Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka a toto vsetko naraz? 😅
@lusipe tiez si myslim, ze este kusok tomu chyba 😉
my sa ale nakoniec tento mesiac este nesnazime, az od buduceho, kvoli zapalu co som mala, tak najprv chcem zistit, ci je to uz poliecene...
@lauritka na co je ten sarapis? a bromelain?to sa da zohnat bez predpisu?
ja beriem inofolic, vitamin E, vitamin C a zinok...a este dokupim ten grepovy dzus
a k tomu inofolicu mozem aj tu alchemilku?ci to uz by bolo vela?
@nefertitka
no tak to bude asi zajtra 🙂...kokso ved to je 21 dc..ale asi sa telo blazni 🙂....jasne, treba sa radsej preliecit, aby si bola ok...ale aspon vies, ze ovulka pekne funguje 🙂...moooc drzim palce...pojdem kupit ananas... 🙂...a aj grep mam pit este dnes? 🙂
@lusipe dakujem aj ja ddrzim palce, ano kup a pekne kazdy den pi, papkaj🙂 aspon 5 dni;)
@nefertitka teda myslis ananas?...nie grep vsak? 🙂...a vraj sa ma kazdy den pohar cerveneho vinka 🙂
@nefertitka emusssi vsetko ;) so su len vychtavky.. bromelain je vlastne mieso ananasu.. enzym. nalepsie uhniezdenie...
a sarapis je skor pre tych , co maju spinenia, alebo nepravidelny cyklus.
@nefertitka alchemylku mozes, to su bylniky, od ms po ovu.
@lusipe tak ja vinko mozem;) len ci to zvladnem kazdy den🙂 po ovulke?
@lauritka takze mozem aj ananas jest namiesto toho, hej?po ovulke
@nefertitka ved aj ja...uz som dva dni zacala 🙂....v lete rose...a teraz som presedlala na cervene, ked to dobre prekrvuje maternicu na uchytenie...a dnes si dam zase poharik 🙂
@lusipe 🙂 tak ja zacnem od buduceho mesiaca popijat 😀
@nefertitka drzim palce...dam vediet ako sa to vyvija... 🙂...a budem cakat aj na info od teba 😉
Ahojte baby naco je dobre to vinko ?nejako som to nepostrehla.dakujem..
@lusipe dik🙂 budem informovat;)
@ceresnicka10 na prekrvenie maternice a lepsie uhniezdenie ;)
@nefertitka aha a od kedy a dokedy sa ma pit.tak to si teda potom dam🙂)
@ceresnicka10 po ovulacii, ked uz je sanca ze vajo bolo oplodnene;) kazdy den poharik... 😉
@nefertitka ano, ale hlavne ten stred, tam je ten enzym
@ceresnicka10 vlastne uz par dni pred ovu a par dni po, tak ma napadlo, ze ci sa moze vino uz po moznom oplodneni?
@ceresnicka10 mozes ho pit stale...ale najlepsie tak od ovulky...alebo par dni predtym... 🙂...
@nefertitka neboj, to urcite nemoze uskodit...a najma cervene....este nie si s babatkom prepojena uplne, nemoze to uskodit...
@lusipe ved tiez si myslim, vlastne ak si dobre spiminam, tak som si davala cervene vino sem tam ked som este nevedela, ze som tehu a vsetko bolo v poriadku 😉
Dakujem baby tak opat nieco nove🙂)
@lauritka prosim ta, je dnes este sanca?uz zoslabol
@nefertitka vyzera tak ze si mala ovulku vcera....a vraj potom sa ma 3 dni skusat 😉 ....tak pekne sup sup do toho 😉
@lusipe no bude sup sup, len to bude zaujimave, mna tak dnes boli hlava a chrbtica, ze sa musim silit:P a uz muza posielam po cervene vino, esteze mame Tesco cez cestu 😀
@nefertitka no a mozno ti to pomoze aj na hlavu 😉 teda to tutu mutu 😉 ...a daj si dobre vinko 😉 ...ja si tiez nalejem 😉 a potom spapam ten ananas 😉
@lusipe to su plany, co? 😀 ale co by sme preto neurobili...esteze nejake husenice plodnosti neexistuju, aj tie by som si podla mna dala 😀 😝

@lauritka fuha, odpadnem, skvele 🙂...takze mam jest ananas a pit cervene vinko 🙂