Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zabka1987 ja ani neviem kolko som DPO no tiež žiadne príznaky.No ty ked si 16DPO tak si určite tehu a test ti ukáže krasne // držíííím palce
@zabka1987 ale ved to nemusi byt nič zle moja .A ako je tersaz?
@butterfly333 poobede spravim test. idem k naim , brat ma narodky . Tako to zvladnem lebo mi je zas len nanic. Pisem okolo 6 🙂 ako to dopadlo.
@zabka1987 ok tak budem čakat.No určite tam budu //.
@zabka1987 neotalaj a bez zajtra k lekarovi,,,a nech mi tu nikto nepise, ze naco ju strasim, tak to proste je
@butterfly333 ahojky ako dnes ms nedosla ?
@zuzannaaa no zatial nie rano som skušala zmerat bt a 37,2 ale neviem príznak žiaden ani po ovu som nič necitila tak asi z toho nič nebude ved uvidim,.
@butterfly333 teplota vyzerá veľmi sľubne 😀
@zzuzu09 ano to vyzera no ja taku mávam aj v den ms. 😒
@butterfly333 dva dni meška , teplota vysoka ... Ake priznaky este chces 🙂)))))) Aaaa ano este zajtra testik Ktory potvrdi ;)
@zuzannaaa ja som ani po ovu nič necitila teda neviem otom ako tu každa píše že citili bolest v podbrušku ja si na nič take nespomínam.No uvidim zajtra ako bude.
@butterfly333 ja som tento mesiac citila a poriadne. Uz rano bezkaj kupit testik Juhhhuuuuu
@zuzannaaa vidíš a ja som necitila nič kedže sme to snaženie začali riešit len tento cyklus aj to na 20DC tak neviem vobec som tomu nevenovala pozornost.No ak sa to podarí budem moooc rada ak nie tak na silvestra ideme do vysokých tatier na dovolenku tak snad sa zadarí tam.A ty si teraz ako na tom??
@butterfly333...... Na chatu?
Ja som 1dpo 🙂 uz len pockat na vysledok
@zabka1987 tak ako si ok??ačo testík si robila?
Ahojte myslela som si ze ma tento mesiac prekvapila ovu uz skor na 12dc ale ze som nestihla pri testovani vrchol..dnes mi to akosi nedalo a skusila som testnut este a toto...

@zzuzu09 nedvihala , davam pozor . Vcera sme boli na zabave a ani nepila ani glg alkoholu a nedala som ani jeden tanec ... akurat malemu bolo v noci strasne zle, absolutne som ted nespala do 7rna potom 2 hodky ... vracala som s nim, dost som citila presileny zaludok. a kr taka tmava , nie jasna ale aj tak