Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina ahoj, stále je to 11 tehuliek podľa tvojho receptu, ci už sa pridali ďalšie bambulky? 😊
@zzuzu09 no uvidime ktora napise tento mesiac 😝 😝 😝 😝 😝
@rula no ved ano , drahy sa furt rehoce 😉
@sara34valentina no je to zábava, hlavne, keď ti vypadne uplne obyčajné slovo a nevieš to povedať
@rula presne si to vystihla 🙂 trepem dve na tri 🙂
@sara34valentina viem si to živo predstaviť 🙂
@sara34valentina a pockaj este na tu poporodnu demenciu 😝 ta je este horsia 😁
Kocky ako je to s tym receptom podla sara34valentina ?🙂 zaciatkom tyzdna silno dúfam uvidim pozitívny ovu testik tak snazit sa hned v ten den potom deň volna a na dalsi deň hned ráno ? Viete radsej sa stokrat spytam nez raz presvihnem =D dakujeeeeem
@zabka1987 ahoj no ako sa máš čo nove??Ja zatial nič ms nikde dnes 32DC a skusila som merat bt rano a 37,2 no tak uvidim čo bude.
@butterfly333 super... Neboj nepride
@zzuzu09 pauza 4-6dni ale inak si to presne napisala... Treti den rano 6-7hodin
@sara34valentina no neviem moja uvidím ako to dopadne.
@butterfly333 u mna Ms nikde ,teplotu som nemerala . Maly nespal tak by mi to nedobre odmeralo. Kupim si dnes testy
@zabka1987 a meška ti už kolko?Ja testy doma nemám a ani ma to nelaka ist kupit počkam ešte par dni a uvidim.Máš nejake priznaky?Ja ani nie trocha citim brucho a vaječniky ale len trocha.Ja tiež bt nemeriavam naposledy pred pol rokom a viemže pred ovu teplota bola vždy 36,5 a po ovu 37,až 37,3.
@zabka1978 ahoj, tak ako je to s tebou?mna začalo pichať a tlačiť v podbrušku ako keby som mala plný mechúr a mam stále pocit mokrá. Taký mliečny vytok alebo hlien, neviem to opísať. Normálne som suchá a teraz bez intimky ani na krok.
Mliečny vytok som mala aj pri malom, ale nepamätám si ze by začal už týždeň po ovulke...
@butterfly333 nemam doma test a dnes 16dpo
@lauritka taky tak 😵
@senselinka Tak ju čakáme spolu,teda radšej nečakane 😀 😉
@lauritka jasneeee, cakame, ale tak o dva roky 😍

@zuzannaaa dakujem no tosom aj ja zvedavá.No bolo by sueper keby neprišla.