icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

yuriko
Odpoveď bola odstránená
sara34valentina
31. okt 2015

@badimeria juj tak mozno prave preto sa vam teraz konecne podarilo 🙂
dakujem mame sa dobre, jasne ze sa teskaaaaa , jeho prve dieta ♥ moje tiez ♥ nas pokladik ♥

badimeria
31. okt 2015

@sara34valentina uzivajte naplo je to ten naj pocit na svete a nic sa tomu nevyrovna zazila som a prajem kazdemu aspon raz zazit

badimeria
31. okt 2015

@lauritka tak ako uz si sama 🙂)))

zuzannaaa
31. okt 2015

@zzuzu09 a aky by mal byt baby vravia ze bieli mliecny ci ?

lauritka
31. okt 2015

@badimeria u mna biele.... 😕

badimeria
31. okt 2015

@lauritka jej dakujem si zlaticko neviem teda co to ani bielu kolajnicku nemas ryhu ze proste vidno ze by mala byt?Mozno som mala zly testik uvidime zajtra nie kazdy sa vo vyrobe vydari 😉

lauritka
31. okt 2015

@badimeria nie nic ani teraz po zaschnuti, ono sa moze stat, ze mozno viac vo vyrobe zvyraznia tu ryhu, kde by malo byt pripadne farbivo, ak by si bola tehu. a nieco sa tam zachyti.. tak uvidis zajtra.. odcitavaj tak maximalne do 15 minut.. po limitoch uz by som nebrala radsej nic do uvahy.

badimeria
31. okt 2015

@lauritka ano jasne toto bolo asi do 5min tento vysledok ja to radsej tak berem ze bolo chybne ako si robit zbytocne nadeje 🙂 zajtra budme mudrejsie 😉

lauritka
31. okt 2015

@badimeria oki,rano som zvedava 😉 aj ked este mas cas.. malokomu ukaze nieco fakt viditelne a regulerne na 8-9 dpo.. aspon do 12 dpo treba trpezlivost

zuzannaaa
31. okt 2015

@lauritka Ahojcek uz si si robila testik.... Ja by som mala dostat podla kalendara tak utorok stredu ms ale ja nechcem...... No ale aj tak sa mi zda. Ze luteralna faza je kratka len 8-9 dni ,,,,, ci to nevadi.

steinarka
31. okt 2015

😀 😀 😀

lauritka
31. okt 2015

@zuzannaaa No ten dnes na skúšku, či neukazuje aj mne nejaký kanálik,ale je ešte skoro. Tak možno o 5dni skúsim. Ak sa ti posunula oblúka,tak aj termín ms sa tým pádom posúva,lf by mala byť konstantna

lauritka
31. okt 2015

@yuriko clostyl od 2.Dc máš brať?

bylinkaa
31. okt 2015

Ahojte , v piatok mam pichnuty pregnyl a takyto testik....je to take vyrazne iba po tom pregnyle?

yuriko
31. okt 2015

@lauritka Nie, krámy som dostala v stredu, takže na 5DC mám začať. Ešte som ho nebrala a fakt neviem, či nemám počkať, až keď budem mať poriadne krámy, lebo ich mám fakt slabé, že aj intimka by mi na to stačila.

bylinkaa
31. okt 2015

Test som si robila dnes vecer....

lauritka
31. okt 2015

@yuriko No neviem,dobre by bolo pre istotu skočiť na usg

lauritka
31. okt 2015

@bylinkaa Áno,ešte máš hcg v obehu

bylinkaa
31. okt 2015

A nevies dokedy je hcg po pregnyle v obehu? Dik

lauritka
31. okt 2015

@bylinkaa No aj 10-12Dni

bylinkaa
31. okt 2015

Dakujem

zzuzu09
31. okt 2015

@zuzannaaa ano, mliečny by mal byť, ale nie všetky tehulky ho majú. Ja som ho pri malom mala, jedna kolegunka tiež a ďalšia nie... Je to veľmi indivindi 😉
Kolky si dpo? Ja už 6dpo, konečne za polovicou, tak už nech to šup šup odsypa a dúfam že vydržím do štvrtka netestovat

zuzannaaa
31. okt 2015

@zzuzu09 ja som tiez od poz testu 6 den .... ;)

zzuzu09
31. okt 2015

@zuzannaaa jej, no super! Ja som sa dnes rozhodla, že som tehotná. Verím tomu, dnes večer som zase mala trošku mliečneho hlienu, pleť sa mi zlepšila a cítim si občas podbrusko.
Viem ze je ešte skoro na príznaky, ale no a čo. Pozitívny prístup je základ 😀

bunda1989
31. okt 2015

ahojte kto mi vie poradit preco nemozem otehotniet ked je vsetko v poriatku aj ja a aj manzel pokusame sa uz 4 roky uz mame dvoch chla,pcou a chceli bi sme dievcatko

zabka1987
1. nov 2015

@lauritka lauri, ja ti tam viim druhu ciarocku ak dobre vidim

badimeria
1. nov 2015

@lauritka dobre ranko sa praje a na znamost sa dava 🙂 vcerajsi test bol zly dnes rano ziadna druha palicka a kolajnicka pekne biele male sklamanie ale nevadiiii tebe je dufam lepsie 😉

zuzannaaa
1. nov 2015

@zabka1987 ze mne sa zda tiez ze tam nico. Blede je .... Aurika drzim. Palce

zuzannaaa
1. nov 2015

@zzuzu09 ano presne ... Ja citim podbrusko kazdy den aj ako keby vajecnik... Jojjj moja ja drzim nam palceky aby sme boli mamicky 🙂