icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

nefertitka
17. sep 2013

@lauritka zabudla som na teba kliknut 😉

usiatko308
17. sep 2013

@lauritka Cize ak tomu rozumiem, za idealnych podmienok by sa tieto bolesti a pozitivny test mali vyskytovat v rovnakom case.

lauritka
17. sep 2013

@nefertitka no je to jasne pozitivne ;;)

nefertitka
17. sep 2013

@lauritka dakovala velmo pekne 😉

mirka251
17. sep 2013

@lauritka ahoj moja no asi nic z toho,lebo nezda sa ze by to silnelo 😖 teplota sa zatial drzi na 37,0 uvidim ci zajtra klesne ak ano tak mrcha dorazi 😔 dva spodne su dnesne,vrcne zo vcera 😀

lauritka
17. sep 2013

@mirka251 hmm :( no nejak to nesilnie.. asi sa aj mozno oplodnilo.. ale neuhniezdilo sa poriadne..

kristi84
17. sep 2013

ja mám už 27DC a zatial žiadna OVU , do piky , vrvrvrvr. Ale posledné dva cykly mi to haprovalo. V juli som dostala menzes až na 50 den a v auguste na 40ty :-/

isabella22
17. sep 2013

@lauritka no pozerala som si priznaky pco a presne na mna sedia asi mas aj pravdu. Len ma udivuje ze mi ani doktor neupozornil ze by som take nieco mohla mat ani odber krvi proste nic. Uz som si ho objednala tak uvidime 🙂

mirka251
17. sep 2013

@lauritka zlato ja uz som z toho magor spravila som na obed 25 quick test intimed a aj tam mam ducha,je to uz so mnou normalne 😕

nefertitka
17. sep 2013

@mirka251 skus tento test z ranneho mocu, mne vsetky ukazovli duchov, jedine tento mi pekne ukazal druhu ciarku a dost silnu naposledy...kolky DC si?http://www.gsklub.sk/products/7362-gs-mamatest-...

mirka251
17. sep 2013

@nefertitka ahoj som31Dc ale ovulka sa mi posunula cize bola 18 DC a som 13DPO 😉 len u mna je to duchovanie kazdy mesiac,vsak zajtra by mala prist mrcha podla LF tak uvidim 😉 mam aj digi test ale ten nechcem len tak vyhodit ked na obycajnych skoro nic nie je 😒

lauritka
17. sep 2013

@isabella22 noo mal by ti urobit hormonalny profil .

lauritka
17. sep 2013

@mirka251 mirka hmmm... skor si myslim, ze ti testiky len duchuju.. ked to nesilnie :(

mirka251
17. sep 2013

@lauritka vsak uz cakam mrchu po dlhom case mam original mrchovske bolesti,doteraz ma brucho bolelo skor z toho myomu 😖 nevadi ideme na dalsi mesiac,potom ti pisem za testiky 😀

mirka251
17. sep 2013

@lauritka ak este mozem lauri o hovoris na alchemilku,chcem ju skusit na tie moje bolesti 😕

lauritka
17. sep 2013

@mirka251 jasnee mozes ju pit. 😉

elinka84
17. sep 2013

@mirka251 Mne alchemilka výrazne pomohla pri bolestiach počas mrchy... 🙂

mirka251
17. sep 2013

@elinka84 len ja mam nejaky nalez na maternici tak mam bolesti z toho pol mesiaca,tak dufam,ze to zaberie aj na to 😉 vdaka za info,a nerozhodilo ti to cyklus,lebo ten mam pravidelny 😉

elinka84
17. sep 2013

@mirka251 nie vôbec, cyklus mi to nijako neovplyvnilo ...ja ho pijem iba do ovulky..ale cítim, že mrcha prebieha omnoho pokojnejšie a bez menších bolesti ako predtým, keď som ju nepila 🙂

lusipe
18. sep 2013

@nefertitka ahoj, ja mam presne take iste testy ako ty.... 🙂....dnes uplne silny po par minutach....a uz sme nevydrzali a milkali sa dnes rano...a myslis, ze aj vecer treba, ci az zajtra? 🙂

lusipe
18. sep 2013

@lauritka ahoj, prosim o radu....mala som posladne 4 dni slabsiu ciarku na ovu teste ale silnela....dnes rano uplne vyrazna ako ta druha...a hned sme to skusili....treba este vecer alebo staci zajtra?....prosim ta o nejake rady 🙂...

nefertitka
18. sep 2013

@lusipe az zajtra;) tie spermie tam vydrzia nejaky ten den, vravi sa vraj dva...a aby sa vytvorili nove zivotaschopne, treba cakat aspon 48 hodin...

lauritka
18. sep 2013

@lusipe z ranneho mocu nerob ovulacny ;) najskor od 10 hodiny doobedu... od vrcholu je ovulka do 48 hoidn.
cize vrchol je vtedy ak mas obidve uplen rovnake, alebo este silnejsiu testovaciu.
urob este jedne dens poobede aky bude. predtym cc ahodinku a pol nepit.

lusipe
18. sep 2013

@lauritka bolo to okolo 9.00 rano....a takmer rovnake....tak skusim este poobede...ani vodu?....
@nefertitka tak to aby som dnes muzovi urobila zelerovu stavu, nech pekne narastu 🙂....
posielam aj foto, co myslite?

lauritka
18. sep 2013

@lusipe no skus poobede, n ved prave vodu ;) by nebol zriedeny moc.

lauritka
18. sep 2013

@lusipe este mu kusocek chyba. ale je silny.

lusipe
18. sep 2013

@lauritka tak skusim po obede a este zajtra...no ved ja som asi 20 dc a zvykla som mat ovulku 11 den...nerozumiem tomu... 😉

lauritka
18. sep 2013

@lusipe mohla sa posunut, to je ok 🙂

lusipe
18. sep 2013

@lauritka a nejaky tip co by pomohol k oplodneniu a zahniezdeniu nemas? 😉

lauritka
18. sep 2013

@lusipe stimulacia ovulky
nahrada clostilu sojove isoflanovoidy
3–7 dc, 4–8 dc, 5–9 dc
100 mg = 1 tbl clostilu