Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@slnieckooooo25 to bolo vcera aj sme išli a kukni 5 den a zase to co je ze 5 dni pozitivny? Je to normálne?
@lauritka no hlien som mala od 24-29 taky ako vaj. bielok ,potom par dni taky dku hustejsi a od vcera mega vela vajickoveho bielku - vcera a dnes ... taky vytok , teda tolko som este v zivote nemala. Myslis ,ze by mohla byt teraz akurat ovulka? testy som 3dni nerobila ale dnes bol taky slaby ,cize nic
@lauritka lauritka podarilo sa ?
@sara34valentina nie, to je jednej kočky..
@badimeria ja tam vidim ducha zena ♥ juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dala som ti to do kontrastu 😉
@lauritka tak som potomblond na N tu, som to pochopila, ze ten dole je tvoj 😀 teraz mi zaplo, ze asi ten , co si aj mne posielala 🙄 🙄 🙄 joj uz som sa taaaaak chcela vytesovat, ako si na tom tento mesiac? do decembra musis byt uz tehu !! 😉
Dievcata,mam jednu otazku. Podla ovu testov,BT,hlienu a pocitov,ovulujem tak medzi 10-13dnom cyklu podla dlzky. Ale aj potom citim vajecnik takmer do menzesu. Nie celkom chapem preco.Dakujem za nazoQy.
@sara34valentina nic bohuzial, cakam namrchu,, testik uplne biely
@kakatulik to sa vola predmenstruacny syndrom je to hned po ovulke ,........ ( vajecnik, mozu aj prsia hned boliet , krize,,,,,ako na ms, poznam to velmi dobre) mne pomohla spirulina 😉
@lauritka sakraaaaaaa 😢 verim ze to v decembri date ♥
@sara34valentina dakujem,ja pms nepocitujem az tak fulminantne ako mnohe dievcata. Aj citlive prsia,aj nafuknute podbrusko poznam,len to pichani vo vajecniku je pre mna nove. Dakujem pekne. 🙂
@kakatulik no a si si ista na 100% ze ovulujes vtedy ako si pisala, skus ovulacne testy su 100% ja som tak otehotnela pomocou nich 🙂 tiez som si myslela ze ovulujem podla bolesti na 15den ....a ovulka bola az na 18ty den 😉 ale ak ta to boli az do MS tak je to predmen.syndrom a to sa ti rozpadne vajicko (kedze sa neoplodnilo) a vstrebava a potom ide dolu maternica a krvacas.....ja som dokonca citila take nielen pichanie ale aj do noh take sem tam pichnutie a vtedy som vedela ze zase pride mrcha :(
@sara34valentina ano robim si aj ovu testy a meriam teplotu a podla toho viem kedy. Preto mi to bolo divne a myslela som si ze ovulujem z druheho vajecnika,ale to pichanie je takmer vzdy v pravom,aj ked ovulujem z laveho to citim.
Aj ovu test neg.aj teplota hore ako normalne.

@inka791 toto je uz 5 den je to normálne ?????