti den uz nie

sara34valentina
27. okt 2015

@sara22 mne vysiel poztivny testik o 17tej hodine a sexik bol v ten den v noci o 21hodine , druhy den nic na treti rano o 7mej hodine 😅 vtedy sme spolodili nas pokladik (viem to na 99% ) cize to bolo cca 38hodin po poz.teste!! musis pocitat ze ovulka nabehne az do 48hodin+12hodin zije vajicko to je 60hodin a my sme sa po 38hodinach ked uz vajicko cakalo na spermie ♥ zalezi to podla mna ale od vajicka kedy pukne,,,,,,,, ja som taka precitlivela ze citim nielen ovulku ale aj to prasknutie vajicka ( od kedy som prisla o dvojicky :(

sara22
27. okt 2015

@sara34valentina No ja tiez citim, teda, citila som, kym som chodila do prace.. Teraz som tak zaneprazdnena sledovanim tohto mojho maleho sidla, ze si to neuvedomujem ☹ aj ked dnes si davam na to pozor, tak mozno budem citit znova..

Tak skusime tiez tak, snad nam to vyjde 🙂

sara34valentina
27. okt 2015

@sara22 vyjde neboj nic , date to 😉
len sa na to tak nesustred , aj ked je to tazkeeeee 😀

sara22
27. okt 2015

@sara34valentina
@lauritka
Baby,slabne to..mohla som mat vrchol LH v noci? Robila som teraz,2rozne druhy z tej istej vzorky.. Je to odfotene naopak,ale ponahlam sa s malou von 😁

sara34valentina
27. okt 2015

@sara22 no podla tejto fotky nevidim ze by to bol poziivny................... kolko dnovy mas cyklus a kolky den si

lauritka
27. okt 2015

@sara22 ale ved uz dnes si davala pozitivny doobedu 😝 takze vrchol mas dnes, teraz to uz zosslablo.. ovulacia bude zajtra alebo pozajtra

juland
27. okt 2015

Caute baby, asi uz prisiel velky DEN...Aj podla vas? 🙂

lauritka
27. okt 2015

@juland 😉

majrab
27. okt 2015

@lauritka prosim ta porad toto je moj dnesny test ( 2 predtym sfotim vecer lebo som v praci) mozem cakat ovulku dnes alebo zajtra? Lebo manzel odchadza na 2 dni tak by sme to chceli vychytat :-P

lauritka
27. okt 2015

@majrab no vyzera silny, aj ked neviem ci tieto testy vyjdu este sinejsie 😝 ale uz mozte zacat snazilkovat dnes

teada
27. okt 2015

a co poviete na tie pristrojceky ako je cyclotest a pod. tie tiez ukazu ovulaciu a je to trvacnejsie, pouzivate to skoro navzdy a vraj je to aj doveryhodne a netreba stale chodit do lekarne kupovat

majrab
27. okt 2015

@lauritka dakujeem 🙂

lauritka
27. okt 2015

@teada ale tam tiez ocikavas take pruzky a vkladas do toho pristroja nie ???

teada
27. okt 2015

@lauritka praveze tam to ide tusim zo slin, tu je jeden link....je to sice drahsia zalezitost , ale isto stoji za to..ja som tiez uvazovala nad niecim takym.........kukni toto:
http://www.otehotnenie.sk/p/167/cyclotest-baby-...

lauritka
27. okt 2015

@teada omg. to je ale cena 🙂 zo slin ukazovatel som mala len mikroskop a ukazoval mi hovadiny.. toto uz je nejaky extra pristroj 😅

sara22
27. okt 2015

@lauritka No hej, doobeda boli rovnako silne, ale nebol silnejsi ten testovaci pasik, tak aby som to nezmeskala :-P

@sara34valentina Mam to velmi rozhadzane po porode, ale hybe sa to okolo 35-38 dni a dnes som 19DC, co by sedelo podla toho..

lauritka
27. okt 2015

@sara22 nemusi byt silnejsi, hlavne ze boli rovnake 😉

zuzannaaa
27. okt 2015

@majrab : Ahoj ak je tak ze manzel ide prec ,, tak zacnite uz dnes .... Ved plodne dni su uz par dni pred ovulku a spermie preziju v tele pár dni a pockaju si na vajcčko.... Podla testu by si uz mohla mat vrchol mozno uz dorana alebo zajtra ale musis dalej testovat .... Ale vyzera to dobre ovulka je uz za dverami 🙂 Vela stastia

sara22
27. okt 2015

@lauritka Jaaaj, keby nam to tak vsetkym tento mesiac vyslo 🙂 Ked som rodila( a tym padom aj plodila 😀 ) prve, tiez to bolo take zdarne obdobie. V praci sme boli 5 z celej firmy, ktori mali +- tyzden rovnaky termin a v ten vikend, co sa narodila mala, bolo 51 babatiek narodenych 😀 😎

lauritka
27. okt 2015

@sara22 tak to bolo fakt nejake plodne obdobie 😀

zuzannaaa
27. okt 2015

@teada Ahoj ten ciclotest baby mam ja doma ..... Moj osobny nazor ... Cela masinka je onicom ,, stoji to vela penazi monitor nie je podsveteny a vela krat nazachiti teplotu tak musim este raz a zas dlho to trva ... Cize ja. Soms tym spokojna nani ..... Ale mozno u teaba bude mozno to pave orchové... A ozaj. S ciclotestom musis aspon 3 mesiace testovat aby. Ti sprave urcil a spoznal ta.....

zuzannaaa
27. okt 2015

@juland ahoj ano 16DC je P

sara34valentina
27. okt 2015

@sara22 no ak mas 38dni tak ovulku ja ratam az na 24-26den
ak na 34-35 den tak az na 20-22den ......................... 😅 ale mozes mat aj skorej tym padom pride skorej ms,,,,alebo nepride 🙂

sara22
27. okt 2015

@sara34valentina Nepriiiiide, nechcem ju. Nech ostane tam, kde ju chcu :-P

teada
27. okt 2015

@zuzannaaa aha, tak to som netusila, ja len dobre recenzie o tom som citala, tak mi napadlo ako jedna z moznosti

teada
27. okt 2015

@lauritka ved to, ta cena aj mna brzdila , ale akurat tu pisu baby, ze ani nie je dobry, hm.....ja len dobre recenzie som o tom pocula, ale su aj rozne ine pristrojceky, teraz ma nenapadnu nazvy...

lauritka
27. okt 2015

@teada no ja neviem, rovnako ti posluzia aj cikacie pruzky 😀

zuzka56
27. okt 2015

Dúfam, ze nebude tento mesiac zase anovulák.
Dnes 11DC a užívaní clostilu.

juland
27. okt 2015

@majrab Ahoj.Ja som robila dnes 2 druhy testu.Viem ze mam ovu, tak pozri foto.Prvy je zeleny - woman secret a druhy je ruzovy - aky mas aj ty.Dnes mam 16 dc. Podla mna aj ty mas dnes ovu 😉