Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Babenky. Ja som dneska omacka uplne rozcitlivena vsetko ma boli na dotyk, bolia ma krize unavena som Asi budem dnes cely den v posteli ...
@badimeria - ahoj, aj mne sa stalo, ze som tam mala taku ryhu, ale tehotna som nebola, to este pred 2 mesiacmi. Ciarka musi byt asi uplne ruzova, aby bol pozitivny. Na fotografii nie je az tak vidno tam tu ryho-ciarku, realne to bolo vyraznejsie. Ale tak ktovie, mozno tvoja uz zruzovie🙂
Jaj , uz si si to overila inym testom, tak sa ospravedlnujem, nevsimla som si to medzi prispevkami🙂
@cucica dakujem ale stale este mam nadej 🙂 dnes som iba 9dni od tutu mutu skusim v utorok vobec neviem ci sme sa vobec trafili do ovulky nechcela som byt tehotna lebo9.11. Man velke odbery na hematologii koli dvon potratom za tento rok ☹ ale uz som nevydrzala cakat tak sne to riskli ved ak by som aj tam uz do 9 neni daleko a asi by som musela pichat fraxiparin uvidime
Jasne, to je este velmi kratka doba, drzim prsty🙂 😉
@lauritka ahoj 🙂 Mam pocit ...ze si tu pani domaca 🙂)) Mozem sa opytat...stalo sa ... ze by bola ovu na 8 dc ? 2-3 dni po ms ? 🙂 Ovu test som mala skoropozitivny na 9 dc ... ale 10-11 dc uz bolo totalne negativne. 9 dc som ai robila test koli dvojdnovym tipickym ovu bolestiam a neskutocnemu hlienu 🙂)) dakujem ;)
@lauritka ahojj mozem sa opýtať nevieš prečo mi takto stúpla teplota keď ovu ešte nebola má prísť zajtra prípadne pozajtra ďakujem ;)
@ivka7183015 nooo, máš krásny graf, aj ste sa celkom trafili, budem držať palce aby to bolo bábeno. Ovu test si nerobila náhodou ?
@ivka7183015 ešte by som to dnes poistila ak sa vám dá.
@rula moja ja robím testiky od 10 dc a negatívne boli len slabý duch, minulý mesiac som mala 15 dc pozitiv tak myslím že bude aj tento mesiac.. Ty myslíš žeby ovu uz prebehla?
@rula robený teraz 5 min je posledný.. Podľa mňa zajtra bude pozitiv ;)
@ivka7183015 ahoj a ake su tvoje bezne teploty pred ovulkou a po nej ?,
Ale dnešny riadne stmavol ;)
@ivka7183015 no... tak podľa testu to príde zajtra, to som zvedavá, či Ti tá teplota znova spadne a potom ešte raz vybehne hore. Zajtra ráno budeme múdrejšie.
@lauritka max bola do 37.48pominule 2 mesiace preto nechapem kústik
@lauritka jaaaaaj preklep pred ovulkou max 36,48 poovulke max 36.9
@ivka7183015 no a merala si iny cas dnes ???
@ivka7183015 no vidis, tak este nemohla prrebehnut, ked ti este len stmavol test, uz je skoro pozitiv
@lauritka snažím sa tak od 7-8 merať ;)
@ivka7183015 noo niekedy aj hodiny urobi trosku skok.. ale orentuj sa hlavne teraz podla testu
@ivka7183015 suhlasím s lauritkou, teraz bude dôležité, kedy bude tmavý najtmavší test

@zabka1987 ale nie,nič tam nie je. 🙂
@badimeria No super,tak asi nejaká fakt haluz. Nevadí,aj tak mas ešte aspoň dva dni čas na pozitivny