icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
29. okt 2015

@lienka175 anoo, ani ja ho vela nemavam

lauritka
29. okt 2015

@zabka1987 a jake mas teraz,,, mozno vyssi citlivost

zabka1987
29. okt 2015

@lauritka moja tie od teba . Testujem tym padom 3x denne a stale rovnake uz 6 dni 😀 som este takto nebola

lauritka
29. okt 2015

@zabka1987 nemas foto ? :-d a zen zeleny pruzok bez popisu ?

barborka0
30. okt 2015

Mozete mi prosim vas poradit? menzes meskal 4 dni, dnes je uz 3. den co mam menzes a spravila som si teraz ovulacny test.Je mozne ze mozem mat teraz ovulaciu?minuly cyklus som mala pozitivny ovu test 19 DC

zabka1987
30. okt 2015

@lauritka ano moja ten bez popise, skusim dnes poobede zas a ukazem ti aky je kazdy den

lauritka
30. okt 2015

@barborka0 a čo tá napadlo si ho teraz robiť.? 🙂 je negatívny,vôbec nemusí nič znamenať. Ani to nemusí kontinuálne silniet. Zajtra ho môžeš mať zase slabší

zuzannaaa
30. okt 2015

@zzuzu09 Ahoj zuzzu no co kedy budes testovat

sara22
30. okt 2015

Boze baby,mna zas boli podbrusko ☹ povedzte,ze niektora tehula to mala tiez a mohlo sa nam to zadarit.. :-/

zzuzu09
30. okt 2015

@zuzannaaa ahoj zuzi, chystám sa bud. stvrtok, to udem 11 dpo. Mám celkovo 4 TT, tak snáď bude už vtedy dúšik.
Ty budeš kedy testovať?

zuzannaaa
30. okt 2015

@zzuzu09 ja by som uz chcela uz najracej hend hi ..... no aj ja tak stredu stvrtok vyskusam... tak drzim nam palce

zzuzu09
30. okt 2015

@zuzannaaa mi hovor 🙂
Počítam dpo a hrozne sa to vlečie.
Ovu je vždy cobydup, a potom tie dva týždne, no hrôza. Dnes som mala mliečny hlien, tak snaaad je to dobre znamenie.
Ty už máš nejaké príznaky? 😀

zuzannaaa
30. okt 2015

@zzuzu09 ved to .... Ja som si hlien este nekontrovala ale priznaky neviem ci to mozem k tomu porovnat ale citim sem tam podbrusko na pravej strane daco chvylku potom to prejde a tak ....

zzuzu09
30. okt 2015

@zuzannaaa ten hlien / vytok som si len na wecku všimla. Skôr náhoda ako príznaky 😀
Podbrusko ma pobolieva keď mám synceka na rukách (20 mesiacov a takmer 15 kíl) 😕 inak som zatiaľ bez príznakov, sak je ešte príliš skoro.

badimeria
31. okt 2015

@lauritka len som chcela vediet ci tie kanaliky robo stale😉 lebo tie z lekarne mi nerobili to iba aby som si nerobila nadeje a aby si kukla odbornim okom🙂

lauritka
31. okt 2015

@badimeria No ako vravím,ja som mala bielo. E niekto až po limite.? ? Ináč fakt je to tak a ako ryha. Uvidíš zajtra rano

badimeria
31. okt 2015

@lauritka no vravim je to tam ako virite ako keby dacim ostrim som presla 🙂 pretoci tobudu stale robit vsetky aleboiba tento je daky pokazeny 🙂))) co povies @sara34valentina kukfotohore

zabka1987
31. okt 2015

@badimeria mne to robili tiez a po 3 dnoch viditelna ciarocka uz bola pekna

lauritka
31. okt 2015

@zabka1987 No jej,nemáš foto

zabka1987
31. okt 2015

@lauritka moja nie som doma ☹ ale poslem ti. vcera a dnes som ani nerobila ale teplotu meriam a zatial ovulka nic . takze predsa bude asi ako obvykle po 18dc tym padom

majrab
31. okt 2015

No baby moja prva zbierka a este stale optimisticky dyfam,ze aj posledna :-P a snazili sme sa ut, str 27.-28

badimeria
31. okt 2015

@zabka1987 ale toto je tehu test nemyslela si nahodou ze to je ovu test 😉 dakujemza odpoved a rada pozrem foto ak pridas ja toto som robila dnes 8DPO a ani by som asineverila po tom vsetkom ze ano

lauritka
31. okt 2015

@zabka1987 aké toto je tehu testik

lauritka
31. okt 2015

@badimeria No som zvedavá,či zajtra bude to isté a vyskúšam aj ja

sara34valentina
31. okt 2015

@badimeria ahoj skus zajtrarano, ono musi byt sfarbene do ruzova 😉 drzim palce

zabka1987
31. okt 2015

@badimeria praveze nemyslela . Ja som min mesiac mala pozitivne tehu testy le neskocnilo to dobre . A prvy test som mala takyto a nevem ci nie aj na druhy den. Az potom mi zacali ukazovat slabulinku ciarocku

badimeria
31. okt 2015

@lauritka ano toto je tehotensky test.Co som robila ci aj ty si myslela ze ovulacny?Skus zajtra ocikat aj ty alebo dnes tehu ci to zanecha aj tebe cosi take

sara34valentina
31. okt 2015

@majrab super ste sa snazili, tak teda drzim palce 🙂

lauritka
31. okt 2015

@badimeria Áno,viem,skúsim poobede tehu

badimeria
31. okt 2015

@sara34valentina moja vobec sme sa nesnazili nemala som ani ovu testiky neviem kedy bola ovulka ale pred tymi 8dnami som citila bruko tak predpokladam ze to bola ovu a to po tyzdnovej pauze sme si to uzili naplno tak uvidim ci z toho bude nieco a ten testik je zvlastny ze?Ako sa ma chlapcek malinky manzel rad ze bude mat synceka