Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Tak môj prvy aj ked bezvýznamný dusik na ovu testiku..mam 6 DC v albume u @lauritka som nasla že pri 26 dnovom cykle testovat od 9 dňa tak potom popridavam foto 🙂 len som sa chcela spytat s tym snazilkovanim je najlepsie pockat až do ovulky ? Keby sme si uzili trosku tutu mutu cez vikend moze to spermiam ublizit ? Alebo stačí mať pauzu pred ovulkou pár dni ?
jasne pauzu bude ich viac a lepsie sa oplodni vajicko som citala cim viac tym lepsie
@sylvine ahoj, niekedy moze byt aj dva dni pozitivny. takze aj vcera aj dnes.
ovulacia nastava do 48 hodin od vrcholu-cize od pozitivneho testu , ale ked su takto dva dni rovnako pozitivne, tak sa pocitaju este nasledujuce dva dni ako plodne od posledneho pozitivneho... takze ovulacia moze byt teoreticky uz aj dnes, zajtra alebo v nedelu. zajtra uz by mal byt slabsi...
-
@lauritka zlatko, ked som mala o 11:00 pozitivny test a o 17:00 uz bledsi (vcera uplne negativ o 12:00), este to stihame dnes, ze? Dnes som 13 DC
@senselinka no ved jasne, ovulka je do 48 hodin od pozitivneho
@lauritka jooo, zajtra ma mm volno (je v praci) a v nedelu este poistime... Aj ked ja mam zvycajne ovu skor, nez 48 hod, ved uvidim rano podla teploty 😊
Dobré ránko, no čo kvetinky, už ste opelené ?
@senselinka drzim palce, tento cyklus to date s prehľadom.
@zzuzu09 jej, si zlata, verim, ze pre mm budem mat najkrajsieho Mikulasa 😵
A verim aj tomu, ze kto inym praje, bude mu dopriate 😉

@zuzannaaa takže dnes na to vhupnete či ste včera a v sobotu rano? 😊 už vám to musí vyjst, držím palceky