Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zzuzu09 myslím že uz je pozitiv..😊
@denidi @veronika1603 ďakujem baby. Mňa zmiatlo že až tak neskoro sa ukázala, skoro až pri suchom teste. Minulý mesiac mi pri pozitívnom teste vyskočila druhá silna hneď s kontrolnou.
@zuzannaaa zuzik, pôst sa nám skončil, manžel sa teší už na vecer hehehe
Ty ako? Už máš pozitívny ovu test? Mne alchemilka posunula ovu o 6 dní skor
@zuzannaaa naco ju pijes????
baby ☹ dns som 32Dc , nepoadrilo sa mi zmerat teplotu prvy krat lebo malemu bolo zle a vrackal . teraz ako dalej? uz nemam zadavat dalsiu teplotu?
@sara34valentina sak pre istotu ;)
@zuzannaaa alchcemilka sa pije od 1DC do ovu a nie od skončenia ms.
@zuzannaaa zatial ani jeden nieje pozit.Treba testovat dalej.
@zuzannaaa nepi to.... Daj si detox tela a potom Sa snazte
@sara34valentina alchemilka je vraj vyborna,ci ?
babeny,
ptvy krat citam,ze alchemilka sa ma pit iba v urcity cas cyklu 😖 ...ja mam rada bylinkove cajiky a preto ju pijem via-menej takmer kazdy den....Pomohla mi v tom,ze nemam zeiane brutalne krvacie a ani krce. Co sa mrsky tyka.Inak vôbec ziadna zmena.....Co vlastne ovplyvnuje.
Aaaa dalsia otazocka...preco treba pocas plodnych dni vlastne tu pauzicku...? 😔
@denidi presne ako pišeš.
🙄 ..a na co je potom dobra?...zaujimave,lebo mne prave upravile tieto veci,krce,krvacanie a tak.... 😒
Cize od 1DC do ovu iba?Ok a co je dobre potom?
@kakatulik na hlien grep.džus vraj pomaha.No ja si davam femi kvapky od valoviča.
@butterfly333 kazdy vravy inak ... ja som ju zacala pit v tedy kedy som si ju kupila ;)
@zuzannaaa ved sa tu popýtaj ja ti zle neradim no rob ako chceš.
@butterfly333 ved aj ja ti len odpovedam .-) ja som onej ani nevedela .... a ked som sa dozvedela kupila som si ju a zacala pit .......
@zuzannaaa v pohode aj ja skušam všeličo možne len aby sa zadarilo.Alchemilku mam tiež nakupenu ked pride ms no kiež by neprišla.
@butterfly333 no prave .Aj ja velmi podobne 🙂

@zzuzu09 mne sa zda,ze su rovnake,tak asi ano 🙂