Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dejna20 my sme sa v den pozitivneho a na druhy nie na treti hned rano ovulka mi nabehla az po 37hodinach cize na treti den rano 🙂 +vajicko zije 12hodin,,... ak ste s avcera snazili bolo to skoro, ak sa chcete snazit tak uz len zajtra dala by som to len na vecer 😉 drzim palce
@sara34valentina my sme sa vcera nesnazili my sme len sexovali 😂😂😂
No uvidime ako vida, mozno nijak. Dieta sa zase s teplotou zobudilo umrncane jak 👿👿👿
Ahojte baby takze moj pribeh je taky ze som mala naposledy ms 2.septembra meskal ms 2 mesiace ovulaciu som mala tento mesiac dvakrat podla testov bud sa posunula alebo naozaj dvakrat bola ovutest bol pozitivny na 39den potom na 59den ...bola som bezradna lebo nam ani nevyslo tehotenstvo tak sme cakali kedy mi pride ms ani to neprislo tak som sla k doktorovi zial ani vyvolavacky ani nic nepomohli tak som pocula o alchemilke kupila som v lekarni za 1,50 vcera som vypila pollitra aj dneska pollitra poobede uz som krvacala takze som rada len tazko sa budu pocitat plodne dni 🙂
Nam sa to babatko asi nikdy nepodari... 😢
Moze sa stat, ze ovulujem pred pozitivnym ovu testom? Ked sme robili malu ani som netusila, co su to ovu testy, robili mi na zaklade bieleho vytoku a za dva mesiave som bola tehu, taky vytok mavam pred pozitivnym ov testom, niekolko dni... Snazime sa 4 mesiace, pouzivam ovu testy a stale nic.,, 😢😢😢
@emakiki skus moju radu..pomohla uz 11zenam 🙂
Pred ovulkou 4-6dni pauza....Sex Len v den uplne poz.ovul.testu v noci.....druhy den nic...treti den rano o 7mej 🙂
@sara34valentina odpadnem, už 11, aká paráda! Nuž, ja teda tento mesiac idem podľa tvojho receptu 😉
Snáď sa nám konečne podarí druhé bábo. Myslíš že stačí papat Femibion a piť alchemilku? (ja ešte kojim, takze moc toho do seba pchať nemôžem, ale snažím sa stravovať pestro s malým).
@zuzannaaa zuzik dúfam že o mesiac zvýšime toto pekne cislo
@zzuzu09 staci femibion 😉 drzim palce..dolzite je mat pauzu 😉 4-6dni
@sara34valentina s pauzou problém nebude, ideme na chatu s rodičmi, sestra s rodinou, druha sestra... Takže miesto na mojkanie tam nebude 😊
som si ani neuvedomila že ťa pauza je taká dôležitá. @zuzannaaa zuzik, postit sa predtým musíme 😀
pardon, test bol pozitivny 5.11 , nie 4.11
@sara34valentina teraz sme mali aj m pauzu dokonca 8dni az 😀

@slnieckooooo25 mas 26dnovy cyklus ok tak zacni na 10den ovulku mas podla mna na 13dc 😀