Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara22 dakujem za radu tak ja v hlave to mám tak nastavene že nech nepríde velmi by som sa potešila a verím že sa nam podarí.A test nie nerobila a nemám ani kupene žiadne až ked bude meškat,preto ich nemam doma aby ma to nelakalo.
@butterfly333 tak budem drzat palce,aby ani neprisla,az tak o rok najskor 😉
@sara22 no veru nemusela by príst 😀
@butterfly333 to by sme na tom boli terminovo rovnako a aj s deni 🙂
@zabka1987 bolo by to supeer.aj sa cítiš tehu?
@butterfly333 praveze mi nic nie je , ale absolutne . jedine co mi trosku smrdi je kava . inak vobec nic
@zabka1987 ale tebe už meška však??No ja som uplne v pohode tak som zvedava
@butterfly333 ahaaaaa, tak to sa vam zadarilo, keď s tým človek nepočíta, vtedy to vyjde. Tak čakáme na //. pozitívne mysli.
@butterfly333 som 38DC ale ovulka bola neskor ... u mna je to cele zle , ale meska tak ci tak bud 1den podla too kedy bola ovu a keby beriem podla cyklu tak 10dni .
@butterfly333
@zabka1987
No bábiky, s Vami to tu bude napínavé. Budem s vami čakať, čo prinedú najbližšie dni.
@rula juuuuj keby ste tak mali pravdu budem moooc štastna.Uvidím čo bude.Dakujem za podporu
@zabka1987 ked ja neviem kedy bola ovu kedže ovu testy nerobím tak neviem no podla menštr,kalendara mi na ten den ked bol sex na plno to bolo 20DC mi ukazovalo že plodne obdobie tehu šanca vysoka tak neviem.
@butterfly333 ja som mala ovu 23dc prvy krat som merala teplotu tak viem presne . Podla mna mas tiez vysoku pravdepodobnost ked mas 30dnovy cyklus .
@butterfly333 jaaaa viem , že ti to vŕta v hlavičke, počkáme do pondelka na // a bude to jasné 😉
Dievčatá, ak máte záujem ostali mi ovulačné testy od Lauritky (27 kusov), k nim dám zadarmo 2 tehotenské testy. Napíšte m IP.
@butterfly333 to verím,že si domotaná.nevadí, počkáme.
@rula no ved ine mi ani neostava
@butterfly333 ah ty snazilka moja 😉 kedy ma prist (neprist) ms ?
@sara34valentina ajoooj. Ako sa máte ?
@rula ahoj, sme prisli z oslavy 🙂 svagrinej syncek mal narodeninky 😉 vsetko mozne som dnes popala a furt by som papala .) citim sa dobre, rastieme, dakujem za opytanie 🙂 🙂 🙂 dnes som ho opät krasne citila ma stipka a kopka obcas ale este nie tak casto ale uz sa to stupnuje 😉 😉 😉 vy ako? kedy mas nedostat ms ? snazite sa?
@sara34valentina dnes moja
@butterfly333 no supis 😅 😅 😅 😅 😅 tak drzkam palce , verim, ze sa podarilo ♥ drzkam palce , juj si napäta ze? 😉
@sara34valentina nooo som moja ale nič si z toho nerobim ved ked príde bude tu a dalši mesiac pred nami.Som rada že ste v poriadku.Ja som v pohode ani ma to nelaka testovat nakolko nemam vobec testy doma ved ked bude meškat tak kupim.
@sara34valentina V utorok bol pozit ovu test, tak ms moj pomilovkal a v stredu ráno som cestovala do AT, takže sme nestihli poistiť. Ale ja verím že máme brumíka na ceste, tak snáď to aj Ty tak stále cítiš. Uvidíme o 10 dní
@butterfly333 ked nepride do zajtra tak uz neppride az o 9mesiacou 🙂)))))
Drzim palce
@rula ah boze prepac ta moja tehu demencia, uz si mi to pripomenula, ja verim ze sa podarilo a budes mat krasne Vianoce ♥
@sara34valentina dakujem , tak rada by som tomu môjmu porodila dieťatko.
A tá tehu zábudlivosť... šecky kamošky to mali 🙂 aspoň vieš , že si tehu 🙂

@zabka1987 ved aj ja .No necítim sa tehu nič vobec tak viem že ms pride.A rano som si dala alchemilkový čaj aj večeraj femi kvapky som začala brat. tak dufam že ms pride no potešilo by ma mooc keby neprišla.