Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@katleen66
@lauritka
Ja odporucam mat sexik uz v den pozitivneho ovulacneho testu. Chodim na folikulometriu a u mna prebieha ovulacia v noci v den pozitivneho ovu testu ( vzdy ked mam testovaciu ciarku silnejsiu ako kontrolnu) 😉 Na druhy den rano uz mam folik prasknuty 😉 Ale bazalka mi stupne az o dva dni. Telu trosku trva kym zareaguje na zmenu hormonov.
Babi mám plodne dni alebo nie ☹
@maria1321 ja myslím ze uz je pozitiv😊
@veronika1603 aj ja si myslim
@veronika1603 veronika myslíš že je pozitívny 😀
@maria1312 ano mam tie iste testy a takuto ciarku som teda nemala je minimálne rovnaká jak kontrolna takže šup nato dnes..ja mam dnes 14dc a cakam či večer stmavne uz mam aj hlien myslím že ovu uz každú chvilu vude
Takže dnes sa môžeme snažít Babi koľko dní sa musíme snažít podľa vás
@veronika1603 ja uš druhý deň mám hien takí bieli hustý
@maria1312 dajte sex dnes aj zajtra alebo dnes a pozajtre takže obden..ale kludne aj každý deň dnes a ešte dva dni na poistku.nic sa nestane.a spermie prežijú v hliene takom plodnom aj 3-4 dni takže nic neprepasnes
@veronika1603 od dnes skúsime 🙂 a ešte dnes skúsim si ešte spraviť okolo pol 9 test či zosilnenie na červenú 🙂 hneď potom pridám foto
@mamee ahoj moja počuj ty ked si mala ovu pozit,na 21DC aku dlžku cyklu maš?Maš 30DC?
@butterfly333 zlatko LF mam vzdy 14 dni... a ovu od 20 do 24 DC... cize cyklus od 34 do 38 dni
@mamee ahaaa lrboja už neviem presne ako som mavala ovu kedže som snaženie na pol roka vysadila.Tento týžden sme sa začali znova snažit neviem či sme sa tfarili do ovu kedže sme to len tak že skusme to znova naplno a podla kalendara v pc som mala prave plodne dni.Tak uvidim či z toho dačo bude alebo nieL.ebo na slipovej vožke som v čase ovu mala ružový výtok slabý tak to bola asi ovu .

@katleen66 kludne sa este pytaj ked ta nieco napadne.